Tatovering

Sådan forbereder du dig på at få en tatovering

* Materialet er forfatterens mening og er ikke en vejledning til handling. Rådfør dig med en professionel eller læge inden enhver ansvarlig begivenhed..

Fra dette materiale kan du lære at forberede en tatovering, du kan finde interessante og vigtige oplysninger til dem, der skal have deres første tatovering, du kan se billedet.

Sådan forbereder du dig på en tatovering - oplysninger om funktioner og fotos

Sådan forbereder du dig på en tatovering – oplysninger om funktioner og fotos

Sådan forbereder du dig på at få en tatovering – fakta og information

Tatoveringsprocessen er smertefuld, så du skal forberede dig på forhånd. Du skal sikre dig, at du forstår proceduren og rigtigheden af ​​den valgte tatovering..

Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2001 - tatovering-

Fotoeksempel tatovering 31.05.2020 №2016 - tatovering- Fotoeksempel tatovering 31.05.2020 №2015 - tatovering- Fotoeksempel tatovering 31.05.2020 №2014 - tatovering-

Fysiske aspekter

 • Drik masser af væske. Inden du går til proceduren, skal du drikke en tilstrækkelig mængde væske. For hver person er dette beløb individuelt, eksperter anbefaler en voksen at drikke mindst 8 glas om dagen, men for visse mennesker har du brug for mere væske.
 • Tatovering på fugtmættet hud. Så vil blækket absorbere godt.
 • Tynd ikke blodet. En dag før proceduren er det nødvendigt at begrænse medicin og produkter, der påvirker blodets egenskaber, og alkoholholdige drikkevarer anbefales heller ikke. Du bør ikke drikke aspirin, denne medicin kan forårsage blødning fra punkteringer.
 • Klæd dig behageligt på. Hvis billedets størrelse er stor, skal du blive i kabinen i lang tid, og du skal opleve ubehag på lang sigt. Løst tøj vil ikke forstyrre processen med at tegne på huden. Hvis tatoveringen skal påføres et lukket tøjområde, jo mere skal tøjet være behageligt..
 • Kraftigt madindtag. For at undgå svimmelhed skal du spise, et fald i blodglukoseniveauer øger sandsynligheden for besvimelse af smerter. Hvis sessionen bliver lang, kan du tage en bar eller noget andet til en snack.

Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2002 - tatovering-

Fotoeksempel tatovering 31.05.2020 №2013 - tatovering- Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2012 - tatovering- Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2011 - tatovering-

Forbereder huden til sessionen

Det tager ikke lang tid at blive klar.

 • Hvis du har tør hud, kan du anvende en fugtighedscreme, og der bør ikke være solskoldning eller andre skader i tatoveringsområdet..
 • Hver gang inden du går udenfor, skal du anvende et hudbeskyttelsesprodukt.
 • Tatoveringsområdet skal være hårløst, det anbefales kun at barbere håret før proceduren for at undgå irritation.

Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2003 - tatovering-

Fotoeksempel tatovering 31.05.2020 №2010 - tatovering- Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2009 - tatovering- Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2008 - tatovering-

Perfekt tatovering

 • Du skal nøje overveje tegningen, for den vil være mærkbar for andre og vil blive set hver dag, så skitsen skal vælges på forhånd.
 • Sørg for at tage højde for dimensionerne. Den første tatovering skal være lille.
 • Valget af skitsen skal være omhyggeligt, så tegningen ikke holder op med at behage om et par år, fordi det vil være meget svært at vise billedet, smertefuldt og i lang tid.

Overvej en skitse med en mester

Du kan finde en god mester, ifølge anmeldelser af venner og anmeldelser på Internettet kan du også se porteføljen. De fleste mestre tegner først en skitse, det er bydende nødvendigt at påpege fejlene og bede dem om at rette dem..

Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2004 - tatovering-

Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2007 - tatovering- Fotoeksempel på tatovering 31/05/2020 №2006 - tatovering- Fotoeksempel på tatovering 31.05.2020 №2005 - tatovering-

Sædevalg

Tatoveringen kan være placeret hvor som helst på kroppen, men på nogle områder er processen meget smertefuld. Et blødt sted væk fra knogler og sart hud betragtes som den mest neutrale. Der er alvorlig ømhed på foden, så det er bedre at gøre det på kalvene.

Overvej smerter. Inden sessionen skal du have en idé om smerter. Grundlæggende er smerten kedelig i naturen, men hvis den rammer det samme sted, kan der opstå akutte smerter. I tilfælde af alvorlig smerte påføres anæstetika på huden for at få fornemmelsen til at forsvinde, men dette påvirker mønsterets lysstyrke og helbredelsestiden.

Pleje af den påførte tegning

Soleksponering og vand bør undgås i flere uger efter proceduren. Du bør planlægge din rejse til salonen på forhånd for at revidere dine planer i tide. Tatovøren giver generelle retningslinjer for plejen af ​​tegningen. Han fortæller også, hvor ofte dressingen skal skiftes, hvordan man renser huden, og når huden er i live. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til mesteren og afklare oplysningerne.

Teksten i artiklen til webstedet blev udarbejdet af: IRISKAAL (Kristina Alekseevna)