Tatovering

Et fedt eksperiment. Neglebånd og fingertatoveringer.

Der kommer mange skønhedsidéer hver dag. Det virker svært at finde på noget nyt, men unikke mennesker genererer unikke ideer..

Så, billeder af ekstreme mennesker, der fik en tatovering på neglebåndet, begyndte at dukke op på netværket. Denne dekoration er mere og mere interessant for unge mennesker og eksperimenterende..

Cuticle og finger tatoveringer - information og fotos af tatoveringen

Det vides ikke, hvem denne trend stammer fra, men den vinder popularitet hver dag. Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke er en mihendi, men en tatovering. Smertetærsklen er forskellig for alle, så det er svært at svare præcist på spørgsmålet om, hvorvidt det gør ondt. Men det faktum, at det er populært, er et faktum.

Design

Selvfølgelig kan du få en tatovering på neglebåndet ved hjælp af billeder, men blandt unge er de mest populære miniaturestjerner, sommerfugle, geometriske former, himmellegemer og mere..

Inden du tilmelder dig en tatoveringsstue, skal du finde ud af manicure og beslutte, hvad der bedst passer til designet.

Fotoeksempel på en tatovering på en finger 09/05/2020 №104 -fingertip tatovering- Fotoeksempel på en tatovering på en finger 09/05/2020 №102 -fingertip tatovering- Fotoeksempel på en tatovering på en finger 09/05/2020 №100 -fingertip tatovering-

Hvilke stjerner besluttede sig for denne dekoration

Tidligere besøgte mange tatoveringsstuer med en anmodning om at få en tatovering på halsen i form af stjernestøv, og nu vil de have påskriften “Shhh” på fingeren. Rihanna bidrog til denne tendens.

Rihanna Tattoo Shhh On Finger Photo 123

Sætningen “Live Fast and Die Early” er hentet fra en komposition af Lana Del Rey. Det samme udtryk, kun på engelsk, hænges på en af ​​sangerens fingre..

Beyoncé besluttede at stemple nummeret på hendes bryllupsdag på ringfingeren på hendes venstre hånd. Det symboliserer også fødselsdagen for Beyoncé selv, såvel som hendes mand Jay Z, der også fik denne tatovering. Nummer – IV.

Beyonces tatovering IV foto 123

Cara Delevingne pryder sin pegefinger med sin første tatovering af stjernetegnet Leo.

Cara Delevingne Lion Tattoo On Finger Photo 123

Miley Cyrus har scoret alle sine fingre, men hendes yndlings -tatovering er hjertet på hendes lillefinger. Hendes far har nøjagtig det samme.

Miley Cyrus Tattoo On Finger Photo 123

Iggy lavede sig selv til en inskription, der udtrykte kærlighed til en fyr, og efter afsked stak hun den eksponentielt ud og derefter slettede den helt..

Iggy tatovering på fingerfoto 123

Ciara og Future besluttede ikke at bruge penge på vielsesringe, men simpelthen få en tatovering i form af initialer. Efter skilsmissen bragte pigen tegningen sammen, og fyren besluttede at udskyde.

Skye Ferreira fyldte et lille fald i 2010 efter sin mands anholdelse. I fængslet betyder dette symbol “Dømt for en skyderi”.

Lindsay lavede en tatovering, ligesom Rihanna, men lagde en anden betydning i det – venskab med Lily Allen.

Sky Ferreira Tattoo On Finger Photo 123

Johnny Depp fik sig en rektangel -tatovering, fordi han elskede at tegne dem i skoletiden af ​​kedsomhed. Skuespilleren er sikker på, at rektanglet er et symbol, men kender ikke den nøjagtige betydning.

Johnny Depp Tattoo On Finger Photo 123

Vi har i øvrigt detaljerede materialer vedr han- og kvindelige fingertatoveringer, som du altid kan diskutere på vores tatoveringsforum.

Fotoeksempler på tatoveringer på fingrene fra 09/05/2020 (113 billeder)

Teksten til artiklen blev udarbejdet af: LAMINARIYA (Strabykina Alina Olegovna)