nyheder

Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på hendes hals

Fra materialet lærer du om den nye Demi Lovato -tatovering med et sommerfuglemønster, som påføres på højre side af stjernens hals.

Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på hendes hals - information og foto af tatoveringen

Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på hendes hals: interessante fakta og tatoveringsbilleder

For de fleste af os er det allerede blevet en tradition, at det på grund af erhvervets art er svært for os at se tatoveringer på berømtheder, der er lavet på åbne områder af kroppen, såsom arme eller nakke. Men denne observation har intet at gøre med Demi Lovato, der har tatoveringer på arme og nakke, som er svære at gå glip af..

Siden 2019 skiftede Lovato til tatovering på halsen og så lyset af påskriften “Survivor”, som blev lavet på Demi Lovatos hals af stjernetatoveringsmesteren Dr. Wu.

Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på halsen - foto 7

Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på halsen - foto 4 Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på halsen - foto 3 Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på halsen - foto 2

Denne tatovering er blevet et symbol på Demi Lovatos vanskelige opvækst, som har været tæt forbundet med stofmisbrug..

Lovatos næste iørefaldende tatovering var værket fra mor Alessandro Capozzi med en engel båret af duer, denne tatovering taler om Lovatos tro og indre styrke.

Og her er opdateringen fra september 2020.

Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på halsen - foto 5

Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på halsen - foto 6 Demi Lovatos nye sommerfugletatovering på halsen - foto 1

På siderne i hendes sociale netværk offentliggjorde Demi Lovato et foto, der viser et nyt tatoveringsdesign, som er placeret på højre side af nakken og repræsenterer en sommerfugl.

I øjeblikket har vi ikke oplysninger om kunstneren, der lavede en ny tatovering af Demi Lovato med en sommerfugl på halsen, men vi opdaterer materialet, efterhånden som det bliver tilgængeligt. Og hun vil helt sikkert komme ind!