Новини

Зак Браф си прави татуировка в памет на Ник Кордеро, починал от COVID-19

Трудно е да се отрече положителното въздействие на татуировката върху човек по време на неговата скръб, съжаление и траур. Много хора гледат своите татуировки, направени в чест на починал човек, и се чувстват по -добре. Става въпрос за такава история, която ще научите допълнително..

Зак Браф си направи татуировка в памет на Ник Кордеро, който почина от COVID -19 - снимка 2

Зак Браф, татуиран в памет на Ник Кордеро, починал от COVID -19 – факти

Зак Браф е актьор и режисьор, известен по целия свят, преди няколко дни си направи татуировка в чест на починалия си приятел – Ник Кордеро, който не успя да преодолее Covid -19.

Ник Кордеро не се отказва дълго време и прекарва дълго време в интензивното отделение, но не успява да се справи с Covid-19 и умира в болница през юли 2020 г..

Още на 6 август 2020 г. Зак Браф посети известния звезден татуист – д -р Ву и увековечи спомена за приятеля си в татуировка по тялото му.

Зак Браф си направи татуировка в памет на Ник Кордеро, който почина от COVID -19 - снимка 1

В социалните си мрежи Браф каза, че никога не е срещал по -мил и весел човек от Кордеро. Той каза още, че COVID-19 е ужасна болест, която не обръща внимание на човешките качества. Той каза, че за него е изключително важно не само да говори добре за починал приятел, но и да обърне внимание на грижите и грижите за сина си.