nyheder

Justin Biebers nye tatovering med rosenhals fra stjernetatovøren Dr. Wu

Fra materialet lærer du om det nye tatoveringsdesign med en rose, som i weekenden dukkede op på halsen på Justin Bieber og blev lavet af stjernetatoveringsmesteren – Dr. Wu..

Ny rosetatovering på halsen på Justin Bieber fra stjernetatoveringsmesteren - Dr. Wu - foto 1

Ny tatovering med en rose på halsen på Justin Bieber fra stjernetatoveringsmesteren – Dr. Wu: interessante fakta og fotos af tatoveringen

Mange tatovører og tatoveringsfans betragtede tatoveringsdesignerne, der blev lavet på Justin Biebers krop, som et direkte grin. Fordi objektivt set var mange af Biebers tatoveringsdesign åbenlyse og overforbrugte klicheer, andre var bare af lav kvalitet.

Uanset hvor mærkeligt det måtte lyde, på trods af de næsten ubegrænsede reserver af penge, et stort antal forbindelser, indflydelse og anerkendelse, formår berømtheder ofte at lave ærlige partakas eller tatoveringer på deres kroppe, som næsten ikke kan kaldes andet end tvivlsomme..

Da han blev ældre, lærte tilsyneladende Justin Bieber af sin livserfaring og begyndte at gøre de rigtige ting. Blandt dem en ring til Hailey Baldwin og valget som permanent tatovør – Dr. Wu, der ændrede situationen med Biebers tatoveringer i en positiv retning..

I løbet af den første weekend i september 2020 tilføjede Justin Bieber et nyt rosetatoveringsdesign til hans hals af den kendte tatovør Dr. Wu..

Ny rosetatovering på nakken af ​​Justin Bieber fra stjernetatovøren - Dr. Wu - foto 2

Rosetatoveringer blev udført fejlfrit, med ordentlig kvalitet og anstændig skygge, derudover blev dette tatoveringsmønster et glimrende par til due -tatoveringen, som er placeret på den anden side af Justin Biebers hals og blev udført tidligere af samme Dr. Wu.

Tilsyneladende har Justin Bieber “taget korrigeringsvejen”, og nu blev det interessant at følge hans tatoveringstegninger og ikke for at latterliggøre og fordømme.

Hvad synes du om Justin Biebers tatoveringer?

Du kan efterlade din mening på vores tatoveringsforum eller i kommentarerne under materialet.

Dato: 09/10/2020