nyheder

Demi Lovatos nye tatovering (12/25/2019)

Demi Lovato fik en ny tatovering på din krop til nytårsferien, og hvor meget i denne piges liv – tegning af en tatovering, inspirerer også.

Demi Lovatos nye tatovering (12/25/2019) - foto 1

Demi Lovatos nye tatovering (12/25/2019) – nogle fakta

Fra sociale netværk blev det kendt, at pigen tilbragte det meste af mandagen den 23. december 2019 i en tatoveringssal Alessandro Capozzi, som ligger i centrum Los Angeles. Ifølge nogle rapporter tilbragte Demi omkring otte timer i salonen, og en skitse af en ny tatovering dukkede op på sociale netværk, der repræsenterer en engel, der symboliserer åndens genfødsel..

Demi Lovatos nye tatovering (12/25/2019) - foto 2

Tatovøren sagde, at de sammen udviklede tegningen til den nye Demi Lovato -tatovering. De mørke vinger i englens tegning symboliserer de svære tider i pigens liv, og den generelle retning for englens bevægelse tyder på, at der trods dette ikke vil være stop.

Lysets spil i tatoveringsdesignet repræsenterer en indre styrke, der kan ændre alt til det bedre, og hvide duer symboliserer ønsket om renhed og et højere selvbevidsthedsniveau..

Interessant!

Som du ved, var det udgående år 2019 vigtigt for Demi – pigen fejrede 1 år med sin ædruelighed og blev døbt i Israel.

Capozzi tilføjede, at han mødte Demi søndag, bare en dag før han lavede tatoveringsdesignet. Bekendelsen skete takket være Demis manager – Scooter Brun under koncerten Ariana Grande, alle unge mennesker blev og kommunikeret i den samme VIP-zone.