nyheder

I Ukraine er det ikke den første person, der får en tatovering med et portræt af Zelensky: information og fotos

Fra materialet lærer du om tatovørens arbejde fra Kiev Dmitry Khoma med et portræt af Ukraines nuværende præsident, Volodymyr Zelensky, der for nylig blev anvendt på en anden Kievites krop og diskuterede denne situation på sociale netværk.

Det er ikke den første person i Ukraine, der får en tatovering med et portræt af Zelensky - foto 1

Ukraine er ikke den første person til at få en tatovering med et portræt af Zelensky – den mest interessante

Dem, der brænder for emnet tatoveringer, har gentagne gange hørt eller læst om tatovering med portrætter af verdensledere af deres fans, tilhængere og andre, blandt de sensationelle – tatoveringer med Putin og Trump.

Hvis vi taler i denne retning om Ukraine og tatoveringer med dets ledere, var det ikke muligt at finde sådanne oplysninger på netværket, godt … bortset fra tatoveringen med Julia Vladimirovna Tymoshenko, som i øvrigt ikke var præsident, men blev “noteret” i tatoveringen.

Zelensky er faktisk meget populær i Ukraine, og generelt får hans valg til en medieperson, der ikke havde noget at gøre med politik, ved vilje, ikke efter vilje, folk til at tænke over ændringer, håbe på dem, og i Ukraine er de åh så havde brug for.

Ikke det første portræt med Zelensky i en tatovering fra Dmitry Khoma

For relativt nylig blussede endnu en holivar op på det sociale netværk på Instagram efter offentliggørelsen af ​​en berømt tatovør med et foto af hans nye værk..

Fra et kunstnerisk synspunkt er tatoveringen faktisk virkelig interessant, usædvanlig og fortjener opmærksomhed, men brugerne af sociale netværk i kommentarerne under billedet talte sandsynligvis ikke om dette, i rimelig grad latterliggørelse og latterliggørelse af ejeren af ​​tatoveringen. I nogle kommentarer blev det endda til en offensiv nøgle, der talte om “ikke fuldstændig mental normalitet”.

Det er ikke den første person i Ukraine, der får en tatovering med et portræt af Zelensky - foto 2

Ejeren af ​​tatoveringen siger selv, at han ved denne handling udtrykte respekt og støtte til Ukraines nuværende præsident..

Og set fra “demokrati” har fyren al ret til dette, i hvert fald gjorde han ikke dårligt over for nogen, og hvis du ser på lignende tatoveringer med den samme Putin eller Trump, så kan vi roligt sige det politik i en tatovering har et sted at være, og de vil slå hende oftere og oftere.

Det er ikke den første person i Ukraine, der får en tatovering med et portræt af Zelensky - foto 3

i øvrigt!

Tilbage i maj blev et lignende emne bredt dækket, efter at en pige fra Kharkov, Ruzanna Shcherbina, tatoverede hendes krop med borgmesteren i byen Gennady Kernes og Vladimir Zelensky, der krammer tre små killinger i sine arme..