Tatovering

Nyttige tips til tatoveringspleje

Hudtatoveringer er almindelige i den moderne verden. En person, der beslutter sig for at få en tatovering, bør dog vide, hvordan man skal passe på det, så det ikke mister sine lyse farver og skarpe konturer. Uanset hvor længe dit mønster har dekoreret din krop, har du brug for ordentlig pleje. Hvordan plejer man en tatovering efter påføring? Hvad skal man gøre med huden, så den heler uden ar?

Nyttige tips til pleje af en tatovering - interessante fakta - tips og fotos af tatoveringer

Sådan passer du på en frisk tatovering?

Efter at have afsluttet sit arbejde spoler tatovøren applikationsstedet tilbage med husholdningsfilm. Du kan ikke tage den af ​​i flere timer. Efter denne tid skal du fjerne filmen og lade huden ånde. Det er meget vigtigt at beskytte designet mod snavs og infektion. Vask tatoveringen med varmt vand og sæbe med det samme. Tør derefter forsigtigt tatoveringen med et rent, engangshåndklæde. Pleje af tatoveringen efter proceduren består i regelmæssig påføring af bepanthen eller lignende salver. Dette er meget vigtigt, fordi tatoveringen ikke bør tørre ud..

Dernæst skal du genanvende filmen på tatoveringen. Dette ritual skal udføres tre gange om dagen i to uger. Efter fjernelse af filmen kan du mærke hævelse og rødme på huden. Du skal ikke gå i panik, for det er en naturlig reaktion. Du skal fortsætte med at smøre huden med salve. Hævelsen vil aftage efter de første 3-4 dage.

Tegning af mandlige tatoveringer 29-12-2020 №067 -tegning af mandlige tatoveringer- Tegning af mandlige tatoveringer 29.12.2020 №066 -tegning af mandlige tatoveringer- Tegning af mandlige tatoveringer 29.12.2020 №063 -tegning af mandlige tatoveringer-

En frisk tatovering kræver også særlig behandling om natten. Brug en blød klud til at spole tatoveringen tilbage. Det hele afhænger af, hvor vores tegning er placeret. Du bør også passe på rent sengetøj for at undgå kontakt med tatoveringen med snavs, støv og bakterier..

Sådan plejer du en tatovering efter helbredelse?

Efter helbredelse er det tid til at gå videre til daglig tatoveringspleje. Hun er lige så vigtig. For at tatoveringen bevarer klare konturer og ikke mister farve, skal de grundlæggende regler følges..

Tegning af mandlige tatoveringer 29-12-2020 №061 -tegning af mandlige tatoveringer- Tegning af mandlige tatoveringer 29.12.2020 №057 -tegning af mandlige tatoveringer- Tegning af mandlige tatoveringer 29.12.2020 №056 -tegning af mandlige tatoveringer-

Til at begynde med skal du huske hygiejne. Tatoveringen skal skylles med milde geler eller tatoveringssæbe, som ikke kun renser, men også fugter huden, hvilket igen bevarer farveintensiteten. Tilstrækkelig hudfugtning er påkrævet. Du behøver ikke bruge mange timer på denne opgave. Det er nok at regelmæssigt smøre tegningen med creme eller tatoveringsolie beregnet til tilstrækkelig hydrering. Tatoveringen skal smøres hver gang du går i bad. Dette forhindrer overdørning og overdreven afskalning af epidermis, og dette giver dig igen mulighed for at stoppe med at falme og bevare tatoveringernes konturer..

Tegning af mandlige tatoveringer 29.12.2020 №030 -tegning af mandlige tatoveringer- Tegning af mandlige tatoveringer 29.12.2020 №029 -tegning af mandlige tatoveringer- Tegning af mandlige tatoveringer 29.12.2020 №027 -tegning af mandlige tatoveringer-

Det er bedst at bruge kosmetik, der er specielt designet til tatoveret hud. De er rige på essentielle fugtighedscreme og næringsstoffer, der muligvis ikke er tilstrækkelige i konventionelle hudplejeprodukter..

Tegning af mandlige tatoveringer 29-12-2020 №005 -tegning af mandlige tatoveringer- Tegning af mandlige tatoveringer 29-12-2020 №012 -tegning af mandlige tatoveringer- Et eksempel på en kvindelig tatoveringstegning 29/12/2020 №072 -kvindelig tatovering-

Sådan plejer du en tatovering om sommeren?

Dette er den periode, hvor tatoveringer er meget mere tilbøjelige til at falme og bør lægges særlig vægt på. Den vigtigste regel er at grundigt beskytte dine tatoveringer mod solen. Det er nødvendigt at bruge cremer med en høj beskyttelsesfaktor (spf 50), som vil fungere som et skjold for huden. Det er også værd at investere i kosmetik specifikt til tatoveringer her. Formlen har til formål at størkne farven.

Billeder af interessante tatoveringstegninger fra 29-12-2020 (142 billeder)

Teksten til artiklen blev udarbejdet af: SUMASOYDESH (Khismatullin Anton Airatovich)