Tatovering

9 tatoveringssteder, der kræver særlig opmærksomhed og pleje

Når du anvender en tatovering, skal du altid have risiko for infektion, især når tatoveringen er placeret i et område, der er udsat for infektion. I sådanne tilfælde kan du have brug for mere pleje for at undgå infektion, da det kan føre til ardannelse og i tilfælde af en alvorlig infektion skade på andre organer eller endda livstruende..

9 steder til tatovering, der kræver særlig opmærksomhed og pleje - information og fotoeksempler

9 steder til tatovering, der kræver særlig opmærksomhed og pleje – information og fotoeksempler

9 tatoveringssteder, der kræver særlig opmærksomhed og pleje – fakta

Foto af problemområdet til tatovering

At passe godt på din hud under helingsprocessen kan hjælpe dig med at forblive sund og undgå uønskede virkninger. Hvis du ikke er sikker på dig selv, kan det være værd at gentænke alt og anvende en tatovering på et mindre risikabelt område af kroppen.?

  • Hænder (mere her)

Da det er umuligt at undgå at røre forskellige overflader i løbet af dagen, øger dette risikoen for infektion for hånd- og fingertatoveringer kraftigt. Du bør enten undgå dette område til tatovering eller være forberedt på at tage forholdsregler og følge plejeinstruktionerne, som din tatovør vil give..

Foto af problemområdet til tatovering - hænder

  • Ben (mere her)

Ud over risikoen for kontakt med meget snavs og bakterier, især hvis du har åbne sko på, er dette område også forbundet med en anden risiko, da fødderne også har deres egne bakterier. Spørg din tatovør til råds om, hvordan du undgår bakterier og holder området rent, mens det heler..

Foto af problemområdet til tatovering - ben

  • Regelmæssige barberingsområder (mere her)

Disse områder (ben, ansigt og armhuler) kan være farlige, fordi barbering traumatiserer huden og kan føre til vækst af bakterier. Ideelt set bør du afstå fra at bruge en barbermaskine indtil fuldstændig helbredelse, hvilket vil give din hud tid til at hele..

Foto af problemområdet til tatovering - området med almindelig barbering

  • Kalve og ankler (mere her)

Blodforsyningen til karrene i disse områder er ikke så effektiv, hvilket kan bringe dig i fare for infektion, så der skal udvises ekstra forsigtighed, når tatoveringen heler. At holde dette område rent vil reducere risici betydeligt..

Foto af problemområdet til tatovering - kalve og ankler

  • Friktionszoner (mere her)

Disse kan være områder, hvor der opstår friktion ved kontakt med tøj (f.eks. I taljen) eller områder med intens bevægelse (f.eks. Albuer eller knæ). Reducer aktiviteten, og vælg tøj, der ikke gnider mod huden for at fremme heling og reducere infektion..

Foto af problemområdet for tatovering - friktionszoner

  • Læbernes indre overflade

Det er meget svært at holde dette område rent, da det rummer alle slags bakterier, så risikoen for infektion er høj. Din tatovør vil kunne hjælpe dig ved at give den nødvendige plejerådgivning.

  • Armhuler

Som nævnt ovenfor er armhule tatoveringer udsat for infektion under barbering, og de mikroorganismer, der bebor dette område, øger risikoen for infektion..

Foto af problemområdet til tatovering - armhuler

  • Navle (mere her)

Et fugtigt miljø og bakterier i området skaber infektionspotentiale, men at holde det rent og tørt under helbredelse vil i høj grad reducere risikoen..

Foto af problemområdet for tatovering - navle

  • Området for dannelse af folder

Infektionsfølsomme områder på kroppen omfatter områder, hvor huden folder sig, f.eks. Under brystet, nær balderne eller i lyskeområdet. Hvis du ikke er forsigtig med at holde disse områder rene, kan bakterier spiralere ude af kontrol og føre til infektion..

Foto af problemområdet til tatovering - området for dannelse af folder

For at forhindre infektioner i disse områder af kroppen er det vigtigt, at du følger instruktionerne til rensning af din hud og bruger en antibakteriel sæbe til at minimere bakterier. At holde kroppen ren kan hjælpe med at reducere risikoen for infektion, da tatoveringen heler. Inden du får en tatovering, er det vigtigt at rådføre sig med en tatovør og få alle nødvendige oplysninger om de mulige risici og anbefalinger for pleje efter tatovering. Hvis du følger alle tipsene og tager de nødvendige forholdsregler, forbliver du sund, og din tatovering vil se godt ud og glæde dig i mange år..

Fotoeksempler på lyse tatoveringstegninger fra 03/04/2019

Se videoen:

Forberedt af: sv_stroyeva (Stolyarenko Svetlana Nikolaevna)