nyheder

Tattoo håndboldspiller Anna Sen

Olympiske tema-tatoveringer har vundet mere og mere popularitet på det seneste. Russiske atleter var ingen undtagelse. Så Anna Sen, en fremragende håndboldspiller fra det russiske landshold, var den første af holdet til at fange mindet om OL i 2016 ved at tatovere olympiske ringe på hendes kraveben. Ifølge Anna selv vil andre medlemmer af hendes team snart slutte sig til hende. Håndboldspilleren antydede også, at hun tænkte på at få en ny tatovering på armen efter OL i 2020, hvad det bliver, ved Anna selv endnu ikke..

Tattoo håndboldspiller Anna Sen - foto 4

Betydningen af ​​de olympiske ringe tatovering

De olympiske ringe tatovering symboliserer foreningen (foreningen) af de fem dele af verden. Vises som lænker med et bogstav W, hvor hvert led repræsenterer et kontinent. Ifølge Annas idé er indskriften Rio2016 placeret over de olympiske ringe. I den færdige version vil indskriften være gylden, men indtil videre er kun konturen blevet anvendt..

Ifølge ubekræftede rapporter svarer farven på hver ring til visse dele af verden:

  • Amerika Nord og Syd er rødt;
  • Australien er vist med grønt;
  • sort udtrykker Afrika;
  • Asien er repræsenteret med gult;
  • Europa vises med blåt;

Tattoo håndboldspiller Anna Sen - foto 3

Interessant faktum om tatoveringen af ​​de olympiske ringe

På tærsklen til de olympiske lege, der blev afholdt i Rio de Janeiro, blev Joseph Craig (2012 britisk paralympisk svømmemester) diskvalificeret på grund af tatoveringen af ​​de olympiske ringe placeret på omtrent samme sted som Anna Senj. I modsætning til Joseph risikerede Anna ikke noget, da takket være håndboldspillernes sportsform er stedet for tatovering sikkert skjult. Hendes venner fra landsholdet, der planlægger at få lignende tatoveringer i den nærmeste fremtid, kunne også have undgået en sådan risiko..

Tattoo håndboldspiller Anna Sen - foto 1

Som arrangørerne af legene betragtede, er tatoveringen af ​​dette symbol en overtrædelse af reglerne, der forbyder enhver reklame, herunder på kroppen. I lyset af denne hændelse besluttede de paralympiske og olympiske komitéer at foretage en række ændringer af reglerne – fra nu af kan enhver frit vise en tatovering med symbolerne på de olympiske lege.

Forberedt af: pazyzy1991 (Rybalko Kristina Vladimirovna)