Tatovering

Valg af den rigtige tatoveringsstue

Det moderne kosmetologiområde omfatter en lang række metoder til at korrigere udseende. Så ved at besøge en tatoveringsstue kan du lukke et æstetisk ar med et smukt mønster eller anvende permanent makeup. Men der er mange sådanne virksomheder, og der er visse metoder til at vælge det bedste.

Valg af den rigtige tatoveringsstue – nogle nyttige oplysninger

Så snart du kommer ind i tatoveringslokalet, er det vigtigt, at du bliver mødt af din kontoadministrator. Denne holdning virker unødvendig, hvis du ikke tænker på detaljerne i mesterens arbejde. Hvis en kunstner, der skriver på en menneskelig krop, skal afbrydes og distraheres af kundeopkald, præcisere prislisten, føre de nødvendige optegnelser og rapportere, vil kvaliteten af ​​arbejdet være lav, og sessionen vil trække ud i mange timer . I betragtning af at de fleste håndværkere tager timebetaling for deres arbejde, vil fraværet af en kundebase manager markant ramme din tegnebog..

foto af det indvendige i tatoveringslokalet 15.12.2019 №017 -tatoveringssal- foto af det indvendige i tatoveringssalen 15.12.2019 №016 -tatoveringssal-

Da vi taler om at påføre permanent pigment på hudlaget, skal salonpersonalet (især mesteren) nøje lytte til alle dine ideer og vision om det fremtidige billede. Da de fleste af de almindelige skitser desuden er skabeloner, vil du i en god salon helt sikkert blive tilbudt at ændre din idé med forskellige variationer af dekorationen..

Den skitse, du har godkendt, skal helt sikkert gennemgå den såkaldte beslag – det vil sige, at den påføres stedet, hvor tegningen vil blive anvendt, så dens skala svarer til dine forventninger.

foto af det indvendige i tatoveringslokalet 15.12.2019 №011 -tatoveringssal- foto af det indvendige i tatoveringssalen 15.12.2019 №010 -tatoveringssal-

Efter afklaring af alle mulige spørgsmål vil du blive tilbudt at indgå en aftale. Dette dokument, der bekræfter dit samtykke til tegningen, indeholder alle de juridiske funktioner. I tilfælde af komplikationer eller et fald i kvaliteten af ​​tegningen er dette dokument din beskyttelse på det juridiske område..

I det rum, hvor sessionen vil blive afholdt, skal du være opmærksom på følgende funktioner:

– blæk skal tappes på glas fra mærkevarer

– maskinen skal have et bestemt mærke, bedre end produktionen i USA eller Tyskland;

– alle instrumenter, inklusive maskinen, skal pakkes efter desinfektion;

– selve rummet skal være rent og behageligt med god belysning;

– tilgængelighed af bøger, tv og et musikcenter, så klienten ikke keder sig under sessionen.

foto af det indvendige i tatoveringslokalet 15.12.2019 №001 -tatoveringssal- foto af det indvendige i tatoveringslokalet 15.12.2019 №037 -tatoveringssal- foto af det indvendige i tatoveringslokalet 15.12.2019 №036 -tatoveringssal-

Og selvfølgelig er de vigtigste indikatorer for en god tatoveringssalon en venlig indstilling til kunderne, et åbent personale og en statslig licens..

Materialet blev udarbejdet på grundlag af oplysninger fra en venlig ressource, inden for hvilken du kan købe til en god pris eau de toilette til kvinder, som vil hjælpe med at færdiggøre dit look med en tatovering.

Foto af interiøret i en god tatoveringssal fra 15/12/2019

Forberedt af: NATTI-NATTI (Natalia Dushaeva)