Новини

Амадор Лопес цял ден татуира

Тук можете да разберете за нова татуировка на известния археограф и танцьор Амадор Лопес, запознайте се със снимката на рисунката, научете нейната история и значение.

Амадор Лопес цял ден татуира

Амадор Лопес прекара целия ден на татуировка - снимка

Известният хореограф и танцьор Амадор Лопес си направи татуировка на целия глезен. Това съобщи телевизионният канал 1 + 1. Амадор, говорейки за чувствата си, сравнява процеса на татуиране с раждането. “Струва ми се – каза той пред камерата – това е по -лошо.” И според водещия на програмата „High Life“, той покани всички да помислят за необходимостта от татуировка всъщност.

Самият художник избра татуировка на костенурка. – Тя е моят амулет – каза Лопес. Освен това, продължавайки разказа си, хореографът обяснява, че изразходва много енергия в работата си. „Искам костенурката да балансира и да ме успокои“, казва той..

Както и да е, седемчасовата болка вече е зад гърба, а на глезена – татуировка талисман.

Амадор Лопес е роден във Венецуела и се занимава сериозно с хореография от ранна детска възраст. На 7 -годишна възраст Амадор добавя фехтовка към танците и в крайна сметка постига успех в този спорт. През 2000 г. става световен шампион. Хореографията обаче се превърна в негова професия. След като се премества в Киев, Лопес създава собствено танцово студио и шоу балет. Работи като хореограф с известни поп изпълнители – Валери и Константин Миладзе, Филип Киркоров и др. В телевизионния проект „Танцувам за теб“ той е шеф на журито.

Гледай видеото: