nyheder

Kentucky fodboldspiller får tatovering af en vild kat

Kentucky fodbold tager stort tab – High -end målmandstræner Wendel Robinson flytter onsdag til Nebraska.

Amerikansk fodboldspiller fra Kentucky får en tatovering med en vild kat - foto 0

Amerikansk fodboldspiller tatoveret – historie

Er det overhovedet værd at stille spørgsmålstegn ved fodboldlojaliteten ved diphenisv -tacklingen (den unge mand spiller i midten af ​​forsvarslinjen) fra Springfield, Ohio, Isaiah Gibson?

På sin Twitter -blog onsdag viste Gibson en kæmpe tatovering af vilde katte frem på sit ben. Den sort -hvide vilde kat blotter tænderne og ser ud til at rive huden med skarpe kløer. Med hele sit udseende advarer han modstanderne om, at han er villig til at kæmpe til det sidste. Symbolsk, ikke sandt? Så Isaiah bekræftede sin kampånd med et nyt tweet..

“Store blå nation, jeg er her for at sige, at jeg elsker alle. Lad os gøre det en gang mere i Orlando og få det rigtigt, ”tilføjede Gibson lidt senere. Sådan iver vil helt sikkert have en gavnlig effekt på holdets resultater i fremtiden..

Kentucky amerikansk fodboldspiller får en tatovering med en vild kat - foto 1

Forresten sagde Gibson selv, at han diskuterede ideen om en tatovering med sin mor, og hun havde ikke noget imod det. Engang fortalte Esajas hende, at “nu er han en” vild kat “og vil forblive sådan indtil slutningen af ​​sit liv.” Vi synes at have modtaget den klareste bekræftelse herpå..

Gibson, der er rangeret anden og tredive i den nationale defensive tackling af 247Sports, blev rekrutteret af den britiske tight end-træner og rekrutteringschef Vince Murrow. Esajas ‘højde er 190 centimeter og vejer mere end hundrede kilo. Fyren er helt sikkert perfekt til rollen som defensiv tackling, for normalt er det de største og stærkeste forsvarsspillere. Perfekte fysiske data suppleres perfekt med raffineret teknik og et stort ønske om at komme til sejr. Mange ser Esajas som en lovende ung atlet og forudsiger en fantastisk fremtid for ham i store sportsgrene..

Kentucky amerikansk fodboldspiller får en tatovering med en vild kat - foto 2

Gibson begyndte at spille for Kentucky den 19. september efter tidligere at have arbejdet i Wisconsin, Purdue, Georgia og Florida.

Gibson bød Murrow velkommen i sit hjem under trænerens besøg den 28. november samt holdcheftræner Mark Stoops, Gibsons Springfield -holdkammerat og tidligere britiske målmandstræner Moses Douglas den 2. december. Begge trænes i Springfield af den tidligere Wild Cats defensive back Moe Douglas. University of Kentucky sportshold kaldes traditionelt Wild Cats, og Springfield High School -teamet er ikke anderledes..

Kentucky Football Club er rangeret 32 ​​i landet i 2019. Wild Cats forventes at slutte sig til stjernemidtbanespiller Jared Casey torsdag.

Kentucky amerikansk fodboldspiller får en tatovering med en vild kat - foto 3

Undersøgelsesresultater: Selvom Isaiah blev valgt som en defensiv tackling og klarer sig godt på college -niveau, har jeg en fornemmelse af, at han i fremtiden vil kunne blive en NFL (National Football League) spiller og indtage positionen som center forward . Jeg tror, ​​at denne fyr har alle chancer for at opnå meget mere. Bedøm selv: han er en fantastisk lang snapper, han har stærke ben og arme, Gibson er uden tvivl en fysisk stærk spiller. Gibson spiller i den defensive tackle -position og kombinerer styrke og fart i sin teknik; hans skuespil bliver endnu bedre, når han går på college og gennemgår et træningsprogram, der sigter mod at forbedre kondition og udholdenhed. Hans teknik bliver bedre, han lærer at passere på en ny måde og er lige begyndt at forstå, hvor forskelligt du kan spille forsvar. Men det, der sker nu, kan kun kaldes begyndelsen på Esajas ‘vej i sportens verden. Hvad bliver det næste? Vi vil fortsat med interesse følge Esajas ‘og hans holdkammeraters fremskridt med interesse; der er kun tilbage at ønske de unge held og lykke og stor tro på sig selv og deres drømme.

Se videoen:

Forberedt af: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)