nyheder

Undslippe den tatoverede kat

På trods af at katten har klart synlige tatoveringer i form af kriminelle tegninger, hjælper dette ikke i hans søgning indtil videre.

Undslipning af en tatoveret kat - hele Jekaterinburg leder efter en kat med fængsletatoveringer - foto 1

Escape of the tattooed cat Besik – search for a cat with prison tattoos

På sociale netværk vinder opfattelsen, at katten ikke havde brug for tatoveringer, selvom han ikke selv kan sige dette..

Ejeren af ​​en tatoveret kat ved navn Bes ik, initiativtager til at anvende fængsletatoveringer på hans krop er bosiddende i Jekaterinburg, en blandet kampsports MMA -fighter – Ruslan Kara. Ejeren siger, at han hverken kan spise eller sove, så bekymrer sig om tabet af sit elskede kæledyr.

Undslipning af en tatoveret kat - hele Yekaterinburg leder efter en kat med fængselstatoveringer - foto 8

Katten forsvandt på vej fra Jekaterinburg til Chelyabinsk, på motorvejen, han hoppede bare ud af bilruden om natten.

På trods af at tabet af en kat er en dagligdags og umærkelig situation, opstod der en masse hype omkring tabet af en tatoveret kat i sociale netværk, fordi katten havde sin egen og ganske populære side der, hvor fotos med iørefaldende plots regelmæssigt blev fastet med deltagelse af en allerede iørefaldende sfinxkat dækket med fængselstatoveringer.

Undslipning af en tatoveret kat - hele Yekaterinburg leder efter en kat med fængselstatoveringer - foto 3

Dyreforkæmpere indtager følgende holdning: katten var utålelig for et sådant liv, han var ikke tilfreds med tatoveringer, og han flygtede fra de uudholdelige eksistensbetingelser.

Undslipning af en tatoveret kat - hele Yekaterinburg leder efter en kat med fængsletatoveringer - foto 5

Ejeren insisterer på, at for en populær og værdifuld katterace er tatoveringer på kroppen ikke et resultat af ejerens dårskab, men en form for beskyttelse mod tyveri af katten og dens efterfølgende videresalg, tk. tatoveringer fungerer som et særligt tegn på et værdifuldt dyr.

Undslipning af en tatoveret kat - hele Yekaterinburg leder efter en kat med fængsletatoveringer - foto 9

Se videoen: