Новини

Новини

Фестивал на татуировките – Адлер 2015 г.

Фестивал на татуировките - Адлер 2015 г.

Фестивал на татуировките – Адлер 2015 г.

Така че всички любители и почитатели на татуировката могат да започнат подготовката за събитието, което беше обявено на 24-26 април 2015 г. в Адлер – “състезание-фестивал на татуировки“.

Състезанието ще се проведе в продължение на 3 дни, курортният град ще се потопи напълно в света на боите за татуировки. Татуировките от цял ​​свят ще се състезават в 16 различни номинации.

Фестивал на татуировките – Адлер 2015 г.

Всички гости на тату феста ще могат не само да разгледат работата на татуировките от цял ​​свят, но и да получат безплатна скица за татуировка в рамките на събитието, или може би ще направят промоционална, безплатна татуировка.

Представители на Сочи заявиха, че събитието ще включва изпълнения на рок музика, търг с картини и оригинални екстремни шоута..

Read more
Новини

Кара Делевин: снимки на нови татуировки

Кара Делевин: снимки на нови татуировки

Изключително популярният моден модел Кара Делевин, която има пикантна репутация и се появи в жълтата преса под заглавията „Кара Делевин е лесбийка“, за пореден път изуми феновете си и медиите с интересен тоалет, под който направи закачлив ориенталски- стил татуировка на тялото си. Ориенталската татуировка на Кара Делевинг с цветя и птици беше в перфектна хармония със строг панталон, който прегърна стройното й тяло на вечерта на бала на Института по костюми. Кара Делевин на снимката със и без татуировки, представена в галерията на тази страница по -долу.

кара делевинг снимка 1

Информация за миналото на Кара Делевин

До 22 -годишна възраст моделът Кара Делевин има не само скандална репутация, но и неофициалната титла на най -„татуирания“ ТОП модел в света. Нейните работодатели многократно са говорили за недопустимостта модел от това ниво да поставя татуировки по тялото й. Мнозина заявиха, че ако момичето продължи в подобен дух, тогава тя вече няма да е подходяща за модно ревю по бански..

Какво трябва да знаете за Кара Делевин:

Определено трябва да разберете дали е вярно, че Кара Делевин и Мишел Родригес се целунаха.

Необходимо е да се проучи и разбере каква е връзката между Ани Кларк и Кара Делевин.

И между другото, височината и теглото на Кара Делевин: 173 см и 49 кг.

Снимка на Cara Delevingne:

Read more
Новини

Египетската мумия с мистериозни татуировки озадачи учените

В едно от египетските села, наречено Дейр ел-Медина, съвременните археолози успяват да намерят тялото на жена, чието тяло е богато украсено с татуировки с религиозен привкус. Находката бе обявена публично на среща на антрополози в Станфорд.

Списание Nature възпроизвежда на страниците си думите на Ан Остин от Станфордския университет (САЩ), която казва, че татуирането в онези дни е най -болезненото и за да нанесе повече от 30 татуировки, трябва да понесе невероятни мъки. Ан успя да намери само едно обяснение за този акт – дълбоката религиозност и важността на рисунките по тялото..

Египетска мумия с мистериозни татуировки озадачи учените - снимка 2

Египетска мумия с мистериозни татуировки озадачи учените – снимка 2

Заслужава да се отбележи, че някои от най-старите татуировки са открити случайно, по време на процеса на изучаване на мумии от френски учени, които са погребани в периода от 1300-1070 г. пр. Н. Е. и са открити през 19 век в „Долината на царете“.

Какви татуировки има една мумия и какво означават за Египет?

Тялото на жената, което Ан имаше шанс да разгледа, беше почти напълно унищожено от времето и не беше толкова лесно да се намери татуировка върху него. Ан забеляза странни ленти по шията, които тя реши да проучи с инфрачервена лампа. Изследванията потвърдиха, че линиите са част от татуировка, която е нанесена под кожата още докато е жива. Освен това около 30 дизайна на татуировки са открити по тялото на жената на различни места..

Раменете на мумията бяха украсени с рисунки на бабуини, ръцете бяха украсени с крави, а в интимната зона, близо до бедрата, имаше лотосови цветя..

Египетска мумия с мистериозни татуировки – рисунки:

В областта на шията, рамото и шията са приложени различни версии на „uajits“ – „очите на Хор“. Рисунката с „окото на Хор“ е използвана като талисман и е прилагана не само по тялото, но и върху бижута и предмети от бита..

Египетска мумия с мистериозни татуировки озадачи учените - снимка 1

Египетска мумия с мистериозни татуировки озадачи учените – снимка 1

На конференцията беше отбелязано, че такива татуировки са открити за първи път и е невъзможно да се установи със сигурност техния смисъл и ролята на тази жена в обществото..

Остин вярва, че татуировките на тази жена говорят изключително за нейния социален статус, ученият предполага, че жената е била жрица.

Учените планират поредица от проучвания, насочени към изучаване на мумии, открити през 19 век, за да се намерят нови татуировки..

