Tatovering

Hvor får man en henna -tatovering

Af materialet lærer du hvordan og hvor, få en tatovering henna, stift bekendtskab med procesens funktioner og få nyttige tips.

Hvor får man en henna -tatovering - foto 1

Hvor får man en henna -tatovering – funktioner og fakta

Hvor får man en henna -tatovering - foto 2

Henna -tatoveringer, eller mehndi, som de kaldes i Indien, er en vidunderlig måde at dekorere enhver del af kroppen på. Tegninger påføres i løbet af en behagelig og smertefri procedure i rollen som et farvestofpigment – hennaopløsning. Den påførte tatovering forbliver på huden i flere uger, forsvinder gradvist og forsvinder til sidst helt.

I dag kan mehndi -maleri udføres i en salon, hvor de udover frisør- og negleservice også tilbyder mode. Disse omfatter kropskunst, piercinger, permanent makeup og henna -tatovering. Traditionerne i dette fashionable maleri er i dag forankret i den gamle kultur i landene i Øst og Afrika. Bærbare tegninger tjente ikke kun som en slags dekoration til kvindekroppen, de havde en særlig betydning.

Hvor får man en henna -tatovering - foto 3

For eksempel brugte indiske brude mehndi som en del af deres ritual før brylluppet. Et par dage før ægteskabet inviterede de ældre slægtninge og venner til deres sted, som brugte timer på at male den nygiftes krop med indviklede mønstre, billeder af dyr og magiske inskriptioner. Forresten er denne tradition stadig i live og endda meget almindelig i indisk kultur..

Hvor får man en henna -tatovering - foto 4

I de arabiske lande var plantemotiver med deres indviklede vævninger og originale ligatur populære. I dag er europæiske kvinder glade for at dekorere deres hænder, nakke, ankler og andre dele af kroppen og tatovering af øjenlåg med en skygge af helt luksuriøse og unikke henna -tatoveringer. Disse kan være blomster, hieroglyffer, magiske ornamenter og forskellige tegn, herunder stjernetegn. Mehndi-formede “armbånd” kan bruges til at dekorere håndled og ankler, og tegninger på lårene eller underlivet vil tilføre kroppen seksualitet..

Hvor får man en henna -tatovering - foto 5

Tatoveringer med urtemaling har mange fordele i forhold til konventionelle tatoveringer. For det første fornemmelserne under påføring – de er absolut smertefri, i modsætning til en traditionel tatovering. For det andet er tegningen midlertidig, hvilket tillader, hvis det ønskes, at ændre mehndiens placering, hver gang den legemliggøres på en ny måde. For det tredje er moderigtige kropssmykker overkommelige. For kvinder er henna -tatovering en enkel og original måde at øge sexappealen og tiltrække mandlig opmærksomhed. Efter at have lavet en tatovering, i et par, vil pigen selvfølgelig glæde sig overraske sin elsker med sådan et “højdepunkt”.

Hvor får man en henna -tatovering - foto 7

Mange kommer til en skønhedssalon i mehndi for at øve sig inden seriøs billedstik. Så henna -ornamentet hjælper dig med at forstå, hvor godt innovationen vil passe ind i billedet, om det vil være passende på en bestemt del af kroppen. Anvendelsesteknikken kræver ikke kun dygtighed og tålmodighed, men også fantasi. Derfor er det bedre at lede efter en dygtig specialist, der er forelsket i kunstnerisk kreativitet og har færdighederne i malerkunsten..

Teksten i artiklen til webstedet blev udarbejdet af: ILLADAILLA (Ivanova Illada Nikiforovna)