nyheder

Jan Jar Binks tatoveret på hele ryggen af ​​Meech Owelle kom ind på de 50 værste ting på Internettet i 2019 ifølge Buzzfeed

Jeg vil starte med, at Mitch Owell kender til den negative opfattelse af sin tatovering i samfundet, mens han ikke selv fortryder at have anvendt den og elsker sin tatovering på ryggen..

Tatovering med en tegning af Jan Jar Binks på hele ryggen af ​​Mitch Owelle kom ind på de 50 værste ting på Internettet i 2019 ifølge Buzzfeed - foto

Jan Jar Binks tatoveret over hele ryggen på Mitch Owelle kom ind på de 50 værste ting på internettet i 2019 ifølge Buzzfeed – fakta

Ifølge Meech vidste han umiddelbart efter at have fået tatoveringen på ryggen, at der før eller siden ville være en summen omkring denne tatovering, og det ville forårsage offentlig opmærksomhed. Han havde endda mistanke om, at offentlig opmærksomhed og mening kunne være negativ..

Selve tegningen, cirka 60 cm høj, kostede ejeren 1.600 dollars..

Den 42-årige mand tilføjede, at han ikke havde noget imod, at internetpublikationen inkluderede hans tatovering i lignende-en negativ liste, men det er stadig uklart for ham, hvorfor hans tatovering var så høj (i citater) værdsat, fordi over det seneste år i et stort antal tatoveringer er blevet offentliggjort på netværket med et værre plot, nogle gange endda stødende end hans tegning af en tatovering fra Star Warriors prequel.

Mitch betragter sin tatoveringstegning ikke så slem – tværtimod betragter han selve tegningen som udført med den højeste kvalitet og professionalisme, mens han er enig i, at der kan være nogle spørgsmål om plottet.

Mitch Owell havde tidligere to stramme ærmer på begge arme, der var dedikeret til franchisen, en “mørk side” på venstre arm og en “lys” side til højre. Folk plejede at lave sjov med tatoveringsdesignene og spurgte, hvornår han ville få Jar Jar -tatoveringen. Meach besluttede at give de ramte et svar på spørgsmålet og besluttede at få en sådan tatovering..

Udover Star Warriors er Meech fan af Jackass, især Steve-O, har en stor selvportræt tatovering med fingrene op på ryggen, hvilket fik Meech til at kombinere sin nye tatovering med denne allerede implementerede idé..

For at anvende et så stort tatoveringsmønster på bagsiden tog det 3 sessioner i tatoveringssalen, som hver tog 7 timer i varighed..

Forresten, under portrættet, i tatoveringen, er der en indskrift “Oie Boie, Mesa Bombad”, som er oversat fra “Gungang” -ækvivalenten “Ja, dude, jeg er sej!”.

Efter at have påført en tatovering på kroppen, indtil dets udseende og berømmelse på netværket, gik der omkring et års ro, indtil Owells kone reagerede på stillingen som en komiker på netværket, der gjorde grin med, hvor ofte ejere af tatoveringer på ryggen ser deres tatoveringer – en reaktionskommentar med et foto af tatoveringen din ægtefælle. Det var derfra, at denne tatoverings “negative” popularitet startede..

Og afslutningsvis tilføjede Meech endnu engang, at han ikke havde fortrudt at få sin tatoveringstegning, han elskede sin tatovering, men han kunne være enig i én ting – med komikerens erklæring, fordi han ser sin tatovering tegne udelukkende på billedet.