Tatovering

Sådan heles en tatovering korrekt. Tatovering kunst.

Kompetent tatovering er halvdelen af ​​kampen, det er også vigtigt at helbrede din tatovering korrekt. I gennemsnit vil dette tage 8 til 10 dage..

Enhver specialist er forpligtet til at instruere sin klient om den korrekte pleje af en nyligt færdig tatovering. I princippet har hver mester sin egen proprietære opskrift på hurtig heling af en tatovering, men der er en række generelle anbefalinger.

Sådan helbredes et tatoveringsfoto korrekt - eksempler på billedet

Sådan helbredes et tatoveringsfoto korrekt – eksempler på billedet

Sådan heles en tatovering korrekt – tips

Så som nævnt ovenfor kan du fjerne bandagen påført i salonen tidligst efter 3-4 timer.

Derefter skal tatoveringen vaskes omhyggeligt med varmt vand og sæbe for at fjerne resterne af cremen og ichor. Det er ikke værd at tørre tatoveringen af, da du yderligere kan skade den beskadigede hud. Du kan kun duppe tatoveringsområdet med et rent, tørt håndklæde. Det vil ikke være overflødigt at skylle det med en opløsning af miramistin eller chlorhexidin.

Sørg for at smøre tatoveringen med helende creme. Nogle gange rådes folk, der tror, ​​at de er specialister inden for tatovering, til at lægge et tykt lag vaselin eller barbercreme på tatoveringen. Vaselin vil naturligvis blødgøre huden, men det vil ikke give mere effekt, men et tykt lag creme forhindrer ilt i at nå såret, hvilket mærkbart bremser helingsprocessen.

Indtil tatoveringen er helet helt, er det bedre at nægte at besøge bade, saunaer, stranden, ikke dampe eller lægge tatoveringen i blød, begrænse dig selv til et varmt brusebad et stykke tid.