Tatovering

Tatovering

Opbevaring af henna til mehendi

Det praktiske og mest anvendte materiale til tegning af midlertidige tatoveringer – mehendi – er flydende henna i kogler. Naturlig henna er en blanding af tør pulveriseret henna, æteriske olier og andre naturlige materialer, den indeholder ikke kunstige komponenter. På trods af at flydende henna findes i mange forskellige nuancer, er den eneste naturlige nuance brun. I denne henseende er et karakteristisk træk ved det mønster, der påføres med naturlig henna, at det umiddelbart efter påføring har en orange farve, i løbet af dagen bliver mønsteret brunt.

Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - foto 6

Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger?

Flydende henna til mehendi er i et ergonomisk rør med en spids spids, hvilket gør tegningen praktisk og pæn. Konsistensen af ​​henna spredes ikke, mens den let spredes, og rørets næse ikke tilstoppes. For begyndere inden for tegningskunsten er det imidlertid bedre at øve sig på at trykke på keglen, så tegningen viser sig at være ensartet..

Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - foto 1

Tilstedeværelsen af ​​et lukkende låg gør det muligt at opbevare henna til maling af mehendi i lang tid uden at miste dets egenskaber. Et mønster påført med naturlig henna varer fra 7 til 14 dage, afhængigt af overfladen, hvor det påføres og tilgængeligheden af ​​pleje. Fordelene ved en midlertidig tatovering er fraværet af skade på huden, da henna ikke indeholder kunstige komponenter, kan den bruges selv af gravide og mennesker med sart hud. Desuden gør mehendi det muligt ofte at ændre mønstre og billeder i modsætning til konventionelle tatoveringer..

Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - foto 3

Når du anvender et mønster med henna i en anden farve, for eksempel sort, skal du være mere forsigtig, da henna indeholder kunstige farvestoffer, så det anbefales at kontrollere det for mulige allergiske reaktioner.

For at hennamønsteret skal bevare sin lysstyrke i en længere periode, anbefales det regelmæssigt at smøre det med fugtighedsolie – kokos eller olivenolie – men på ingen måde mineralolie. Det er uønsket at bruge skrubber og skræl, besøge bade, pools og saunaer. Hvis tegningen påføres hænder eller håndflader, skal opvasken vaskes med handsker..

Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - foto 2 Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - foto 4 Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - Sådan opbevares henna til mehendi -tegninger - foto 5

Lysstyrken af ​​mehendi -mønsteret sikrer tørring af pastaen under naturlige forhold, perioden er fra 3 timer. Det tørrede lag skal forsigtigt fjernes med en negl eller en tandstikker, du behøver ikke at skylle med vand. Inden for et par timer efter påføring skal det huskes, at når tegningen kommer i kontakt med andre dele af kroppen eller genstande, har den sit eget aftryk. Hvis mehendi -tegningen ikke er pæn, eller hvis du vil have noget andet, så er det let at slette det med alkohol eller citronsaft.

Da flydende henna er pakket i et rør med en hætte, er der ingen særlige betingelser for opbevaring: den kan efterlades i køleskab eller et andet tørt sted. Henna pulver opbevares i to til tre år, et uåbnet rør – inden for 12 måneder anbefales det at bruge et åbent rør med henna inden for to uger.

Forberedt af: login1504 (Tiunova Yana)

Read more
Tatovering

Symbolik for tatoveringer som et tegn på afvigende adfærd

På trods af at tatovering i dag er blevet en daglig procedure, må det erkendes, at denne udtryksform er højt anset set fra psykiatrisk forskning som et vigtigt element i personlighedsmanifestation..

Symbolik for tatoveringer som et tegn på afvigende adfærd

Symbolik for tatoveringer som et tegn på afvigende adfærd - foto 1

Tatoveringer beskrives og rettes sammen med tøj og ar i en såkaldt fysisk undersøgelse udført på et medicinsk anlæg. I sidste ende kan oplysningerne fra tolkningen af ​​tatoveringer på motivets krop i væsentlig grad hjælpe med diagnosen og beskrivelsen af ​​personlighedsportrættet..

De vigtigste betydninger af permanente tegn på huden er dannet i løbet af de sidste århundreder:

– et tegn på at tilhøre (ofte religiøs) til en social gruppe;

– udtryk for social status

– et tegn på social fremmedgørelse (i dette tilfælde kan tags bruges med magt).

Symbolik for tatoveringer som tegn på afvigende adfærd - foto 2

Det var kun et par årtier siden, at tatoveringen modtog offentlig anerkendelse som et symbol på succes eller en lys personlighed. Erfarne eksperter er uenige om alvoret i forholdet mellem tatoveringer og muligheden for afvigende adfærd, men takket være mange undersøgelser er det blevet klart, at disse komponenter ofte har fælles præmisser..

I tyve år ledte psykiatriske forskere under ledelse af A.D. Borokhov gennemførte undersøgelser af patienter med forskellige psykiske lidelser. Baseret på resultaterne af forskningen var det muligt at udarbejde en vis taksonomi for tatoveringer og den mulige årsag til deres anvendelse..

Antisocial lidelse

Symbolik for tatoveringer som et tegn på afvigende adfærd - foto 3

Mennesker med dissocial personlighedsforstyrrelse eller sociopater har normalt flere tatoveringer, der er fyldt med mening. I halvdelen af ​​tilfældene var hovedbudskabet en trussel (billedet af vold, våben osv.), Resten var tatoveringer med betydningen af ​​social status i kriminelle verden eller en anden social gruppe og tatoveringer af protest mod de eksisterende regler indhold (billeder af symboler på frihed eller kryptogrammer).

