nyheder

Elina Kamiren (Karjakina), deltager i HOUSE 2 – besluttede at fjerne en mislykket tatovering på maven

Som det blev kendt, besluttede Elina Kamiren (Karjakina), en deltager i HOUSE 2, at fjerne en mislykket tatovering på maven, som forrådte hendes identitet og beviste, at det var hende og hendes nøgne krop, der var til stede i en erotisk video, der er tilgængelig for visning for enhver bruger på netværket..

Tatoveringen, som er placeret på et fremtrædende sted og straks huskes for sit lave ydelsesniveau og det usædvanlige udseende, efterlod ikke Elina Kamiren nogen chance for at undslippe berømmelse og tilskrive nøgenvideoen til en anden, tk. ved denne tatovering på hendes mave – blev hun straks og ubetinget identificeret.

Elina Kamiren (Karjakina), deltager i HOUSE 2 - besluttede at fjerne en mislykket tatovering på maven - foto 1

Elina Kamiren (Karjakina), deltager i HOUSE 2 – besluttede at fjerne en mislykket tatovering på maven – foto 1

Efter hændelsen besluttede Elina, at hun skulle slippe af med det mønster, der kunne “afklassificere hendes eventyr” og besluttede at gå til en tatoveringsstue for at dække den mislykkede tatovering omkring navlen med et nyt mønster. I processen med at afklare nuancerne med tatoveringsmesteren besluttede Elina, at det er bedre at forlade stedet på maven uden en tatovering og fjerne det helt – mesteren talte om tilgængeligheden af ​​moderne udstyr, som uden smerter og spor, giver dig mulighed for helt at slippe af med tatoveringsmærker på kroppen.

Elina Kamiren (Karjakina), deltager i HOUSE 2 - besluttede at fjerne en mislykket tatovering på maven - foto 3 Elina Kamiren (Karjakina), deltager i HOUSE 2 - besluttede at fjerne en mislykket tatovering på maven - foto 22 Elina Kamiren (Karjakina), deltager i HOUSE 2 - besluttede at fjerne en mislykket tatovering på maven - foto 4

Elina Kamiren (Karjakina), deltager i HOUSE 2 - besluttede at fjerne en mislykket tatovering på maven - foto 5 Elina Kamiren (Karjakina), deltager i HOUSE 2 - besluttede at fjerne en mislykket tatovering på maven - foto 6 Elina Kamiren (Karjakina), deltager i HOUSE 2 - besluttede at fjerne en mislykket tatovering på maven - foto 7

Vi vil gerne bemærke, at udover partakken nær navlen har Elina Karjakina (Kamiren) også tatoveringer – som hun ikke kommer til at reducere, men tænker på at ændre og forbedre, som hun siger i sociale medier. Netværk.

Udarbejdet i henhold til de angivne oplysninger stedet for kunststudiet DopingTattoo, som kan prale af en imponerende samling af anstændige tatoveringer og anstændige priser for sit arbejde.