nyheder

Åbning af et forum for tatovører og tatoveringselskere inden for rammerne af sitet tatufoto.com

Hej kære og elskede læsere og gæster. Vi er glade for at informere dig om, at vi alligevel besluttede at åbne forummet, på trods af lønomkostninger og vanskeligheder med mådehold, opvejes antallet af argumenter for dets eksistens.

Registrer og opret en gratis annonce, eller giv en anmeldelse om guiden / stil et spørgsmål – du kan her: https: /// forum.

åbner et forum om tatovering fra - billede 1

Åbning af et nyt (gratis) forum om tatovering for tatovører og amatører

Forummet vil være nyttigt for både tatovører (tatoveringssaloner) og tatoveringselskere.

Hvorfor et forum om tatovering for tatovører og saloner?

Forum er en gratis annonceplatform til at tiltrække nye kunder og kommunikere med potentielle besøgende.

Alle kan oprette deres egen tråd på forummet, sende oplysninger om tjenester og deres omkostninger, vise eksempler på deres arbejde og kommunikere med tatoveringselskere, som helt sikkert finder dig i på et websted med en million publikum.

Du kan lave din egen tråd på tatoveringsforum private tatovører, tatovører, tatovering model, arrangører af arrangementer dedikeret til tatovering og udstyrssælgere til tatovering. Det er nok at bruge 30 sekunder til registrering og et par minutter til registrering af en tråd på tatoveringsforum.

åbner et forum om tatovering fra - billede 2

Hvorfor tatoveringsforum for tatoveringselskere?

Naturligvis kan du her stifte bekendtskab med eksempler på tatoveringsmesters arbejde og kommunikere med dem live før et fysisk besøg i en tatoveringssal..

Alle forumdeltagere kan ikke kun kommunikere med tatoveringsmestre og kunstnere, der udvikler tatoveringsskitser, forumdeltagere kan personligt blive enige om at lave en skitse til en tatovering eller stille ethvert spørgsmål af interesse.

Derudover har tatoveringselskere noget at tale om uden de “erfarne”, diskuterer begivenheder eller interessante oplysninger.

Naturligvis kan alle efterlade en anmeldelse om deres tatoveringsmester, hvilket ikke kun vil hjælpe mesteren, men i nogle situationer også vil beskytte nogen mod en udslettende beslutning..

åbningsforum om tatovering fra - billede 3

Hvorfor et forum om tatovering på tatoveringsmodstandere?

Hver persons mening er vigtig for os. En negativ holdning til en tatovering er en mening, der har ret til liv..

Du kan komme med dine argumenter på forummet, og sammen vil vi diskutere al den negativitet, som efter din mening tatoveringen bærer.

åbningsforum om tatovering fra - billede 4

Konklusion

Det er ekstremt svært for et ungt forum, som et barn, at tage de første skridt i livet, selv skræmmende.

Og vi beder dig om at støtte vores initiativ, forlade dit første indlæg, skabe et tema, begynde at chatte på forummet om tatovering – https: ///forum/index.php.

Vi er sikre på, at du finder interessante samtalepartnere i forummet, og det vil ikke være så skræmmende for os at gøre noget nyt..

tak!