Hysterisk lidelse

Symbolik for tatoveringer som et tegn på afvigende adfærd - foto 4

Med denne lidelse var der ud over alt det ovenstående også en gruppe dekorative eller mindeværdige-sentimentale tatoveringer, som er en konsekvens af den iboende tendens til, at denne sygdom følelsesmæssigt reagerer på forskellige begivenheder og overdriver deres betydning. Forresten er et stort antal tatoveringer imiterende og angiver ønsket om at ligne en bestemt person..

Skizofrene lidelser

De vigtigste egenskaber ved billeder ved skizofrene spektrumforstyrrelser er fraværet af åbenbar logik og sammenkobling, tilstedeværelsen af ​​mystiske elementer, den ekstraordinære placering og størrelse af tatoveringen. I modsætning til den tidligere type udvikles tatoveringer af patienter med skizofreni normalt uafhængigt af hinanden, der har indhold, der kun er forståeligt for bæreren selv..

Symbolik for tatoveringer som tegn på afvigende adfærd - foto 5

Stofbruger tatoveringer

Tatoveringer af stofmisbrugere vælges næsten altid af en grund og afspejler involvering i stofmisbrugerens subkultur og en lys personlig position. Ifølge respondenter, der har lidelser på grund af brugen af ​​psykofarmaka, letter symbolske billeder erhvervelse og salg af stoffer og fungerer også som en slags pass i stofmisbrugernes samfund..

Derudover er der stadig mange tatoveringer anvendt på grund af andre faktorer, men hver af dem bør overvejes separat, under hensyntagen til resten af ​​psyken..

Read more
Tatovering

Tre regler for en sikker tatovering

Nyttige tips og oplysninger til dem, der skal lave den første tatovering på kroppen. Tre regler for en sikker tatovering – vores forfatteres mening om, hvad du skal vide, før du går og tatoverer. I slutningen af ​​materialet kan du se et galleri med 2304 fotoeksempler på interessante tegninger af færdige tatoveringer.

Tre regler for en sikker tatovering - information og fotoeksempler på interessante tatoveringsdesigner

Tre regler for en sikker tatovering: kun nyttig information + tatoveringsfoto

Sommerens tilgang får dig til at frimodigt afsløre din krop og ofte dekorere den. Flere og flere mennesker beslutter sig for at få en tatovering, og de gør det i foråret-sommersæsonen. Kropsdekoration skal dog gå hånd i hånd med god hudpleje. Foråret er det rigtige tidspunkt at opfriske og fugte.

Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12161 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12160 -interessant tatovering- Foto af en interessant tatovering 01/08/2021 №12159 -interessant tatovering-

Korrekt hudpleje

Sund hud har den korrekte struktur, farve og turgor (elasticitet, fugt). Det er det største menneskelige organ og spejlet af hele organismen. Det afspejler sindets og sjælens tilstand, kost og livsstil. Hvis du følger hygiejnereglerne, overholder en afbalanceret kost og sover det rigtige antal timer, så ser huden altid smuk ud.

Alle hudtyper har brug for fugt og fotobeskyttelse. Yderligere hudpleje afhænger af dets behov relateret til alder og problemer af sin type.

Hud med den korrekte turgor er elastisk og fast. For at den ikke mister denne ejendom, skal du bruge passende kosmetik, ikke blive i tørre rum med aircondition, ikke ryge, ikke spise krydderier og konserveringsmidler og også drikke meget stille vand..

Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12197 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12194 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12176 -interessant tatovering-

Ansvarlig tatovering

Det valgte mønster, tegn eller symbol vil forblive på huden i meget lang tid, hvis ikke for livet, så tag kun en tatovering i et professionelt studie. Hvad betyder “professionel”? Disse er bestemt ikke to i ét: for eksempel en tatovør og en frisør eller en tatovør og en kosmetolog. Den ideelle tatoveringsstue er et sted med det rigtige udstyr og kun kvalificeret personale..

Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12189 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12187 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12184 -interessant tatovering-

Det er nødvendigt at være opmærksom på, om instrumenterne er sterile. Bedre hvis de er engang. Det anvendte udstyr og arbejdsmetoder skal være ajourførte. Hvis farvestoffer bruges til tatovering, skal de være af kendt oprindelse..

Tatovøren skal være sund, have sterilt udstyr, bære engangshandsker til arbejdet og nøje følge hygiejnereglerne. Resten afhænger af klienten. For at huden kan hele hurtigt og uden overraskelser, skal han følge visse regler..

Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12169 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12167 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12138 -interessant tatovering-

Hudpleje med en tatovering

Tatovering er en dyb indgriben i huden, derfor er professionel udførelse og ordentlig pleje efter proceduren meget vigtig. Første tommelfingerregel: gå ikke til poolen eller solariet med det samme. Men et brusebad eller et bad er acceptabelt, selv på samme dag som personen får tatoveringen. Moderering er nøglen.

Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12122 -interessant tatovering- Foto af en interessant tatovering 01/08/2021 №12126 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12134 -interessant tatovering-

Selvfølgelig kan du vaske det tatoverede område, men du behøver ikke at tørre det af med en svamp eller stærkt duftende shower gel. Det er bedre at foretrække sarte geler (for eksempel for intim hygiejne). Først skal du passe på dig selv, overholde hygiejnereglerne, og i tilfælde af alarmerende symptomer skal du straks kontakte en specialist. Det er også værd at tage flere vitaminer end normalt og bruge høj fotobeskyttelse..

Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12198 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12141 -interessant tatovering- Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №12140 -interessant tatovering-

Helbredelse er meget individuel. Oftest afhænger det af det sted, hvor tatoveringen blev lavet og af dens størrelse. Steder, der ikke er modtagelige for ekstern indflydelse, heler hurtigst. Rødme omkring tatoveringen, afskalning af det øverste lag af epidermis er helt naturlige symptomer. Men hvis huden omkring tatoveringen begynder at gøre ondt, brænde og flage endnu mere, skal du straks kontakte en specialist.

Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1010 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1011 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1018 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1019 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1020 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1025 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1028 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1101 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1114 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1113 -interessant tatovering-Foto af en interessant tatovering 01.08.2021 №1127 -interessant tatovering-Foto af en interessant tatoveringstegning 01/08/2021 №1128 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1089 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1090 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1086 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1116 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1126 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1071 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1540 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1541 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1535 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1525 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1493 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1483 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1444 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1439 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1417 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1411 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1414 -interessant tatovering-Foto af et interessant tatoveringsdesign 01/08/2021 №1403 -interessant tatovering-Foto af en interessant tatovering 01/08/2021 №1402 -interessant tatovering-if (window.SUImageCarousel) {setTimeout (function () {window.SUImageCarousel.initGallery (document.getElementById ("su_image_carousel_6151172498a7a"))}, 0);} var su_image_carousel_6151172498a7a_script = document.getElementById ("su_image_carousel_6151172498a7a_script"); if (su_image_carousel_6151172498a7a_script) {su_image_carousel_6151172498a7a_script.parentNode.removeChild (su_image_carousel_6151172498a7a_script);}

Når det kommer til pleje, er det bedst at tale med tatovøren om det. Plejemetoden afhænger stort set af hudens tilstand. Hydrering spiller normalt en primær rolle. Ingen grund til at spare på fugtighedscremer eller deres mængde, fordi elendigen betaler to gange.

Fotoeksempler på interessante tatoveringer fra 01/08/2021 (2304 fotos)

Teksten er forfatterens mening, hævder ikke at være den ultimative sandhed.

Teksten til artiklen blev udarbejdet af: CATCASINO (Pyotr Tarnovsky)

Read more
Tatovering

Midlertidige tatoveringer: typer midlertidige tatoveringer

I flere år i træk har tatovering været en egenskab af moderne mode. Mange mennesker ville ikke have noget imod at få en tatovering, men de bliver stoppet af, at tatoveringen som regel forbliver på kroppen gennem hele livet. Men i dag er der mange alternative måder at dekorere din krop på. En af de mest almindelige er en midlertidig tatovering. En anden fordel ved at anvende en midlertidig tatovering sammen med dens skrøbelighed er, at alle vil kunne vælge en mere passende løsning for sig selv. Lad os se nærmere på hver af de typer midlertidige tatoveringer herunder..

Henna maleri

Henna maleri

Henna maleri

Ikke alle mennesker, der har lavet sig en tatovering på kroppen, kan indrømme, at han er tilfreds med det. Faktum er, at tatoveringen efter et stykke tid har en tendens til at falme og endda deformere. Baseret på dette har tatoveringer lavet på basis af naturlige farvestoffer for nylig vundet stor popularitet. I de fleste tilfælde vælges henna som sådan et farvestof..

Den største fordel ved denne type tatoveringer er dens skønhed og sikkerhed. En sådan tatovering kan placeres på enhver del af kroppen, du kan lide. Henna -tatoveringer forbliver på huden i ret lang tid. De er heller ikke bange for vand – du kan roligt tage et brusebad og bade med dem, det eneste er, at du ikke behøver at gnide dem hårdt. Indviklede hennamønstre er ikke kun smukke, men forårsager heller ikke unødige problemer for deres ejer. Som regel bruger repræsentanter for det retfærdige køn denne metode til at anvende midlertidige tatoveringer..

Aero tatovering

Aero tatovering

Aero tatovering

Aero tatoveringsteknologi er relativt ny. En sådan tatovering påføres ved hjælp af en speciel spray, hvori flydende farvestoffer i forskellige farver hældes. Tegninger kan laves overalt på din krop, selv negle og hår. En sådan tatovering varer i 1-2 uger..

Billeder-oversættelser

Billeder-oversættelser

Billeder-oversættelser

Mærkater er en god efterligning af en ægte eller henna -tatovering. De overføres let til kroppen og forbliver på huden i tre uger..

Normalt foretrækker kvinder og børn denne type tatoveringer. Mærkater er en helt sikker og også meget billig fornøjelse. Hvis tegningen er gået, kan du altid anvende en ny på huden, især da der er et stort antal plotmuligheder. En anden fordel ved oversættelsesbilleder er, at der ikke kræves særlige værktøjer eller særlige færdigheder for at anvende dem. Fjernelse af en sådan tatovering er mulig selv derhjemme – det gøres hurtigt og nemt..

Mærkater har betydelige prisforskelle: de sælges både meget billige, overkommelige selv for børn og ret dyre.

Krystal tatovering

Krystal tatovering

Krystal tatovering

I dag bliver skinnende mønstre af denne type midlertidige tatoveringer mere og mere populære. Dette er helt sikkert en hyldest til, at krystaltatoveringer ser meget elegante ud på kroppen, og vigtigst af alt er de sikre. Derudover er deres pris relativt lav, og der er en masse muligheder, fra små billeder til de største størrelser..

Anvendelsen af ​​en sådan tatovering er ganske enkel. Takket være den specielle kosmetiske lim, der er påført det, er det nok at trykke billedet et par sekunder mod huden, og i flere uger vil de glæde dig og dem omkring dig med deres glans på kroppen. Om nødvendigt kan krystal -tatoveringen let fjernes fra huden.

Biotatoveringer

Biotatoveringer

Biotatoveringer

Tatoveringen af ​​denne teknologi påføres huden ved hjælp af en særlig nål ved hjælp af kemiske ustabile farvestoffer. Varigheden af ​​fastholdelsen af ​​mønsteret på kroppen er cirka 5-6 måneder.

Den største ulempe ved denne form for midlertidig tatovering er, at de efter et stykke tid har en tendens til at sløre, hvilket får dem til at ligne blå mærker. Derudover kan de kemiske sammensætninger af farvestoffer, der bruges til at lave tegninger, forårsage alvorlige allergiske reaktioner hos nogle mennesker..

Ofte yder tatoveringssaloner garantier, der kan formelt appelleres. Proceduren bør også indeholde efterfølgende “vedligeholdelse” – mulige justeringer.

“Papirvarer” til permanent make-up

Du kan også anvende tegninger på huden ved hjælp af specielle markører til tatovering. De er lette at bruge og holder flere dage på huden..

Der er også særlige gelpenne til tatovering. På grund af det bløde afrundede skaft på et sådant håndtag er hudskader udelukket. De leveres normalt med skabeloner eller klistermærker, som du kan bruge til at skabe professionelle designs..

Derudover er der specielle blyanter til at male kroppen. De er meget bekvemme at anvende alle slags mønstre, og de er absolut sikre for dit helbred. Lige så vigtige er de velegnede til alle hudtyper. Er i stand til at holde sådanne tegninger ud i 2-3 dage.

Read more
Tatovering

Hvor længe heler en tatovering?

I dag pynter mange mænd deres kroppe med tegninger – tatoveringer er små og store om forskellige emner og retninger, fra et abstrakt mønster til en filosofisk tese. Hvis du beslutter dig for at få dig en tatovering, skal du først tænke på, hvor lang tid det vil tage at helbrede. Hvis du smører det rettidigt med visse salver og følger alle tatoveringsmesterens anbefalinger, vil hele processen foregå hurtigt og umærkeligt.

Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 007

Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) – eksempeltegning – 007

EN hvor længe heler en tatovering og hvordan man fremskynder processen

Hvor længe heler en tatovering? Meget afhænger af selve organismen – hvor hurtigt huden er i stand til at regenerere, fra specialisten selv, udfylde mønsteret og efterfølgende pleje.

Det er umuligt at give et præcist svar, og i spørgsmålet om, hvor længe en tatovering heler, giver eksperter kun gennemsnitlige statistiske udtryk – i gennemsnit lyder en periode på 1-2 uger, selvom huden har en god evne til at regenerere , det tog cirka 5 dage. Men du bør regne med dig selv i længere perioder – som tidligere bemærket, afhænger meget af:

 • – tatovørens egen erfaring og dygtighed samt brugen af ​​materiale af høj kvalitet til tegningen gør det ikke kun muligt at lave et mesterværk på kroppen, men også at minimere alle negative konsekvenser og fremskynde helingsprocessen.
 • – personens immunitet og kroppens individuelle egenskaber – med et stærkt immunsystem og god ernæring, menneskekroppen, genoprettes dens hud hurtigere.
 • – hudtypen og dens evne til hurtigt at komme sig – som lægernes statistik viser, er hver hudtype og krop individuel, når nogle sår heler på tre dage, mens for andre selv en lille ridse vil hele i en uge.
 • – og selvfølgelig er ordentlig tatoveringspleje efter tatovering nok det vigtigste punkt i alt det ovenstående.

Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 001 Foto Hvor lang tid heler en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 002 Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 003

Tatoveringsspecialister lægger hovedvægten på den efterfølgende pleje af mønsteret på kroppen. Hvor længe tatoveringen heler – timingen afhænger af, hvordan alle masterens tips nøjagtigt vil blive fulgt. Generelle tips til pleje af en tatovering efter påføring på kroppen er som følger:

 1. I løbet af dagen må du ikke fjerne den beskyttende bandage, der pålægges tatoveringen, og inden du går i bad, skal du behandle den med vaselin i 2 uger og derefter bare lade den tørre alene.
 2. Behandl tatoveringen med antibakterielle salver, såsom Bepanten;
 3. Behandl aldrig en tatovering med opløsninger, der indeholder alkohol, og opgiv alkohol i mindst 12-13 dage.
 4. Berig din kost med fødevarer med et højt E -vitamin.
 5. Under ingen omstændigheder må du ikke kamme tatoveringen i løbet af de første 3-4 dage, bare behandle den med havtornolie.

Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 004 Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 005 Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 006

Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 007 Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) – eksempeltegning – 007 Foto Hvor meget helbreder en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 008 Foto Hvor længe heler en tatovering (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 009

Som mange tatovører bemærker, skal du udsætte et besøg i solariet og poolen, motionsrummet et stykke tid og udelukke fysisk aktivitet så meget som muligt. Kloreret poolvand, høje saunatemperaturer og salt sved med overdreven fysisk anstrengelse vil skade et uhelbredet og uhelbredet sår.

Forberedt af: kadmin-1 (olga chebochkina)

Read more
Tatovering

Tatovering er fantastisk

Information, der “Tatovering er fantastisk“- nyttige tips, oplysninger om funktioner, råd om pleje og anvendelse, 1223 fotoeksempler på interessante og færdige tatoveringsdesigner i høj kvalitet.

Tatovering er fantastisk - oplysninger om funktioner og fotos af færdige tatoveringsdesigner

Tatovering er fantastisk: information, tips, fakta og fotos af tatoveringsdesign

For nylig er tatoveringer blevet en ekstremt populær form for kropsdekoration. Tatoveringsstudier konkurrerer om at skabe nye teknikker og designs, der tiltrækker nye fans af denne kunstform. Det skal dog huskes, at en tatovering er en souvenir for livet..

Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10613 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10609 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10606 -mands tatovering-

1. Tatoverings historie.

Tatoverings historie går tilbage til oldtiden. Bevis for anvendelsen af ​​sådanne tegninger på kroppen findes i mange monumenter og malerier fra den periode. Selve ordet “tatovering” stammer fra den samoanske “tatau”. Tatoveringer i forskellige kulturer udførte forskellige funktioner, men deres hovedopgave var at skelne en person og bestemme hans position i det sociale hierarki..

Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10605 -mands tatovering- Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10603 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10602 -mands tatovering-

I polynesiske kulturer blev der tatoveret på fremtrædende krigers kroppe. I det gamle Rom blev slaver og kriminelle mærket med tatoveringer. Indtil for nylig var tatoveringer kun forbundet med sømænd, kriminelle og fængselskultur. Men populærkulturen og tatoverede musik- og filmstjerner har gradvist ændret billedet af tatoveringer. I dag betragtes de som en kunstnerisk udtryksform og hvad der definerer en persons personlighed..

Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10600 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10599 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10594 -mands tatovering-

2. Hvordan en tatovering udføres?

For at få en tatovering skal du påføre blæk på dermis for permanent at ændre dets pigment. Til dette bruges tynde engangsnåle placeret på en tatoveringsmaskine. Dette er den mest almindeligt anvendte metode i tatoveringsstuer. Først tegner tatovøren tegningens omrids, som derefter udfyldes og skygger derefter..

Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10593 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10590 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10588 -mands tatovering-

Indse, at en tatovering i sig selv er smertefuld. Intensiteten af ​​smerten afhænger af, hvor tegningen anvendes. Jo tyndere huden og mindre fedtvæv er, desto mere sandsynligt vil tatoveringsprocessen være ubehagelig. De mest smertefulde steder for en tatovering er fødderne, brystet, lysken og også ansigtet (især munden, øjenlågene og området bag øret). For mennesker, der er meget følsomme over for smerter, skal du bruge en særlig smertelindrende salve..

Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10587 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10583 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10582 -mands tatovering-

3. Tatoveringer og de farer, de bærer.

Selv den smukkeste tatovering er stadig en alvorlig intervention i kroppen. Dette er en permanent dekoration, det vil sige, det vil forblive ved for evigt, så dets ydeevne bør tænkes grundigt igennem under hensyntagen til alle fordele og ulemper.

Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10578 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10571 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10567 -mands tatovering-

Først og fremmest er det værd at tage tid til at analysere spørgsmålet om blæk, der bruges til tatovering. Gennem årene har der været mange undersøgelser af deres sammensætning, især indholdet af tungmetaller. Det viste sig, at indholdet af tungmetaller i slagtekroppe ikke kun afhænger af producenten, men også af farven.Grønne slagtekroppe med et højt arsenindhold viste sig at være de mest forurenede. Resten af ​​farveblækket indeholder også cadmium og bly samt phthalater og kulbrinter, som kan påvirke hormonbalancen negativt og akkumuleres i nogle organer. Sort blæk er meget mindre skadeligt. Det betyder, at jo større og lysere tatoveringen er, jo større er risikoen for kroppen..

Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10424 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10419 -mands tatovering- Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10414 -mands tatovering-

Også værd at nævne er spørgsmålet om hygiejne og mulig forurening under tatovering. Men hvis du vælger et solidt studie, der opfylder alle standarderne, er risikoen lav. Meget afhænger også af kroppens reaktion. På det sted, hvor tatoveringen blev lavet, vises de såkaldte granulomer – små formationer på huden. En allergisk reaktion er mulig, men dette er sjældent.

Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10468 -mands tatovering- Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10455 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10333 -mands tatovering-

4. Regler for sikker påføring af en tatovering.

At kende de risici, der er forbundet med at få en tatovering, kan hjælpe dig med at træffe denne beslutning mere bevidst. Efter at have taget en positiv beslutning, skal du overholde flere regler, der sikrer sikkerheden under og efter proceduren..

