Новини

Новата татуировка на Бела Хадид със сладка тематика

От материала ще научите за новите дизайни на татуировки на Бела Хадид на арабски, с текстове „Обичам те“ и „Моята любов“. Можете да видите снимки на рисунки с татуировки и да научите интересни факти за тези рисунки и самата млада и популярна манекенка..

Новата татуировка на Бела Хадид със сладка тематика - снимка и информация за дизайн на татуировка

Новата татуировка на Бела Хадид със сладка тематика: интересни факти и снимки на рисунки на татуировки

Световноизвестният, млад и интересен модел Бела Хадид вече има татуировки по тялото си, но, както много, започвайки с няколко малки дизайна на татуировки, които просто могат да бъдат скрити на незабележимо място, момичето не можеше да спре. Преди няколко дни, чрез своите социални мрежи, момичето зарадва всички свои фенове с два нови дизайна на татуировки, които бяха приложени от вече звездния майстор на татуировки – д -р Ву.

Новата татуировка на Бела Хадид със сладка тематика - снимка 1

Апетитите растат, а размерът на татуировките също расте. Въпреки че все още не са впечатляващи, те вече не са толкова малки, колкото първите, които трудно се виждаха без микроскоп..

Татуировката, направена от опитен и сръчен майстор – д -р Ву, се оказа интересна, въпреки факта, че е проста и малка – всъщност се състои от няколко тънки линии и представлява надпис на арабски. По -точно два надписа, единият отляво, а вторият от дясното рамо на Бела Хадид.

Новата татуировка на Бела Хадид със сладка тематика - снимка 2

Новата татуировка на Бела Хадид със сладка тематика - снимка 3 Новата татуировка на Бела Хадид със сладка тематика - снимка 4 Новата татуировка на Бела Хадид със сладка тематика - снимка 5

Бащата на Бела Хадид, палестинец, казва, че татуировките на Бела се превеждат като „обичам те“ и „любов моя“.