Tatovering

Kropskunst er en stor hobby og tid brugt godt. Alt om en hobby.

Kropskunst

Fra engelsk, kropskunst – “kroppens kunst” eller “krop som et objekt for kreativitet.” Du kan selv blive et kunstværk eller hjælpe nogen med at blive det..

Body art foto 31

Anbefalede

Kreative mennesker med ikke-standardvisninger.

Nødvendige kvaliteter

Fantasi, evnen til tilstrækkeligt at vurdere menneskekroppens evner. Det tilrådes at have indledende kunstneriske færdigheder, og i tilfælde af ekstreme former for kropskunst – medicinsk uddannelse.

Tid til træning

Afhænger af den specifikke retning. Hvis du har evnerne til at arbejde med maling, kan du straks starte med et almindeligt kropsmaleri (kropsmaling). Hvis du har brug for at studere tegning eller lave en tatovering, vil det tage fra en måned til et år eller to..

Hvad er kropskunst?

Det er en avantgarde-bevægelse, der opstod i løbet af de turbulente 1960’ere. Repræsentanter for kropskunst brugte deres krop som et objekt for kreativitet, nogle gange meget chokerende: de lavede tatoveringer, snit på huden, dækkede lemmer med gips. Så var det primært en manifestation af actionisme. Kun forståelse af kropskunst som kunst i kropsmaleri er ikke helt korrekt. I dag er kropskunst tydeligere opdelt i typer og tendenser..

 • Kropsmaling – maling af ansigt og krop, tæt på visage -kunsten. Målene kan være forskellige, for eksempel at deltage i en avantgarde-produktion eller “revitalisere” en udstilling.

 • Krops piercing.

 • Tatovering (permanent make-up). Nogle eksempler på tatoveringer vækker undertiden beundring, selv blandt modstandere af denne kunst..

 • Scarification (scarification) – anvendelsen af ​​”dekorative” ar eller brændende ar (branding eller branding), den mest radikale type kropskunst.

 • Mehndi – henna kropsmaleri.

 • Nogle gange kendetegnes “kropsmodifikation” som en særlig type – implantater, ændringer i øjnens form, skarphed af ørerne og så videre. I øvrigt er nail extension og den såkaldte nail art også “fra denne opera”.

Body art 1 foto Body art foto 2 Body art foto 3

Body art foto 4 Body art foto 5 Body art foto 6

Body art foto 7 Body art foto 8 Body art foto 9

Body art foto 10 Body art foto 11 Body art foto 12

Lidt historie

Mennesket begyndte at male sin krop, før han først lavede tøj. I dag husker de færreste, at tegninger på kroppen, øreringe, ar og tatoveringer i første omgang kunne fortælle om deres bærers stammetilknytning, hans tro, position blandt medlemmerne af klanen. Tegninger beskyttet mod onde ånder, sygdomme fungerede som kommunikationsmiddel. I den rituelle dans supplerede farvningen “kropshistorien”. Folkene, der lever på det primitive niveau, alle disse betydninger har overlevet den dag i dag..

Hvem er denne hobby for?

Den nemmeste måde, kropsmaling, er for alle, uden undtagelse, i mangel af allergi over for maling. Husk også, at tegning kræver delvis eller endda fuld kropseksponering. Alt andet – tatoveringer, ardannelse – for spændingsøgende. (Du kan kalde dem elskere til at skille sig ud fra mængden, men i dag vil du næppe overraske nogen med piercinger eller tatoveringer.)

Hvor skal man begynde

Med en beslutning om, hvad der er det rigtige for dig. Og vigtigst af alt, i hvilken kapacitet du vil handle – at være en model (objekt) eller en skaber. Derefter kan du tage litteratur op og gå til virtuelle fora og ikke-virtuelle udstillinger og arrangementer.

Du mangler

Hver type kropskunst har sit eget sæt værktøjer. For eksempel i kropsmaleri udføres tegninger normalt med gouache eller akrylmaling ved hjælp af pensler. Gouache er mere overkommelig, men det holder værre. Akrylmaling lægger sig bedre ned, holder længere, men er sværere at vaske af. Du kan gøre malingen mere plastisk og sikker ved hjælp af specielle tilsætningsstoffer. Kropsmaling kan suppleres med kronblade, kviste, applikationer og andre elementer afhængigt af den kreative opgave.

Hvor meget bliver det

Hvis du først vil male en nær ven eller kæreste, skal du bruge omkring 1000 rubler for at købe de nødvendige materialer. Hvis du vil blive en tatoveringsmester eller bare få en tatovering til dig selv, så … fra 5000 til uendeligt. (Bemærk, at vi ikke navngiver priser i underjordiske saloner – denne mulighed overvejes ikke engang.)

Sted at studere

På fora om emnet finder du adresser og telefonnumre på udstillinger og andre arrangementer om den type kropskunst, du er interesseret i. Ved sådanne arrangementer afholdes der ofte mesterklasser, ligesom der rekrutteres grupper til dem, der ønsker at deltage i denne kunst..

Hvor finder man ligesindede

bodyart-da.ru – omfattende information om former for kropskunst, kommunikation, rådgivning.

Begrænsninger!

Allergi over for maling, hudsygdomme. Hovedbegrænsningen: lav aldrig piercinger og få ikke tatoveringer eller ar “i den nærmeste kælder” – dette er farligt ikke kun for helbredet, men også for livet! Og en ting mere: vide, hvordan man stopper i tide. På Internettet kan du finde afslappende fotos af mennesker, der på et tidspunkt gik for langt med kropsmodifikation..

 • Dribnohod Y. “Body art in Russian” (Phoenix, 2009) – en god informativ publikation med et stort antal fotografier i høj kvalitet.

 • Egorov R. “Bodypainting and graffiti” (RIPOL classic, 2004) – en interessant kombination af to populære kunstarter.

 • bodyartfoto.ru – mange fotos, herunder meget kreative.

 • basik.ru – ideer, kommunikation, erfaringsudveksling.

 • rosdesign.com – En omfattende ressource, hvor kropskunst betragtes som et af emnerne.

Body art foto 13 Body art foto 14 Body art foto 15

Body art foto 16 Body art foto 17 Body art foto 18

Body art foto 19 Body art foto 20 Body art foto 21

Body art foto 22 Body art foto 23 Body art foto 24

Body art foto 25 Body art foto 26 Body art foto 27

Body art foto 28 Body art foto 29 Body art foto 30

Body art foto 31 Body art foto 32 Body art foto 33

Body art foto 34 Body art foto 35 Body art foto 36

Body art foto 37 Body art foto 38 Body art foto 39

Body art foto 40 Body art foto 41 Body art foto 42

Body art foto 43 Body art foto 44 Body art foto 45

Body art foto 46 Body art foto 47 Body art foto 48

Body art foto 49 Body art foto 50 Body art foto 51

Body art foto 51