nyheder

Ny tatovering af Neymar som en hyldest til sejren ved OL i Rio de Janeiro – 2016

Det brasilianske landshold anses for at være et af de største hold i fodboldens historie. Kun en top forblev uovervindet – den olympiske turnering. Tre gange var brasilianerne et skridt væk fra den eftertragtede titel: ved OL i 1984, 1988 og 2012, men hver gang tog de andenpladsen og tabte i finalen. Som bekendt hjælper huse og mure dog, og ved OL i Rio de Janeiro smilede sportslykke endelig til de femdoblede verdensmestre..

Ny tatovering af Neymar som en hyldest til sejren ved OL i Rio de Janeiro - 2016 - foto 2

Ny tatovering af Neymar som en hyldest til sejren ved OL i Rio de Janeiro – 2016 – foto 2

I den sidste kamp var rivalen mellem de brasilianske fodboldspillere det tyske landshold. Hovedhelten i dette møde var den 24-årige Barcelona-angriber-Neymar, der åbnede modstanderens mål i 1. halvleg. Tyskerne ville dog ikke overgive sig, og efter pausen lykkedes det at udligne scoren. Det sidste punkt blev sat ved en straffesparkskonkurrence, hvor Neymar igen scorede.

Selvfølgelig fortjener en så vigtig begivenhed at blive husket om den. Derfor forevigede Neymar sin sejr ved OL med en ny tatovering og tilføjede sin allerede betydelige samling tatoveringer. Nu er fodboldspillerens håndled prydet med fem vævede ringe med olympiske symboler og signaturen “Rio 2016”.

Formentlig er dette ikke det sidste billede på brasilianernes krop. Vi vil med interesse følge hans nye tatoveringer og nye sportsucceser..

VIDEO: