nyheder

Ny printer til øjeblikkelig overførsel af midlertidig tatovering på kroppen Prinker S for + – $ 270

Af materialet lærer du om det nyeste krops midlertidig tatoveringsprinter – Prinker S, som allerede er tilgængelig for køb i dag og er i stand til at ændre din idé om en midlertidig tatovering.

Ny Prinker S + Instant Temporary Tattoo Transfer Printer – $ 270 – fakta

Dette materiale blev udarbejdet takket være information modtaget på CES 2020, hvor alle i en af ​​udstillingspavilloner blev inviteret til at prøve at designe en midlertidig tatovering ved hjælp af Prinker S.

Inden for rammerne af udstillingen præsenterede firmaet Prinker, der udvikler og skaber enheder til påføring af midlertidige tatoveringer, en lille, sort æske (du kan se det på billedet), der ligner en almindelig bærbar gadget, som en aftagelig disk til opbevaring data – Prinker S, som koster omkring 270 og er en fuldgyldig midlertidig tatoveringsenhed.

Enheden fungerer på udskiftelige patroner, som hver ifølge udviklerne kan anvende op til 1000 tegninger på kroppen. Ejeren har mulighed for at installere enten en sort patron – $ 99 eller en farvepatron – $ 149.

Enheden fungerer på en meget venlig og enkel måde – selv et barn kan klare det. Ved hjælp af applikationen, der er installeret på din smartphone, kan du vælge et design til en tatovering fra eksisterende eller oprette din egen – applikationen tillader det. Derefter skal du aktivere enheden i en kile og starte overførslen af ​​det midlertidige tatoveringsmønster til kroppen.

På billedet kan du se et eksempel fra det virkelige liv på, hvordan denne midlertidige tatoveringsprinter klarer overførsel af enkle midlertidige tatoveringsdesigner på håndleddet..

Inden du flytter printeren over det område af kroppen, som du vælger at anvende tatoveringen, skal du sprøjte en speciel væske fra ballonen og derefter flytte printeren til en midlertidig tatovering over dette område. Alt sker meget hurtigt på næsten få sekunder.

Se videoen:

https: /// wp-content/uploads/2020/01/Video- med- et eksempel- på- printeren- til- øjeblikkeligudskrivning- midlertidig-tatu-Prinker-til –_. mp4