Tatovering

Hvorfor du ikke bør drikke alkohol efter at have tatoveret dig

Her kan du finde ud af alt om, hvorfor du ikke bør drikke alkohol, efter du har tatoveret dig. Lær interessante fakta at kende, få anbefalinger og forklaringer om tatoveringsprocessen, du kan se fotoeksempler på seje tatoveringsdesign.

* Materialet er kun til informationsformål – det er ikke en anbefaling til handling. Hvis du har sundhedsmæssige problemer – skal du kontakte en kvalificeret læge!

Hvorfor skal du ikke drikke alkohol efter tatovering - foto - billede fra 02062021

Hvorfor du ikke bør drikke alkohol efter at have tatoveret dig – det vigtigste

Ikke mange af dem, der beslutter sig for at få en tatovering, indser, at der er et alvorligt forbud, der ledsager skitseringen. Dette forbud gælder for at drikke alkoholholdige drikkevarer..

Mens den person, der fik tatoveringen, gennemgår et kur med helbredelse og restaurering af huden efter at have modtaget mikrotraumas, bør han ikke drikke alkohol. Forsømmelse af denne kontraindikation kan resultere i alvorlige konsekvenser, der ikke kun vil påvirke tegningens kvalitet, men også de tatoveredes velbefindende.

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №126 - sej tatovering -

De vigtigste årsager til forbuddet mod at drikke efter tatovering

 

Der er en række konsekvenser af at drikke alkohol efter en tatovering, hvilket tjente som en årsag til at begrænse alkoholforbruget:

  1. Langvarig helbredelse. Da området, hvor sammensætningen blev pakket, blev udsat for mekanisk belastning udefra, tager det fra en uge til en måned at genoprette fuldstændigt. Huden på applikationsstedet kan blive meget betændt og afvise fremmed pigment, så de øverste lag ikke straks vender tilbage til det normale. Efter at have drukket alkoholholdige drikkevarer udvides blodkarene i en person, hvilket tvinger blodet til at haste mere til såret. Dette fremmer længere helbredelse og undertiden fremkalder blødning, som følge heraf kan en infektion komme ind i kroppen..

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №123 - sej tatovering -

  1. Afbrydelse af metaboliske processer. Alkohol, der er kommet ind i blodbanen, destabiliserer kroppen og dens interne processer. Det bremser regenereringen af ​​huden. Som et resultat kan sårene heles forkert, og dette vil igen føre til dannelse af uæstetiske ar..

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №122 - sej tatovering -

  1. Ændring af den originale tegning. Resultatet af tilsidesættelse af forbuddet mod alkohol kan være en ændring af den tilsigtede sammensætning. Farven kan blive utydelig og skylles ud på grund af overdreven tilstedeværelse af alkohol i blodet, dens mætning og struktur går tabt. Tegningen risikerer at blive falmet og lysere af den originale skitses udseende, som skal slettes eller laves om.

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №121 - sej tatovering -

  1. Nedsat immunitet. Alkohol påvirker immuniteten, sænker dens egenskaber og svækker kroppen betydeligt. Det vil sige, at hvis bakterier eller infektioner kommer ind i menneskekroppen gennem sår, vil han ikke være i stand til at give et stærkt afslag på sygdommen, da han ikke vil være i stand til det på grund af metaboliske lidelser.

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №120 - sej tatovering -

Det foretrækkes ikke at lege med ild uden at skabe problemer i løbet af den vigtige rehabiliteringsperiode, hvilket er ekstremt nødvendigt for sund hud og tatovering af høj kvalitet til fuld genopretning og manifestation i sin fulde skønhed..

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №119 - sej tatovering -

Hvilke typer alkohol er især kontraindiceret

 

Absolut alle de forskellige alkoholholdige drikkevarer er strengt forbudt at indtage i hudens helingsperiode. Men der er en liste over alkohol, som du under ingen omstændigheder skal prøve efter en session i en tatoveringssalon:

  • Vodka – har en ekstremt negativ effekt på tatoveringens farveintensitet og dens konturer.