Foto af en kvindelig tatovering 01/09/2021 №1008 -farvet hunnetatovering- Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10537 -mands tatovering- Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10530 -mands tatovering-

 • gennemprøvet tatoveringsstudie – tatoveringer bør udføres af en kvalificeret og erfaren person, der ved, hvordan de skal handle i tilfælde af problemer;

 • udstyrshygiejne – som på lægekontorer eller diagnostiske laboratorier, bør der kun bruges engangsudstyr i tatoveringsstuer. Selve proceduren skal udføres i sterile kirurgiske handsker, og det resterende studieudstyr skal desinficeres;

Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10535 -mands tatovering- Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10529 -mands tatovering-

 • sikkert blæk – det er nødvendigt at sikre, at studiet arbejder med certificeret blæk godkendt til kontakt med huden;

 • sæson – for at undgå infektion og nyde tatoveringsblomster længere, anbefales det ikke at solbade i løbet af de første uger efter proceduren. Det er svært at gøre dette om sommeren, så det bedste tidspunkt at lave en tatovering er i efteråret eller vinteren;

 • ordentlig pleje – Det er absolut bydende nødvendigt at følge tatovørens anbefalinger til tatoveringspleje, dvs. iført bandage, vask og fugtgivende. Vitaminsalve bruges oftest til at passe tatoveringer.

Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10468 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10429 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10440 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10434 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10433 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10417 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10402 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10299 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10246 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10247 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10255 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10265 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10225 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10196 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10212 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10222 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10179 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10159 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10153 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10073 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10072 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10034 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10029 -mands tatovering-Foto af mandligt tatoveringsdesign 09.01.2021 №10032 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10043 -mands tatovering-Foto af mandlig tatoveringsdesign 09.01.2021 №10042 -hannetatovering-if (window.SUImageCarousel) {setTimeout (function () {window.SUImageCarousel.initGallery (document.getElementById ("su_image_carousel_615115fa87d32"))}, 0);} var su_image_carousel_615115fa87d32_script = document.getElementById ("su_image_carousel_615115fa87d32_script"); if (su_image_carousel_615115fa87d32_script) {su_image_carousel_615115fa87d32_script.parentNode.removeChild (su_image_carousel_615115fa87d32_script);}

Fotoeksempler på interessante tatoveringsdesign til kvinder og mænd fra 01/09/2021 (1223 fotos)

Teksten er forfatterens mening, hævder ikke at være den ultimative sandhed.

Teksten til artiklen blev udarbejdet af: KISKISKISKA (Mitrofanova Valeria Sergeevna)

Read more
Tatovering

Hvordan tegner du mehendi?

Her kan du finde ud af alt om, hvad er mehendi -tegningen, hvilke ingredienser der bruges i opskrifter, hvordan de laver mad, hvordan de anvender, hvordan de tegner og hvad de tegner. Se på interessante muligheder for tegninger.

Hvordan man tegner mehendi - fotoeksempler og svar på spørgsmål

Hvordan man tegner mehendi – fotoeksempler og svar på spørgsmål

Alt det mest interessante om, hvad mehendi er tegnet med

Mehendi er et midlertidigt henna -kropsmaleri. Mehendi bliver på kroppen i flere uger. Og dette er deres største fordel, da de ikke har tid til at kede sig. Disse tatoveringer er sikre..

Det er stadig uklart, hvor denne type maleri kom fra. Mest sandsynligt begyndte mehendi at blive anvendt tilbage i det gamle Egypten. Mange tror dog, at de dukkede op i Indien, men i dette land dukkede de op i det tolvte århundrede..

Tidligere i Europa blev tatoveringer udført for livet, mens der i nogle arabiske, asiatiske og afrikanske lande blev anvendt kortsigtet maling på kroppen. Det giver dig mulighed for at lave forskellige tatoveringer gennem dit liv. Nu, for at lave mehendi, er det ikke nødvendigt at gå til landene i øst. Flere stilarter af mehendi kendes nu: arabisk, indisk, marokkansk, asiatisk, europæisk.

Henna til mehendi og tegneteknik

Mange mennesker er interesserede i, hvordan mehendi tegnes? Henna er hovedingrediensen til en sådan tatovering. Først plukkes bladene fra cinchona -træet, tørres og formales til en pulverformig masse. Dette pulver kan opbevares i op til seks måneder og beholde dets egenskaber, hvis emballagen er hermetisk lukket..

Fotoeksempler:

Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 037Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 001Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 002Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 003Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 004Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 005Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 006Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 007Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 008Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 009Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 010Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 011Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 012Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 013Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 014Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 015Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 016Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 017Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 019Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 018Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 020Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 021Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 022Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 023Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 024Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 025Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 026Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 027Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 028Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - eksempeltegning - 029Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 030Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 031Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 032Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 033Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 034Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 035Foto Sådan tegnes mehendi (tatovering) (værdi) - et eksempel på en tegning - 036

Naturlige ingredienser tilsættes ofte til dette pulver for at opnå denne eller den kvalitet. For eksempel blandes henna med kaffe eller citronsaft..

Normalt anvender kunstneren en tatovering med en træ-, glasbørste, en sprøjtering eller et separat rør henna. Ansøgningstiden afhænger af tegningens kompleksitet og specialistens kvalifikationer..

Efter påføring af mehendi skal du vente, indtil den tørrer, normalt fra 6 til 8 timer. Tegningen kan ikke fugtes med vand, når mehendien tørrer, kan du drysse den med citronsaft eller dække den med en speciel olie, som hjælper med at bevare tegningen i længere tid. På en dag bliver henna -farven mørkere.

Mehendis dyder

 • Henna er et allergivenligt middel, så mehendi vil ikke medføre ubehag i huden og kløe.
 • Mehendi hjælper med at skjule alderspletter, ar og andre hudfejl.
 • Ansøgningsprocessen medfører ingen smerter.
 • Denne tatovering er midlertidig.

