Новини

Новата веганска татуировка на Моби

Да, в тази статия ще говорим за новата татуировка на същия Моби – известен музикант, продал повече от 20 милиона диска с музиката си по целия свят през 90 -те и началото на 2000 -те..

Новата веганска татуировка на Моби - информация и примери за снимки

Новата веганска татуировка на Моби – информация и примери за снимки

Новата веганска татуировка на Моби – факти и снимки

В допълнение, известният Моби е известен и като пламенен активист за правата на животните и веган през последните 30 години..

През 1984 г. Моби, благодарение на малко коте на име Тъкър, става вегетарианец, а три години по -късно, през 1987 г., става веган..

През 1996 г. музикантът записва алтернативен рок албум, наречен Human Rights, и дълги години си сътрудничи с редица групи и асоциации за защита на животните..

Новата веганска татуировка на Моби - снимка 4

Страстта към правата на животните се превърна във вектора в подбора на много дизайни на татуировки Moby. Например, своите 32 години веганство, музикантът отбеляза с татуировка с надпис “Vegan For Life”, която нанесе върху видимата част на шията на известния татуист от “LA Ink” Kat Won D през септември 2019 г..

Един от коментарите на Моби, след като си направи тази татуировка, беше: „Работата по защита на правата на животните е огромна част от живота ми повече от 32 години и получаването на тази татуировка в резултат е напълно разбираемо“..

Новата веганска татуировка на Моби - снимка 1

Още през ноември 2019 г. Моби отново се обърна към Kat Won D и на ръцете му се появиха 12 големи букви, които заедно образуват надписа „Права на животните“. Първоначално татуировката е нанесена с контур, а вече през декември е изпълнена с плътно черно засенчване. Моби коментира снимката на тази татуировка в Instagram: „От доста време съм активист за правата на животните и искрено вярвам, че всяко живо същество на планетата има право да живее според собствената си воля“..

Новата веганска татуировка на Моби - снимка 2

Следващата татуировка на Моби на тази тема е татуировка на лицето му, в областта на дясното око с римски цифри „VX“, която според музиканта символизира твърдия му „веган“ вид..

Новата веганска татуировка на Моби - снимка 3

В допълнение, Моби завърши старата си татуировка с кръстосана шия, която беше направена преди повече от 25 години. Музикантът добави кръста на врата си с надпис „Не убивай“. Между другото, тази актуализация е направена от същия @thekatvond.

Новата веганска татуировка на Моби - снимка 5

След това имаше пауза от около три месеца в татуирането, след което Моби отново се обърна към салона за татуировки и отново направи друг надпис на врата си. В новата татуировка на врата на Моби можете да видите надписа „Защитете невинните, защитете уязвимите“. Музикантът избра тази рисунка за себе си под формата на мото или вид клетва, подобно на клетвата на Хипократ, която се дава от медицинските работници след дипломирането. Този дизайн на татуировка е направен от художника за татуировки Дан Смит от Captured Tattoo, който също споделя веганските възгледи на Моби..

Новата веганска татуировка на Моби - снимка 6

Какво мислите за татуировките на Моби? Какво мислите за татуировките по шията и видимите части на тялото? Споделете вашето мнение в коментарите, моля..