Tatovering

Tatoveringer og deres fjernelse

Hvad du har brug for at vide om tatoveringer og deres fjernelse

Tatoveringer er en måde at udtrykke sig selv på, som nogle gange åbner den indre verden. Unge mennesker, der ikke genkender nogen ramme og på alle måder stræber efter at skille sig ud, protesterer ofte på denne måde mod samfundet. Mens nogle vælger en tegning, der skal påføres deres krop, som efter deres mening mest fuldstændigt vil afspejle intensiteten af ​​lidenskaber, der raser i sjælen, tænker andre over spørgsmålet om, hvordan man fjerner alle disse mesterværker fra sig selv og vender tilbage huden til sin oprindelige renhed..

Tatoveringer og deres fjernelse 1

Hvis tatoveringen kunne fjernes på denne måde …

Der kan være mange grunde til at fjerne tatoveringer: dårlig udførelse eller uklar tegning, ændring i brugerens sociale status samt fading over tid. Tidligere metoder til fjernelse af tatoveringer (elektrisk stød eller fjernelse af flydende nitrogen, forbrænding med forskellige syrer eller kirurgi) traumatiserede huden, hvilket resulterede i ardannelse eller ar, der skæmmede kroppen. Laser tatovering fjernelse er en kvalitativt ny metode, der giver dig mulighed for at fjerne et kedeligt mønster uden konsekvenser. Forresten vil det hjælpe med at slippe af med permanent makeup..

Tatoveringer og deres fjernelse 2

Sådan fjernes en tatovering med en laser

Lasermetoden består i virkningen af ​​korte pulser af infrarødt eller grønt lys direkte på selve blækket, som bruges til at lave et billede på kroppen. Lyset absorberes fuldstændigt af farvestofferne uden at efterlade det mindste spor på huden. Tatoveringen forsvinder bogstaveligt talt for vores øjne med hver session. Farven på laserstrålen, der bruges til at fjerne den, bestemmes af farven på blækket.

Fuldstændig reduktion af en tatovering kræver flere sessioner, som regel, hvis antal bestemmes afhængigt af dens farve eller kombination af farver. Så mørkeblå, sort, lilla og røde tatoveringer er de nemmeste at fjerne, og kombinerede, der indeholder mange nuancer, er meget vanskeligere at fjerne, derfor vil flere procedurer være nødvendige for at slippe af med dem..

Tatoveringer og fjernelse af tatoveringer 3

Metode til fjernelse af tatoveringer fra menneskelig hud

Ud over kvaliteten af ​​det udstyr, der bruges til at fjerne tatoveringer, spiller lægens professionalisme og hans dygtighed en vigtig rolle, som bestemmelsen og valget af de bedste parametre til brug af laseren afhænger af..

Efter at have besluttet at slippe af med tatoveringer en gang for alle, bør du ikke gå til den første klinik, der kommer, der lover et 100% resultat. Det er bedst at løse dine æstetiske problemer i en institution, der har akkumuleret nok erfaring gennem årene med sin praksis og har i sit arsenal det udstyr, der giver dig mulighed for at fjerne tatoveringer hurtigt og effektivt..

Vi anbefaler at udføre tatovering fjernelse i Kharkov i klinikken “Elistom”, som har alt det nødvendige udstyr og personalets højeste kvalifikationer.