Новини

Може би най -полезната татуировка в света

От материала ще научите за историята на текстова татуировка с домашен адрес и телефонен номер за връзка на дъщеря на ръката на 72-годишен мъж от Сайгон, който обича да се разхожда из града дълго време, но поради възрастта и проблемите си с паметта често забравяше пътя към дома и намираше изход от преобладаващите ситуации.

Татуировка с адрес и телефонен номер за помощ при проблеми с паметта - снимка 1

Татуировка с адрес и телефонен номер за помощ при проблеми с паметта

Тази история беше публикувана в интернет от татуист от Сайгон, Буй Уан Куан, който беше трогнат от тази история и изненадан от самия факт на такова лечение. това никога не се е случвало досега в кариерата му като татуист.

Според татуиста, неговият необичаен клиент обичал да се скита из града дълго време, но поради промени, свързани с възрастта и увреждане на паметта, често забравял пътя си към дома, което довело до сериозни проблеми. Дъщерята на 72-годишен мъж се е опитвала по всякакви начини да повлияе на ситуацията, до такава степен, че е принудила баща си да носи табела с домашния адрес и телефонния номер на дъщеря си, но очевидно такъв знак е дал мъжкият дискомфорт и той просто постоянно го губи (и евентуално го изхвърля).

Татуистът отбеляза, че поръчката е била с посещение на къщата и самата история на дъщеря му, а спецификата на поръчката първоначално го е алармирала, честно казано, той дори не искал да се захваща с работа, защото притеснен как възрастният човек би възприел болката.

Татуировка с адрес и телефонен номер за помощ при проблеми с паметта - снимка 2

Пристигайки на адреса обаче, татуистът видя доста весел старец, който с ентусиазъм очакваше акта за нанасяне на татуировката и с желание сподели спомени от младостта си, които, колкото и да е странно, той си спомняше перфектно.

Според дъщерята на „възрастен проходилка“ за нея било изключително трудно да намери татуировка, която да поеме работата, преди да намери Буй Ван Куан, който се съгласил, трябвало да чуе отказ от десетина майстори.

Сега дядо може свободно да се разхожда из любимия си град колкото си иска, защото има изключително проста, но невероятно полезна татуировка.

Какво мислиш за това? Оставете вашето мнение в коментарите – по -долу, какво мислите за целесъобразността на такива татуировки за възрастни хора?

Гледай видеото: