nyheder

At slippe af med tatoveringen til ære for den “tidligere” førte til alvorlige konsekvenser

Her er en grund til aldrig at få din partners navn tatoveret.

Briten 32 år gammel, Andrew Milne ønskede at slippe af med tatoveringen til ære for sin ekskone i form af hendes initialer på hans tredje hånds tredje finger.

Mr. Milne havde allerede en rosetatovering over sin ekskones initialer, men besluttede for nylig at slippe af med begge job..

Men han vågnede dagen efter sin anden lasersession for at finde en kæmpe pusfyldt tumor på 2,5 cm..

At slippe af med tatoveringen til ære for det tidligere billede

Milne, kontoansvarlig for modeindustrien i Corby, Northamptonshire, England, sagde: “Det var ret foruroligende. Fredag ​​aften, da jeg var ved at gå i seng, bemærkede jeg kun et lille løft på huden, hvilket er ganske normalt efter et par lasersessioner. Men da jeg vågnede næste morgen, så jeg en tumor dukke op. Hun er omkring 2,5 cm lang og mere end 1 cm høj og synes at være ret hård. “.

Kan tatoveringsblækkets makeup være årsagen??

Laserfjerning er en procedure, hvor pigmenter og andre stoffer nedbrydes i mange små partikler, der indeholder skadelige kemikalier, der efterfølgende let kan cirkulere i kroppen..

Blækket indeholder en række ingredienser og kommer kemisk fra en enkelt leverandør for at blande og sælge til en distributør og derefter en tatoveringsstue. Selvom hver ingrediens skal omhyggeligt mærkes, især hvis den er farlig, er der ingen standardiserede krav i EU..

De to hovedproblemer er, hvordan kemikalierne virker, når de injiceres i dermis – under det dybe lag af huden og den langsigtede effekt, der opstår, når pigmenter nedbrydes.

En undersøgelse fra 2017 offentliggjort i Scientific Reports viste, at patienternes lymfeknuder indeholdt partikler af pigment fra en tatovering..

En gennemgang fra det medicinske tidsskrift Lancet Oncology fra 2012 viste, at der er relativt få hudkræftformer, der sandsynligvis vil forårsage tatoveringsblæk. I alt lykkedes det forfatterne at finde 50 eksempler på hudkræft fra tatoveringer efter omfattende undersøgelse af den medicinske litteratur..

Selvom der er eksempler fra ECHA (European Chemicals Agency) rapporter, hvor kræftfremkaldende kemikalier er blevet tilsat blæk, er der i øjeblikket ingen direkte tegn på kræft på grund af tatoveringer..

Udseendet af en tumor kan også udløse fjernelse af en tatovering, da det skader huden, og tumoren bruges af immunsystemet til at forhindre infektion.

Milne tilføjede: ”Smerten er ikke særlig alvorlig, men tumoren ser ekstremt grim ud. Dette har stået på i to dage, og tumoren vokser. “.

”Jeg nævnte dette for kvinden, der lavede lasersessionen, og hun ser ud til at være lidt bekymret. Hun fortalte mig at gøre mit bedste for ikke at beskadige tumoren, da det kan udgøre en trussel om infektion, hvis bakterier kommer ind i et åbent sår. Af og til flyder der pus fra det “.

Laser tatovering fjernelse udføres på en sådan måde, at tatoveringsblækket brydes i små stykker, som til sidst absorberes i blodet..

“Jeg tror ikke, det har noget at gøre med, hvor tatoveringen blev fjernet, jeg er sikker på, at jeg lige havde haft en dårlig reaktion på laseren.”.

Milne betalte stadig $ 45 for hver af de to lasersessioner, han fik, og fik at vide, at det ville tage fire til ni sessioner at fjerne tatoveringen fuldstændigt..

Men han sagde: “Jeg er ikke rigtig sikker på, om jeg vil fortsætte med at fjerne tatoveringen.”.

Forberedt af: viduf (Krasilnikov Stanislav Innokentyevich)