Tatovering

Flerfarvede øjenkugler – oplevelsen (historien) om Matt Gone

Matt er en af ​​de få mennesker, der besluttede at få tatoveret deres øjne. Han fik en tatovering første gang i 2010. Det højre øjeæble er grønt, det venstre er blåt.

Ja, Matt tatoverede sine egne øjne i sit badeværelse ved spejlet! Dette var i 2010. Kun 20 mennesker på Jorden har tatoveringer på deres øjne! For ni måneder siden tatoverede Matt sin tunge og hals med en subkutan injektion. Der er ikke mere ledig plads på hans krop undtagen øjnene..

Flerfarvede øjenkugler - oplevelse (historie) om Matt Gone - foto 1

Tatoveringsteknik

Øjetatoveringsteknikken er enkel, men risikoen for problemer er meget høj. Matt tapede sine øjne med gaffatape for at holde dem åbne. Jeg gjorde det foran et spejl og ved berøring.

Først eksperimenterede han med flere farver i små pletter. Matt satte små flager af glitter i øjnene og tatoverede blå i det ene øje og grønt i det andet. Det ene øje blev grønt, det andet blåt. Øjne i forskellige farver er originale. De fanger virkelig folks opmærksomhed..

Blandede resultater

Resultaterne var blandede. Tatoveringen viste sig at være ujævn, farven var ikke jævnt fordelt. I løbet af den sidste session injicerede Matt for dybt og punkterede et blodkar i sit højre øje, hvilket resulterede i et stort sort øje. Smerten forsvandt ikke i en hel uge, den var uudholdelig. Matt lå i sengen i 2 dage med is foran øjnene og bevægede sig ikke. Alt helede, men han stoppede ikke der.

Flerfarvede øjenkugler - oplevelse (historie) om Matt Gone - foto 2

Matt ville stadig afslutte øjnene. De var ikke færdige. 4 år senere tog Matt den risikable beslutning om at sprøjte blæk i øjnene. Han besluttede at få lilla på ydersiden og guld på indersiden. Den eneste person Matt stolede på at tatovere sine øjne udover ham selv var Emilio Gonzalez..

I oktober 2013 tatoverede Emilio Matts øjne og tilføjede magenta rundt om kanterne og guld i midten. Det var i Rumænien ved Bukarest Tattoo Convention.

Funktioner ved proceduren:

 • Det tog kun 5 minutter.
 • Det var meget svært at holde øjnene åbne under proceduren..
 • Det er meget bedre, når det ikke er dig selv, men en anden tatoverer dine øjne.!

Konsekvenser af tatovering af øjne

Efter 4 timer fløj Matt hjem. Kun et par timers flyvning, men hans øjne var hævede af trykket på flyet. Det tog 3 måneder for tumoren at aftage. Matt måtte bruge kunstige tårer. Luftbobler i tatoveringsblæk blandede farver på øjnene.

Flerfarvede øjenkugler - oplevelse (historie) om Matt Gone - foto 3

Advarsler:

 • Flyv aldrig et fly efter en tatovering af øjet!
 • Ingen dykning!
 • Hold dig væk fra lufttrykændringer!
 • Alt vil hele inden for en uge.

Flerfarvede øjenkugler - oplevelse (historie) om Matt Gone - foto 4

Øjenundersøgelse af øjenlæge

Matt besøgte for nylig en øjenlæge for at få tjekket øjnene. Inspektionen varede 3 timer. Lægen fandt ingen permanent skade på øjnene. “Emilio Gonzalez gjorde et fremragende stykke arbejde med at tatovere dine øjne,” sagde en nethinden specialist. Mats syn er i perfekt orden, og selv 4 år efter tatoveringen har han ikke brug for briller. Ægte blæk blandede sig i hans øjne, da han fløj på himlen på et fly.

Hvis nogen forsøger at gentage denne effekt, kan de miste øjnene..

konklusioner

Flerfarvede øjenkugler - oplevelse (historie) om Matt Gone - foto 5

En tatovering på øjeæblet er ikke en procedure for alle. Men stadig, hvis du beslutter dig for dette, skal du passe på dine øjne efter tatovering. Nemlig:

 • Piger bør ikke bruge makeup i løbet af de første dage..
 • Øjnene skal dryppes med et desinfektionsmiddel i en uge..
 • Hvis du oplever smerter, skal du straks kontakte en læge.
 • Overvåg øjnets tilstand, gennemgå undersøgelser af en øjenlæge før og efter proceduren.

Husk, at effekten af ​​tatovering af øjenkugler kan være uforudsigelig for alle..

Forberedt af: fru-mary (Ermishina Maria Vasilievna)