nyheder

Amerikansk blikkenslager fik en tatovering i håb om en fremtidig sejr for Chicago Bluehawks hockeyhold

Der er mange kendte tilfælde, hvor folk ikke bare tatoverede, og ikke engang en tatovering med en dyb personlig betydning, men en tatovering til ære for et idol, yndlings -tv -serie, yndlingsdigt, sang eller sportshold. Dette vil selvfølgelig ikke overraske nogen, og måske er et sådant valg endnu bedre end navnet på anden halvleg, som måske en dag slet ikke bliver en halv.

Men der er også dem, der efter at have lavet en mindetegning forudsiger begivenheder..

Russell Pedersen viste sig at være en af ​​dem..

Amerikansk blikkenslager fik en tatovering i håb om en fremtidig sejr for Chicago Bluehawks hockeyhold - foto

Holdets historie

Chicago Bluehawks er en professionel amerikansk ishockeyklub, der spiller i NHL. Holdet blev solgt i 1920’erne i Chicago til mangemillionæren Frederick McLaughlin. Engang tjente han i infanteriet i den amerikanske hær, der bar navnet “Blackhawk”, hvilket betyder Black Hawk Down, så det var ikke svært for ham at finde på et navn. Siden 1926 har holdet vundet Stanley Cup seks gange, og i sin lange historie har fundet sine loyale fans. Illinois blikkenslager Russell Pedersen blev en af ​​de samme..

Dedikeret fan fra USA

Russell Pedersen begyndte sin fan-rejse med en Stanley Cup-tatovering, som til sidst fik følgeskab af datoerne 2012-2013 og 2014-2015. I disse år blev hans yndlingshold også ejer af vindernes cup. Russell kommenterer selv, at dette kun er blind hengivenhed for holdet. Da han tatoverede nummeret 2017, udtalte han, at han nu har den samme forudsigelse som han gjorde i 2015. Når han taler om sig selv, beskriver han sig selv som en hockeyfyr og tilføjer, at han efter døden gerne vil lytte til Nirvana og se Bluehawks spille i al evighed. Nu vil han med stor glæde nyde spillet med sit yndlingshold og fejre de fremtidige øredøvende sejre fra år til år..

For at få sådan en tatovering. Han ser ikke noget ud over det sædvanlige, folk får jo værre tatoveringer. Efter hans mening ville det være meget værre at udfylde en persons navn. I sidste ende vil tallet 7 være let for 8 eller 9, hvis dit yndlingshold besejres i år, for næste år, Russell er sikker på, vil de helt sikkert vinde.

Estimater af specialister

Ifølge betting -fagfolk er Chicago Bluehawks en af ​​de bedste udfordrere til sejren. I 2017 forudsagde bookmakere deres odds som 6 til 1. Ifølge holdets fans kender spillerne deres job godt, og hver af dem er en professionel, hvilket er blevet bevist mere end én gang..

På en eller anden måde lykkedes det ikke holdet at vinde Stanley Cup i 2017. Det håbes, at Russell var i stand til med succes at rette bunke -tatoveringen og fortsat er en dedikeret fan af holdet, deltager i deres spil og tror blindt på sejr. Under alle omstændigheder er tatoveringens betydning ikke så meget i dadlerne som i selve koppen, som Russell stoppede på armen, og som konstant minder ham om, at Blackhawks absolut er de bedste af de bedste. Selve holdet har længe løftet overliggeren i NHL -spil og er simpelthen forpligtet til at vedligeholde det, for alt i Chicago er bogstaveligt talt på ørerne og fejrer dag og hele natten, efter endnu en sejr.

Forberedt af: komlevaas (Komleva Anastasia Sergeevna)