Hvor længe mehendi varer?

I gennemsnit varer mehendi fra en uge til en måned. Også området, hvor tatoveringen påføres, spiller en vigtig rolle, hvor ofte der kommer vand på det og farven på pastaen. Normalt holder hvide og sorte pastaer mindre.

Hvordan man plejer et mehendi -mønster korrekt?

 • Efter tegning må dette område ikke fugtes med vand. Det anbefales at anvende mehendi om aftenen og ikke gå i bad.
 • Efter mehendi er tørret, anbefales det at anvende sennep, mandel eller sesamolie.
 • Det er bedre ikke at gnide mønstre med en vaskeklud..
 • Inden du tager et bad, er det bedre at tørre stedet for mønsteret med olie..
 • Mehendi vil vare længere, når den påføres anklen, bagsiden af ​​hovedet eller håndleddet.
 • Inden proceduren vil det være nyttigt at gøre depilering og skrælning..

Se videoen:

Alle kan finde et smykke efter deres smag. Mehendi er en fantastisk og original måde at dekorere din krop på og tiltrække andres entusiastiske blikke..

Forresten, som et grundlag for din henna -tegning kan du tage interessant tatoveringer til kvinder, eksempler florerer både på vores websted og blandt kolleger fra tatoveringsstudier, der præsenterer deres portefølje på netværket.

Forberedt af: malinka128 (Malinovskaya Maria Genrikhovna)

Read more
Tatovering

Et fedt eksperiment. Neglebånd og fingertatoveringer.

Der kommer mange skønhedsidéer hver dag. Det virker svært at finde på noget nyt, men unikke mennesker genererer unikke ideer..

Så, billeder af ekstreme mennesker, der fik en tatovering på neglebåndet, begyndte at dukke op på netværket. Denne dekoration er mere og mere interessant for unge mennesker og eksperimenterende..

Cuticle og finger tatoveringer - information og fotos af tatoveringen

Det vides ikke, hvem denne trend stammer fra, men den vinder popularitet hver dag. Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke er en mihendi, men en tatovering. Smertetærsklen er forskellig for alle, så det er svært at svare præcist på spørgsmålet om, hvorvidt det gør ondt. Men det faktum, at det er populært, er et faktum.

Design

Selvfølgelig kan du få en tatovering på neglebåndet ved hjælp af billeder, men blandt unge er de mest populære miniaturestjerner, sommerfugle, geometriske former, himmellegemer og mere..

Inden du tilmelder dig en tatoveringsstue, skal du finde ud af manicure og beslutte, hvad der bedst passer til designet.

Fotoeksempel på en tatovering på en finger 09/05/2020 №104 -fingertip tatovering- Fotoeksempel på en tatovering på en finger 09/05/2020 №102 -fingertip tatovering- Fotoeksempel på en tatovering på en finger 09/05/2020 №100 -fingertip tatovering-

Hvilke stjerner besluttede sig for denne dekoration

Tidligere besøgte mange tatoveringsstuer med en anmodning om at få en tatovering på halsen i form af stjernestøv, og nu vil de have påskriften “Shhh” på fingeren. Rihanna bidrog til denne tendens.

Rihanna Tattoo Shhh On Finger Photo 123

Sætningen “Live Fast and Die Early” er hentet fra en komposition af Lana Del Rey. Det samme udtryk, kun på engelsk, hænges på en af ​​sangerens fingre..

Beyoncé besluttede at stemple nummeret på hendes bryllupsdag på ringfingeren på hendes venstre hånd. Det symboliserer også fødselsdagen for Beyoncé selv, såvel som hendes mand Jay Z, der også fik denne tatovering. Nummer – IV.

Beyonces tatovering IV foto 123

Cara Delevingne pryder sin pegefinger med sin første tatovering af stjernetegnet Leo.

Cara Delevingne Lion Tattoo On Finger Photo 123

Miley Cyrus har scoret alle sine fingre, men hendes yndlings -tatovering er hjertet på hendes lillefinger. Hendes far har nøjagtig det samme.

Miley Cyrus Tattoo On Finger Photo 123

Iggy lavede sig selv til en inskription, der udtrykte kærlighed til en fyr, og efter afsked stak hun den eksponentielt ud og derefter slettede den helt..

Iggy tatovering på fingerfoto 123

Ciara og Future besluttede ikke at bruge penge på vielsesringe, men simpelthen få en tatovering i form af initialer. Efter skilsmissen bragte pigen tegningen sammen, og fyren besluttede at udskyde.

Skye Ferreira fyldte et lille fald i 2010 efter sin mands anholdelse. I fængslet betyder dette symbol “Dømt for en skyderi”.

Lindsay lavede en tatovering, ligesom Rihanna, men lagde en anden betydning i det – venskab med Lily Allen.

Sky Ferreira Tattoo On Finger Photo 123

Johnny Depp fik sig en rektangel -tatovering, fordi han elskede at tegne dem i skoletiden af ​​kedsomhed. Skuespilleren er sikker på, at rektanglet er et symbol, men kender ikke den nøjagtige betydning.

Johnny Depp Tattoo On Finger Photo 123

Vi har i øvrigt detaljerede materialer vedr han- og kvindelige fingertatoveringer, som du altid kan diskutere på vores tatoveringsforum.

