Tatovering

10 ting, du bør vide, før du får din første tatovering

Her kan du finde ud af det 10 ting, du bør vide, før du får din første tatovering, få tips og råd.

10 ting, du bør vide, før du får din første tatovering – tips

At få din første tatovering er en frygtindgydende og spændende oplevelse for dig (og dine forældre). Du har sikkert en million spørgsmål. Hvor meget vil det gøre ondt? Er salonen pålidelig? Hvor meget bliver det? Her er alt, hvad du behøver at vide, før du får en tatovering for første gang..

foto af processen med påføring af en tatovering 07.12.2018 №103 - tatoveringsproces -

 • foto af processen med påføring af en tatovering 07.12.2018 №102 - tatoveringsproces -
 • foto af processen med påføring af en tatovering 07.12.2018 №100 - tatoveringsproces -
 • foto af processen med påføring af en tatovering 07.12.2018 №099 - tatoveringsproces -
 • Pris varierer. I tatoveringsstuer justeres priserne efter størrelsen og stilen på den tatovering, du bestiller, og hvis de bliver klar over, at du får en tatovering for første gang, kan de prøve at hæve prisen. Det er en god idé at ringe og bede om priser, før du går ind, selvom prisen kan ændre sig en smule, efter at tegningen er udført..
 • Analyser tatoveringslokalet på forhånd. Bare fordi en tatoveringssal ligger i gåafstand fra dit hjem, betyder det ikke, at det er et godt sted. Besøg en tatoveringssalon, spørg om deres licens, og se også anmeldelser online.
 • Værelset skal være rent. At få en tatovering er ikke en mindre ændring, som hårfarvning. Det skaber bogstaveligt talt et åbent sår, hvorigennem infektion er mulig, hvis virksomheden ikke tager passende forholdsregler. En tatoveringsstue skal se ud og føles lige så ren som et hospital.
 • Sørg for at tatovøren åbner en pakke nåle foran dig, bruger en ny blækskål til engangsbrug og bærer rene handsker under hele processen. Genbrug af nåle kan sprede infektion eller forårsage alvorlig sygdom, såsom hiv eller hepatitis B, så din tatovør skal bruge en ny nål hver gang.
 • Undersøg tatovøren, fra hvem du planlægger at få en tatovering, på sociale netværk.

Læs kommentarerne. Når du har valgt en tatoveringsstue, skal du se på de lokale tatovørers arbejde og beslutte, hvem du vil overlade jobbet til..

foto af processen med påføring af en tatovering 07.12.2018 №097 - tatoveringsproces -

 • foto af processen med påføring af en tatovering 07.12.2018 №095 - tatoveringsproces -
 • foto af processen med påføring af en tatovering 07.12.2018 №094 - tatoveringsproces -
 • foto af processen med påføring af en tatovering 07.12.2018 №093 - tatoveringsproces -
 • Vær opmærksom på tekstens læsefærdigheder og du er velkommen til at påpege eventuelle ændringer, du vil foretage. Husk: dette er for evigt.
 • Hvis tatovøren får dig til at føle dig utilpas – gå væk. Hvis han ikke er tilfreds med, at du bad ham om at rette tegningen, skal du gå. Hvis han gør grin med din tatoveringside, så gå væk. Hvis han bare får dig til at føle dig mærkelig eller utilpas, skal du gå. At få din første tatovering er skræmmende, og tatovører bør ikke gøre dig endnu mere nervøs eller få dig til at føle dig dårlig. Du skal finde nogen, der ønsker at få “din” tatovering.
 • Store tatoveringer, eller dem med mange farver kan kræve flere sessioner, så din tatovering er muligvis ikke færdig efter det første besøg. Derimod kan en simpel tatovering, såsom en lille sort stjerne, udføres på så lidt som 5 minutter. Spørg din tatovør, hvor lang tid hele processen vil tage.
 • Tænk på din tatovering i mindst et år før du går til det. Det, du synes vil se godt ud nu, kan så fremkalde helt modsatte følelser, så du bør seriøst tænke over tegningen og sikre dig, at du stadig vil være glad efter mange måneder. Husk: din smag kan ændre sig over tid, men tatoveringen vil vare evigt..
 • Få ikke en tatovering, før du går til stranden. Tatoveringer kræver mindst to uger for at hele, så du kan ikke svømme (poolkemikalier og havbakterier er skadelige for helbredelse) eller direkte sollys (selv efter heling er tatoveringer følsomme over for UV -stråler).

Fotoeksempler på tatoveringsprocessen:

Se videoen:

Forberedt af: viduf (Krasilnikov Stanislav Innokentyevich)