  • Øl – øger blodtrykket. Efter brug kan tatoveringen blive dækket af skorper, som derefter bliver til ubehagelige ar..

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №110 - sej tatovering -

  • Whisky, cognac – kan forårsage kraftig blødning, hvilket ikke kun vil påvirke billedets kvalitet, men vil blive grobund for at indføre en farlig infektion.

Enhver drink, selv med et minimalt alkoholindhold, vil på en eller anden måde påvirke stoffernes indre balance, derfor vil den ikke gå sporløst efter genopretningstiden og kan påvirke det endelige resultat af den påførte sammensætning..

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №109 - sej tatovering -

Kan jeg drikke alkohol, før jeg får en tatovering?

 

Mindst en dag før du kommer til tatovøren, bør du udelukke alle fødevarer, der påvirker blodpropper, fra kosten. Det er bedre at opgive alkohol og kaffe på forhånd, såvel som fra andre vasokonstriktive stoffer..

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №108 - sej tatovering -

Hvis det er muligt, et par timer før aftalen, bør du ikke tage medicin, og du bør heller ikke bruge produkter, der toner huden, da processen med at tegne en skitse kan være kompliceret af dens overdrevne fugtighed eller elasticitet..

Jo tidligere afvisning af alkohol sker, jo mere jævn og blød bliver rehabiliteringsperioden for tatoveret hud..

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №107 - sej tatovering -

Hvor lang tid tager det at drikke alkohol efter at have været hos tatovøren?

 

Hver persons krop er unik på sin egen måde og reagerer forskelligt på interne og eksterne faktorer, der påvirker det. Nogen genopretter hurtigt, mens andre tager lidt længere tid at gøre dette..

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №105 - sej tatovering -

Mønsterets størrelse påvirker også processen med tilpasning af huden til nye forhold: komplekse og omfangsrige sammensætninger indtager et større område af huden, henholdsvis har kroppen brug for mere tid til deres vedtagelse..

Healing tager normalt fra en dag til en måned, men i gennemsnit varer en hel cyklus cirka to til tre uger. Det er nødvendigt at være tålmodig og udelukke alkohol i mindst de næste to uger efter proceduren i tatoveringslokalet, da en tatovering for huden er en kilde til stress og uventede ændringer, som du skal vænne dig til i det naturlige miljø uden at forstyrre interne processer.

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №103 - sej tatovering -

Du må under ingen omstændigheder drikke alkohol den næste dag efter proceduren..

Hvis der er konsekvenser ved at drikke alkohol

 

Hvis der i de første dage efter billedets anvendelse blev forbudt mod alkohol overtrådt, og bivirkninger begyndte at dukke op, så er dette naturligvis retteligt. Men desværre vil fjernelsen af ​​de problemer, der er opstået, kræve ekstra omkostninger og nogle gange et komplet forløb af dermatologisk behandling..

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №101 - sej tatovering -

I sjældne tilfælde kan det være nødvendigt med kirurgisk indgreb, derfor efter at en mærkelig reaktion på huden dukker op, behøver du ikke selvmedicinere, men det er bedre at kontakte en læge med det samme.

Foto af en interessant tatovering 06/02/2021 №094 - sej tatovering -

Selvfølgelig er der eksempler, hvor alkohol ikke på nogen måde påvirkede klientens velbefindende eller kvaliteten af ​​hans tatovering. Men hver reaktion er rent individuel, så ingen mester kan stå inde for, at de negative konsekvenser af at drikke alkohol vil omgå dig. Den sikreste og sikreste måde er at begrænse dig selv, så helingsprocessen er hurtig og smertefri..

Fotoeksempler på interessante tatoveringer fra 06/02/2021 (128 billeder)

Forberedt materiale: DANANAY (Dana Nay)