Tatovering

Tatovering er skæbne. Hvordan påvirker tatoveringer en persons skæbne?

Tatovering er skæbne. Her kan du finde ud af alt om, hvordan tatoveringer påvirker en persons skæbne, stift bekendtskab med mulighederne for tegninger, deres fortolkning, betydning, betydning og træk.

Tatovering - skæbne - Hvordan tatoveringer påvirker en persons skæbne

Tatovering – skæbne – Hvordan tatoveringer påvirker en persons skæbne

Hvordan tatoveringer påvirker en persons skæbne?

Det menes, at tatoveringer kan påvirke skæbnen og livet for en person som helhed. De samme tatoveringer kan påvirke deres ejer, både på en positiv og negativ måde..

Hver person har en anden holdning til tatoveringer: nogen tror på hendes almagt og vil klare enhver lidelse, nogen ønsker at tiltrække held og lykke eller omvendt at beskytte sig selv mod negativitet, nogle på denne måde forsøger at udtrykke deres “jeg”, og mange stræber efter at være på linje med mode og derved lave tatoveringer til dekorative formål.

Det menes, at ikke kun billedet af selve tatoveringen, men også stedet, hvor det er placeret, er af stor betydning..

Funktioner på ansøgningsstedet

  1. Nakke

Nakke -tatoveringer hjælper følelsesmæssigt ustabile mennesker med at håndtere deres inkontinens og tage sig sammen. Derfor frarådes det at lægge en tatovering på nakken på meget rolige mennesker for ikke at blive endnu mere infantil..

tatovering på halsen - foto 1 tatovering på halsen - foto 2 tatovering på halsen - foto 3

tatovering på halsen - foto 4 tatovering på halsen - foto 5 tatovering på halsen - foto 6

  1. Hænder

På trods af at tatoveringen på armen ser stilfuld og slående ud, kan skæbnen ændre sig til det værre – efterhånden bliver ejeren af ​​tatoveringen på armen til en snæversynet person, der kun ser den ene side af at træffe en beslutning og ikke er i stand til at gå på kompromis.

tatovering ved hånden - foto 1 tatovering ved hånden - foto 6 tatovering ved hånden - foto 5

tatovering ved hånden - foto 4 tatovering ved hånden - foto 3 tatovering ved hånden - foto 2

  1. Bryst og mave

Som regel anvendes tatoveringer på disse dele af kroppen af ​​mennesker, der foretrækker at føre en afsondret livsstil. Efter at have påført en tatovering er de endnu mere lukkede for samfundet, mister resterne af omgængelighed og er i stand til at miste nogle venner.

tatovering på bryst og mave - foto 1 tatovering på bryst og mave - foto 6 tatovering på bryst og mave - foto 5

tatovering på bryst og mave - foto 4 tatovering på bryst og mave - foto 3 tatovering på bryst og mave - foto 2

  1. Tilbage

Tilbage tatoveringer udføres af de mennesker, der ønsker at vise og bevise deres unikhed og eksklusivitet for verden. Nogle venner og bekendte vil dog betragte dem som begyndere..

tatovering på bagsiden - foto 1 tatovering på ryggen - foto 6 tatovering på ryggen - foto 5

tatovering på ryggen - foto 4 tatovering på ryggen - foto 3 tatovering på bagsiden - foto 2

  1. Balder

Tegning i baldernes område kan gøre sin ejer til en usikker, berygtet person. Han vil blive meget ked af det på grund af den mindste kritik i hans retning..

Røv tatovering - foto 1 Røv tatovering - foto 6 Røv tatovering - foto 5

Røv tatovering - foto 4 Røv tatovering - foto 2 Røv tatovering - foto 7

  1. Navle

Tatoveringer omkring navlen kan bidrage til udviklingen af ​​sådanne dårlige kvaliteter hos en person som patologisk jalousi og grusomhed..

Belly Button Tattoo - Foto 7 Belly Button Tattoo - Foto 1 Belly Button Tattoo - Foto 6

Belly Button Tattoo - Foto 5 Belly Button Tattoo - Foto 4 Belly Button Tattoo - Foto 3

  1. Hjerte

Kan give sin bruger ro, positivitet og selvtillid.

Hjerte tatovering - foto 1 Hjerte tatovering - foto 6 Hjerte tatovering - foto 5

Hjerte tatovering - foto 4 Hjerte tatovering - foto 3 Hjerte tatovering - foto 2

Virkning af semantiske tatoveringer

En tatovering med en negativ konnotation vil tjene som en slags påmindelse til brugeren om, at han er vred på verden og ikke elsker nogen. Hans opførsel vil være passende.

En tatoverings uforklarlige indflydelse på en persons skæbne og liv kan fortolkes ved, at han, når han vælger en tegning, følger sin underbevidste frygt, ønsker og sit temperament.

Ikke desto mindre anbefaler esoterikere ikke at lave tegninger, der angiver kvaliteter, der mangler i en persons karakter. For eksempel en tiger -tatovering. Betyder mod og beslutsomhed. Men en frygtsom svag vilje kan have en intern konflikt med sig selv, og han vil blive til en hensynsløs og aggressiv.

Hjerte tatovering - foto 2 1

Psykologers mening

Erfarne eksperter i menneskelig psykologi mener, at absolut enhver tatovering kun kan ændre en persons skæbne som følge af selvprogrammering. Alle kan programmere sig selv til held eller negativitet. Hvis en person, der ønsker noget meget og selvsikkert tager handlinger for at nå målet, vil universets svar utvetydigt ikke tage lang tid og vil reagere med sine positive ladninger.

Hjerte tatovering - foto 2 1 2

Når nogen lider af en række fejl og bebrejder sin tatovering for alt, fralægger han sig kun ansvaret for sine egne fiaskoer og nederlag. Et sådant program vil påvirke på et ubevidst plan og vil ikke bringe noget godt for en person..

Faktisk påvirker en tatovering kun en persons skæbne negativt, hvis han er en let inspireret pessimist. Derefter vil han tillade tegningen at påvirke hans underbevidsthed og gøre livet til en række fejl..

Se videoen:

Forberedt af: yanatertichnaya (Yana Tertychnaya)