Fotoeksempler på tatoveringer på fingrene fra 09/05/2020 (113 billeder)

Teksten til artiklen blev udarbejdet af: LAMINARIYA (Strabykina Alina Olegovna)

Read more
Tatovering

Tatoveringerne kostede smaragdkvinden jobbet

De siger, at tegninger kan fortælle meget. I dette tilfælde er Casey Davis krop fuldstændig dækket af historier, indtryk, refleksioner og minder fra hendes liv..

Tatoveringerne kostede kvinden fra Emerald arbejdet - fotobillede til artikel

Tatoveringerne kostede kvinden fra Emerald arbejdet – fotobillede til artikel

Tatoveringerne kostede smaragdkvinden jobbet – detaljer

Disse miniværker koster dog Casey værket, og oven i købet selvtilliden. Mange af os har hørt historier om, hvordan folk nægtes job på grund af deres ikke-standardiserede udseende (f.eks. På grund af piercinger eller farvet hår), men Casey måtte håndtere dette personligt..

Casey søgte et job i forbrugertjenester ved en lokal mine for cirka tre uger siden.

Hun sagde, at telefoninterviewet gik godt, de diskuterede vagtplanen, og så fandt rekrutteringsbureauet ud af, at Casey har mange tatoveringer..

foto af tatoveringen kostede kvinden fra Emerald arbejde 18.01.2019 №022 - tatovering -

 ”Jeg fik at vide, at de ikke ville fornærme eller gøre mig ked af det. Den kvindelige leder sagde, at hun personligt ikke havde noget imod tatoveringer, men efter hendes mening kunne der være problemer med lederen af ​​anlægget, «sagde Casey..

 “Hun bad mig om at sende dem mine billeder. Jeg forstod ikke rigtigt, hvorfor det overhovedet var nødvendigt, men jeg ville så gerne have et sted, at jeg imødekom deres anmodning ”.

”Tre timer senere modtog jeg et svar på e-mail. Og det var det. “Hej Casey. Jeg tror, ​​du ville have gjort et godt stykke arbejde, men tatoveringer vil ikke tillade os at indgå en kontrakt. “.

Casey indrømmer, at hun følte sig ødelagt, da hun blev afvist på grund af hendes udseende.

”Nu føler jeg mig slet ikke selvsikker, når jeg fortsætter med at søge videre. Jeg er bare forvirret. For at være ærlig var det en ægte ydmygelse, ”sagde kvinden ærligt..

foto af tatoveringen kostede kvinden fra Emerald arbejde 18.01.2019 №021 - tatovering -

“De fortalte mig så mange gange, at jeg var perfekt til jobbet, at jeg havde et godt CV, men i sidste ende blev jeg ikke ansat på grund af tatoveringerne … Det ødelagde mig bare mentalt.”.

Caseys mand, Nifty, arbejder som tatovør på et lokalt studie kaldet Artworx 4720. Han udtalte, at tatoveringer ikke har nogen indflydelse på hans kones evne og hårde arbejde..

 ”Det påvirker på ingen måde, hvad vi gør, og hvordan vi gør det. Hun skulle arbejde med mad. Hvordan kan du slette dine tatoveringer for dette? ” – spurgte Nifty.

 ”En masse kontroverser er blusset op. De siger, de siger, dette er et frit land, og arbejdsgivere kan nægte dig, hvis de ikke kan lide dit udseende. Men hvilken slags frit land er det så, hvis vi ikke må se ud, som vi vil? Et navn “.

”For eksempel plejede jeg at få tatoveringer til en kirurg. Bedøm aldrig en bog efter dens omslag, men en person efter deres udseende. “.

Fordi Caseys tatoveringer kostede hende hendes job, måtte hun og hendes mand udsætte planerne for deres familie et stykke tid..

“Vi forsøgte at få børn i seks år, men efter syv aborter fortalte læger os, at kun IVF kan ordne det,” sagde hun..

foto af tatoveringen kostede kvinden fra Emerald arbejde 18.01.2019 №003 - tatovering -

foto af tatoveringen kostede kvinden fra Emerald arbejde 01/18/2019 №020 - tatovering - foto af tatoveringen kostede kvinden fra Emerald arbejde 18.01.2019 №019 - tatovering - foto af tatoveringen kostede kvinden fra Emerald work 01/18/2019 №018 - tatovering -

”Nifty arbejder meget hver dag, jeg hjælper ham selvfølgelig i studiet, men det ville være en helt anden sag, hvis jeg selv gik på arbejde, modtog penge, bidrog til det, vi har gået så længe. På denne måde kunne vi spare det nødvendige beløb meget hurtigere. “.

Nifty og Casey har dog ikke til hensigt at stoppe med at kæmpe og give op. De vil henlede offentlighedens opmærksomhed på dette brændende problem. De forsøger at formidle tanken om, at der ikke er noget galt i at være anderledes end andre. Og dette er bestemt ikke en grund til afslag..

”Vi vil bare åbne folks øjne. Vi er omgivet af diskrimination baseret på orientering, vægt, race, hudfarve – det skal stoppes.

“Jeg gør ikke dette for mig selv, jeg kæmper for alle,” tilføjede Casey. “Jeg vil have, at alle er lige.”.

Foto af tatovering Casey Davis og hendes familiemedlemmer fra 01/18/2019

Se videoen:

Forberedt af: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)

Read more