Новини

И Дейвид Бекъм няма да се успокои: нови татуировки по тялото на Дейвид Бекъм

Всички пишат за разпадането на отношенията на Дейвид Бекъм със съпругата му Виктория. Много хора четат за това и клюкарстват за него. И Дейвид не се вкисва и удря нови татуировки!

Любимецът на мнозина – Дейвид Бекъм, наскоро показа с помощта на Instagram снимка на чисто новата си татуировка, която се намираше на левия му крак, малко над костта.

2016 - нова татуировка на Дейвид Бекъм на левия крак с бягаща двойка - снимка

2016 – нова татуировка на Дейвид Бекъм на левия крак с бягаща двойка – снимка

Дизайнът на новата татуировка на Дейвид Бекъм е композиция от бягаща двойка, която е направена от любим на звездата – художник на татуировки Марк Махони. Дейвид отбеляза, че са необходими около пет часа, за да се направи татуировката..

2016 - нова татуировка на Дейвид Бекъм на левия крак с бягаща двойка - снимка 2

2016 – нова татуировка на Дейвид Бекъм на левия крак с бягаща двойка – снимка 2

Гледайки нови снимки на полуголия Дейвид Бекъм, феновете му многократно се сблъскват в спорове за реалния брой татуировки, които звездата има. Към 2016 г. звездният футболист има повече от 40 дизайна на татуировки по тялото си, всеки от които има свое значение..

Малко информация и снимка на татуировката на Дейвид Бекъм:

Татуировката на Дейвид Бекъм - надписът на врата на Бъстър - татуиран в чест на сина му - снимка Татуировката на Дейвид Бекъм – надписът на врата на Бъстър – татуиран в чест на сина му – снимка Татуировката на Дейвид Бекъм е просто снимка с Дейвид Бекъм и неговите татуировки Татуировката на Дейвид Бекъм е просто снимка с Дейвид Бекъм и неговите татуировки Татуировката на Дейвид Бекъм - снимка на татуировка на малкия пръст на дясната ръка с номер 99 - татуировка в чест на успешната 99 -та година Татуировката на Дейвид Бекъм – снимка на татуировка на малкия пръст на дясната ръка с номер 99 – татуировка в чест на успешната 99 -та година Татуировка на Дейвид Бекъм - снимка на татуировка на врата - текстова красота Харпър татуировка в чест на дъщеря Татуировка на Дейвид Бекъм – снимка на татуировка на врата – текстова красота Харпър татуировка в чест на дъщеря

Продължаваме да следим и ще публикуваме нови татуировки по тялото на Дейвид Бекъм, както се появяват..