Новини

Татуировката, която прослави град Омск (татуировка с карта на Омск)

В буквалния смисъл скорошна сензация в омския сегмент на интернет се превърна в татуировка, която прослави град Омск, след като се появи върху тялото на един от местните инструктори на клуба за активен и спортен отдих.

Инструкторът се казва Иван Батисан, който си направи необичайна татуировка, чийто сюжет е потънал кораб на фона на част от картата на Омска област.

* информацията беше потвърдена от персонала на турклуба, в който работи Иван (въпреки факта, че мнозина се опитаха да превърнат тази новина в измислица)

Иван Батизан обясни, че първоначално е възнамерявал да си направи татуировка с компас, която да изрази любовта му към туризма, но в процеса на мислене реши да допълни рисунката с фрагмент от карта. Естествено, като се има предвид, че живея в Омск, този конкретен участък от картата беше избран като фрагмент..

Татуировката, която прослави град Омск (татуировка с карта на Омск) - пример на снимка 2 Татуировката, която прослави град Омск (татуировка с карта на Омск) - пример на снимка 1 Татуировката, която прослави град Омск (татуировка с карта на Омск) – пример на снимка 1

Плановете на младия мъж са „да раздаде цялата дясна ръка, за да бъде разкъсана от майстора на татуировката“, изключително за рисунки, които ще бъдат свързани с родната му земя.