Tetoválás

Tetoválás

Tetoválás az első napokban

Itt megtanulhatja a tetoválás gondozását az első napokban, hasznos tippeket és trükköket kaphat, megismerheti az alapvető szabályokat, olvashat az elfogadhatatlan hibákról.

Fontos!

Ha bármilyen gyulladás jelentkezik (bőrpír, irritáció stb.), Feltétlenül forduljon szakképzett orvoshoz. Egyszerű és olcsó, de garantáltan megmenti az egészségét és az életét. Ne öngyógyítson!

A tetoválás ápolása az első napokban - hasznos információk és tippek

A tetoválás gondozása az első időkben: tények, tippek, szabályok

A kivitelezett rajz minősége attól függ, hogy milyen színvonalú lesz a tetoválás gondozása. A seb több szakaszban gyógyul, mindegyiknek megvannak a sajátosságai.

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0002 - megfelelő tetoválásápolás -

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0011 - megfelelő tetoválásápolás - Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0012 - megfelelő tetoválásápolás - Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0013 - megfelelő tetoválásápolás -

Tetoválás az első órákban

Szó szerint közvetlenül a tetoválás után a tetoválóművész antiszeptikus és sebgyógyító kenőcsökkel kezeli a helyet. Gyakran ételfilm kerül a tetejére, amelyet orvosi vakolattal rögzítenek. Így a friss tetoválás védve lesz a külső irritáló és kórokozóktól. A fóliát azonban néhány óra múlva el kell távolítani a ködképződés elkerülése érdekében..

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0003 - megfelelő tetoválásápolás -

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0015 - megfelelő tetoválásápolás - Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0016 - megfelelő tetoválásápolás - Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0017 - megfelelő tetoválásápolás -

 1. A ragasztófólia eltávolítása után a tetoválást meleg folyó vízzel és antibakteriális szappannal (lehetőleg folyadékkal) le kell mosni. Ha nincs folyékony szappan, habosítsa a tenyerét normál szappannal, és óvatosan öblítse le a tetoválást.

 1. A következő lépés törölje le a tetoválást törölközővel, sima vagy papírral. Semmi esetre sem törölje le a tetoválást, mint egy szokásos zuhanyzás után, így károsíthatja a friss “tetoválást”.

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021. január 26. # 0004 - megfelelő tetoválásápolás -

 1. Vigye fel a gyógyító kenőcsöt, a Bepantent vagy a Panthenolt egy kis rétegben. Az ilyen kenőcsöket a tetoválószalonhoz legközelebbi gyógyszertárban lehet megvásárolni..

 1. Vágja ki a szükséges méretet a nedvszívó pelenkából, megvásárolható a szalonhoz legközelebbi gyógyszertárban is, takarja le a tetoválást, és rögzítse a pelenkát vakolattal vagy más kényelmes módszerrel.

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021. január 26. # 0005 - megfelelő tetoválásápolás -

Gondozás az első napokban

A legfontosabb szakasz, amely meghatározza a gyógyulás sebességét és minőségét. A gondozási folyamat nem bonyolult, de rendszeres odafigyelést igényel.

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0006 - megfelelő tetoválásápolás -

 • Viselje a filmet legfeljebb 6-12 órán keresztül, de jobb, ha ellenőrizze a mestert;

 • Mossa le a sebet vízzel és antibakteriális szappannal, de ne törölje le – törölje le egy kicsit papírtörlővel, és várja meg, amíg magától megszárad;

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0007 - megfelelő tetoválásápolás -

 • Használjon speciális gyógyító kenőcsöket;

 • Ismételje meg ezeket az eljárásokat naponta háromszor a rajzolás utáni első napokban..

A gyorsabb gyógyulás érdekében feltétlenül kövesse mestere ajánlásait. Ha úgy érzi, hogy valami nincs rendben a tetoválásával, sürgősen hívja a mestert, és menjen konzultációra!

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0008 - megfelelő tetoválásápolás -

Általános ajánlások

 • Ügyeljen arra, hogy nyirokkéreg ne képződjön a bőrön, mert károsíthatja a mintát;

 • Mielőtt hozzáérne a tetováláshoz, alaposan mosson kezet szappannal és vízzel;

 • Ne vegyen kontrasztzuhanyt. Mossa langyos vagy enyhén langyos vízzel;

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0009 - megfelelő tetoválásápolás -

 • Jobb halasztani a sportolást és az edzést, különösen, ha a rajz olyan helyen van, ahol állandóan elárasztja a verejték;

 • Válassza ki a megfelelő ruhát, amely nem koptatja a mintát és nem irritálja a bőrt;

 • Kerülje a medencét és a tengert, mert a klóros és sós víz károsíthatja a tetoválást..