Read more
Новини

Новата татуировка на Майли Сайръс

Изключително активна певица по отношение на татуирането на тялото си, Майли Сайръс, наскоро разкри пред интернет общността, чрез средствата на услугата Instagram, новата си татуировка на предмишницата си, изобразяваща малка планета.

Новата татуировка на Майли Сайръс е пример за татуировки на лявата ръка с планета и не само - снимка

Новата татуировка на Майли Сайръс е пример за татуировки на лявата ръка с планета и не само – снимка

Новата татуировка на Майли Сайръс получи името си от собственика си – “Моят малък Юпитер”, който наистина прилича на “ПЛАНЕТА” – малка сферична планета с характерен пръстен около.

Нова татуировка Майли Сайръс - снимка на татуировка на предмишницата на дясната ръка

Нова татуировка Майли Сайръс – снимка на татуировка на предмишницата на дясната ръка

Очевидно обаче познанията на Майли по астрономия не й позволяват да сравнява Юпитер и Сатурн и да измисля по -подходящо име за татуировката си, разчитайки на суровата „космическа реалност“.

Ето Юпитер:

планета Юпитер - пример на снимката - снимка

планета Юпитер – пример на снимката – снимка

Ето Сатурн:

Сатурн планета - пример на снимката - снимка

Сатурн планета – пример на снимката – снимка

Бих искал да отбележа, че такива копчета говорят за „най -дълбокото“ значение, което се влага в татуировка, ако е толкова внимателно „обмислена“.

Предишната татуировка на тялото на Майли Сайръс беше надписът „Elvis“, който се прилага във формата на сърце, а според собственика, е направен в чест на най -големия рок енд рол играч Елвис Пресли.

Като справка

Първата татуировка на Майли се появи на 16 -годишна възраст и не беше претенциозна – надписът с думите „Просто дишай“.

Днес певицата има 25 татуировки и както можете да разберете – да се продължи..

Read more
Новини

Първа татуировка на 104 – никога не е късно да започнете!

Един от малкото хора на нашата планета, живял 104 години, се отличи с доста екстравагантен акт. Възрастен британски гражданин на 104 г. реши да си направи татуировка и постави непретенциозен надпис на рамото си и датата „Jacko 6.4.1912“. Както стана ясно на мнозина – това е името и датата на раждане на мъж.

Първа татуировка на 104 - снимка 1

Първа татуировка на 104 – снимка 1

Този акт помогна на пенсионера да влезе в Книгата на рекордите на Гинес на такава старост..

Джак Рейнолдс вече е официално най -възрастният човек, направил първата си татуировка..

Значението на събитието беше подсилено от дъщеря (55 години) и внук (35 години), които си направиха абсолютно същата татуировка и отбелязаха значението на рождения ден на „дядото“, като му поднесоха такъв подарък.

И по -нататък. Участието в предизвикателството Ice Bucket Challenge позволи на същия дядо да влезе в Книгата на рекордите на Гинес по -рано..

Read more
Новини

И Дейвид Бекъм няма да се успокои: нови татуировки по тялото на Дейвид Бекъм

Всички пишат за разпадането на отношенията на Дейвид Бекъм със съпругата му Виктория. Много хора четат за това и клюкарстват за него. И Дейвид не се вкисва и удря нови татуировки!

Любимецът на мнозина – Дейвид Бекъм, наскоро показа с помощта на Instagram снимка на чисто новата си татуировка, която се намираше на левия му крак, малко над костта.

2016 - нова татуировка на Дейвид Бекъм на левия крак с бягаща двойка - снимка

2016 – нова татуировка на Дейвид Бекъм на левия крак с бягаща двойка – снимка

Дизайнът на новата татуировка на Дейвид Бекъм е композиция от бягаща двойка, която е направена от любим на звездата – художник на татуировки Марк Махони. Дейвид отбеляза, че са необходими около пет часа, за да се направи татуировката..

2016 - нова татуировка на Дейвид Бекъм на левия крак с бягаща двойка - снимка 2

2016 – нова татуировка на Дейвид Бекъм на левия крак с бягаща двойка – снимка 2

Гледайки нови снимки на полуголия Дейвид Бекъм, феновете му многократно се сблъскват в спорове за реалния брой татуировки, които звездата има. Към 2016 г. звездният футболист има повече от 40 дизайна на татуировки по тялото си, всеки от които има свое значение..

Малко информация и снимка на татуировката на Дейвид Бекъм:

Татуировката на Дейвид Бекъм - надписът на врата на Бъстър - татуиран в чест на сина му - снимка Татуировката на Дейвид Бекъм – надписът на врата на Бъстър – татуиран в чест на сина му – снимка Татуировката на Дейвид Бекъм е просто снимка с Дейвид Бекъм и неговите татуировки Татуировката на Дейвид Бекъм е просто снимка с Дейвид Бекъм и неговите татуировки Татуировката на Дейвид Бекъм - снимка на татуировка на малкия пръст на дясната ръка с номер 99 - татуировка в чест на успешната 99 -та година Татуировката на Дейвид Бекъм – снимка на татуировка на малкия пръст на дясната ръка с номер 99 – татуировка в чест на успешната 99 -та година Татуировка на Дейвид Бекъм - снимка на татуировка на врата - текстова красота Харпър татуировка в чест на дъщеря Татуировка на Дейвид Бекъм – снимка на татуировка на врата – текстова красота Харпър татуировка в чест на дъщеря

Продължаваме да следим и ще публикуваме нови татуировки по тялото на Дейвид Бекъм, както се появяват..

Read more
Новини

Татуировка с V.V. Путин по решение на по -голямата част от аудиторията на радиослушателите

Евгений Декаба, който е домакин на известната тюменска радио програма „Офис“ в рамките на конкурса, който предполагаше гласуването на радиослушатели, беше принуден да си направи татуировка на рамото с портрет на президента на Руската федерация В.В. Путин.

Решението, взето от слушателите на сутрешното радиопредаване, беше напълно доволно от Евгений, който беше “много ЗА!” и с удоволствие украси тялото си с татуировка с лицето на В.В. Путин.

Татуировка с V.V. Путин по решение на по -голямата част от аудиторията на радиослушателите

Татуировка с V.V. Путин по решение на по -голямата част от аудиторията на радиослушателите

Александър Литвинов е татуист, който трябваше да татуира портрет на президента В.В. Путин. Това е първият път, когато татуировщик нанася такава рисунка..

Цената на такава татуировка е около 9 000 рубли..

Водещият обясни, че изборът му е паднал върху рисунка с Путин в слънчеви очила (на почивка), но все пак има 2 варианта:

 • Татуировка с Путин, който клати юмрук
 • Татуировка с президент в гарнизонна шапка (шапка)

Евгений от дълго време следи В.В. Путин го уважава дълбоко и поведението на президента във всички отношения е изключително впечатлено.

Тюменец има още няколко татуировки по тялото си, които са направени преди “Путин”. Разбира се, по отношение на резонанса, те дори не застанаха до него.

Естествено, тук е видео с процеса на нанасяне на татуировка-портрет на V.V. Путин.

Read more
Новини

Кой стана най -добрият на конвенцията за татуировки в Благовещенск?

Майските празници тази година събраха почти всички водещи татуисти от Далечния Изток в Благовещенск за уникално събитие за татуировки. Срещата на татуистите се проведе в продължение на два дни, в рамките на които бяха определени най -добрите татуисти и най -добрите произведения.

Събитието събра повече от 25 от най -добрите майстори на татуировки в региона, които демонстрираха уменията си „на живо“, показвайки се в работата си, а също и демонстрираха вече направените татуировки..

Кой стана най -добрият на конвенцията за татуировки в Благовещенск 1

Кой стана най -добрият на конвенцията за татуировки в Благовещенск

В началото бяха определени най -добрите в следните направления:

 • “Мехенди-татуировка”
 • “Малки татуировки”
 • “Черно -бяла татуировка”
 • “Цветни татуировки”
 • “Голяма татуировка”
 • “ТАТУ-ЯПОНИЯ”

Истински “БУМ” сред всички присъстващи, предизвика татуировки от рисунките на Салвадор Дали, които спечелиха в номинацията “Цветни татуировки”.

Състезанията се проведоха и под следните имена:

 • “TATTOO QUEEN”
 • “TATTOO KING”
 • “TATTOO MONSTER”

Тези конкурси за татуировки се проведоха въз основа на решението на публиката..

Read more
Новини

Татуировката, която прослави град Омск (татуировка с карта на Омск)

В буквалния смисъл скорошна сензация в омския сегмент на интернет се превърна в татуировка, която прослави град Омск, след като се появи върху тялото на един от местните инструктори на клуба за активен и спортен отдих.

Инструкторът се казва Иван Батисан, който си направи необичайна татуировка, чийто сюжет е потънал кораб на фона на част от картата на Омска област.

* информацията беше потвърдена от персонала на турклуба, в който работи Иван (въпреки факта, че мнозина се опитаха да превърнат тази новина в измислица)

Иван Батизан обясни, че първоначално е възнамерявал да си направи татуировка с компас, която да изрази любовта му към туризма, но в процеса на мислене реши да допълни рисунката с фрагмент от карта. Естествено, като се има предвид, че живея в Омск, този конкретен участък от картата беше избран като фрагмент..

Татуировката, която прослави град Омск (татуировка с карта на Омск) - пример на снимка 2 Татуировката, която прослави град Омск (татуировка с карта на Омск) - пример на снимка 1 Татуировката, която прослави град Омск (татуировка с карта на Омск) – пример на снимка 1

Плановете на младия мъж са „да раздаде цялата дясна ръка, за да бъде разкъсана от майстора на татуировката“, изключително за рисунки, които ще бъдат свързани с родната му земя.

Read more