Новини

Татуировката ще ви помогне да си намерите работа

Тук ще научите как татуировката ще ви помогне да получите работа, за последните проучвания и техните резултати..

Татуировката ще ви помогне да си намерите работа

Tattoo ще ви помогне да получите резултати от ново проучване - снимка 1

Вие, разбира се, ще се изненадате, но всъщност никой не се интересува дали имате татуировка или не..

Клои Мецгер

11 август 2018 г.

„Никога през живота си не бих наел служител с такава татуировка“ – така баща ми (той е човек от старата школа) казваше това, когато видя някъде хора с боди арт. И всичко това, защото за него, и съм сигурен за много родители, татуировките изглежда ви правят непрофесионален, необразован и инвалид и всички други стереотипи, които обществото приписва на хората с татуировки, докато татуираните хора не се считат за много готини.

Резултатите от това ново проучване обаче ще докажат обратното, че родителите по целия свят, включително баща ми, са напълно погрешни за това. Сега не само работодателите са безразлични към наличието на татуировка върху служител, освен това в някои случаи татуировката дори може да помогне на човек да си намери работа..

Изчакайте как е възможно това?

Изследователи от Университета в Маями и Училището по бизнес в Университета на Западна Австралия са си поставили задачата да проучат дали татуировките наистина влияят върху заетостта по начина, по който всички ние мислим. Въпреки факта, че четиридесет процента от поколението на хилядолетието в САЩ имат поне една татуировка. Американската изследователска организация Pew Research Center публикува резултатите от своето проучване, според които седемдесет и два процента от анкетираните казват, че обикновено крият татуировките си под дрехите си. По този начин изследователи от Университета в Маями и Университета на Западна Австралия бизнес училище, за да разберат как същите татуировки влияят върху заетостта на татуирани хора. Въпреки това, по време на проучването, учените успяха да направят проучване, само сред онези хора, които имат видими татуировки, общо бяха интервюирани около 2200 респонденти в цялата страна..

Tattoo ще ви помогне да получите резултати от ново проучване - снимка 2

Сега отговорете само честно: Имате ли татуировка или нямате??

Да – поне един е Не, не, винаги се страхувах да го направя

Според получените резултати наличието на татуиран служител няма никакво значение за работодателя, а в някои случаи дори допринася за това татуираното лице да може да си намери работа. „Статистиката не само показва, че в Съединените американски щати средната заплата и годишните доходи на татуирани служители са същите като тези за не татуирани служители (вижте резултатите от изследванията), но и татуираните хора имат равни възможности. шансове за намиране на работа, а в някои случаи дори малко повече “.

Да, да, моля, изпратете спешно това заедно със смешен емотикон „среден пръст“ на всеки скучен човек, когото познавате, на някой, който лицемерно приема чуждото „предизвикателно“ поведение. „Дългогодишните стереотипи, свързани с татуировката на човек, и особено тези, които са видими, могат да се размият с течение на времето, особено сред младите хора, които гледат на бодиарта като естествена и широко разпространена форма на изразяване“, казва водещият автор Майкъл Френч в прессъобщение ..

Така че, ако сте отлагали да отидете в салон за татуировки, за да си направите тази сладка, симпатична татуировка от страх да не бъдете съдени от обществото, може би най -накрая е време да го преосмислите. Може би просто изчакайте момента, в който татуировката заздравее и едва тогава кажете на родителите за това.

Подготвено от: yulianka0402 (Юрченко Юлия Виталиевна)