Fotó megfelelő tetoválásápolás 2021.01.26. # 0010 - megfelelő tetoválásápolás -

Összefoglalva, megjegyezzük, hogy a közvetlenül a szalonban készített tetoválások gyorsan és egyszerűen gyógyulnak, ha megfelelően ápolják őket. Csak néhány pigmenttípus okozhat allergiát, ami szerencsére nagyon ritka. Ezért kövesse a rajzot, igyon több vizet, és egy időre adja fel az alkoholt..

A szöveg a szerző véleménye, nem állítja, hogy a végső igazság.

A cikk szövegét készítette: MIRONSC (Miron Zolin)

Read more
Tetoválás

Fehér tetoválások – röviden az irányról, a jellemzőkről, a mintaválasztási lehetőségekről

Most egy új típusú tetoválás jelent meg – ez egy fehér tetoválás, amelyet ugyanúgy alkalmaznak, mint a színeseket, csak akkor, ha létrehozzák, fehér pigmentet használnak. Egy ilyen tetoválás egyre népszerűbb, különösen a test fényes képeinek ellenfelei körében..

példa a fehér tetoválás tervezésére 2019.11.11 # 224 -Fehér tetoválások- példa a fehér tetoválás tervezésére 2019.11.11 # 217 -Fehér tetoválások- példa a fehér tetoválás tervezésére 2019.11.11 # 215 -Fehér tetoválások-

Fehér tetoválás – érdekes tények

Mint már említettük, a fehér tetoválást ugyanúgy alkalmazzák a testre, mint a színes tetoválást. A hely a testen bármilyen lehet, de különösen szép lesz a csuklóján, a bokáján, a vállán, a mellkasán és bizonyos esetekben az arcon. A kalligrafikus feliratok, dísztárgyak, áttört minták jól néznek ki fehér színben.

Ez a tetoválás jól fog kinézni a sötét bőrön, de ne feledje, hogy cserzéskor a tetoválás színe megváltozik a bőrével együtt. És persze egy ilyen tetoválásnak van legalább egy kicsi, de mínusz. Idővel sárga vagy bézs árnyalat alakul ki. Ez annak köszönhető, hogy a tetoválást készítő mester a bőrénél világosabb pigmentet használ..

példa a fehér tetoválás tervezésére 2019.11.11 № 204 -Fehér tetoválások példa a fehér tetoválás tervezésére 2019.11.11 №210 -Fehér tetoválások példa a fehér tetoválás tervezésére 2019.11.11 №208 -Fehér tetoválások

A tetoválás kinézete alapján meg lehet állapítani, hogy mikor alkalmazták, például, ha világos vonalakkal és élénk fehér színnel rendelkezik, nyugodtan mondhatjuk, hogy nemrég készült. Idővel előfordulhat, hogy a tetoválást ki kell javítani annak érdekében, hogy ne veszítse el a tisztaságot, a színt és a látványosságot. Ezenkívül a fehér tetoválásnak van néhány sajátossága, ez a kontúrok tisztasága, ezért a kép nem egyesül a bőrszínnel..

Ma a fehér tetoválások divatosak, így az ezt követő emberek nyugodtan választhatnak maguknak bármilyen vázlatot. A férfiak számára ez lehet állatöv jel, betűk, geometriai kompozíciók vagy talizmán. Lányoknak pedig keleti motívumok, csipke motívumok vagy virágdíszek.

A fehér tetoválások teljes körű leírását megtalálhatja a tetoválási kiegészítők katalógusában, ezen kívül további fényképes példákat gyűjtünk össze..

Fotó egy fehér tetoválásról 2019.11.11 -én (224 fotó):

A cikk szövegét készítette: SAYANA (Galagan Alla)

Read more
Tetoválás

Hasznos tippek a tetováláshoz

A bőr tetoválása gyakori a modern világban. Azonban annak a személynek, aki úgy dönt, hogy tetoválást készít, tudnia kell, hogyan kell gondoskodni róla, hogy ne veszítse el élénk színeit és éles körvonalait. Függetlenül attól, hogy a mintája mióta díszíti a testét, megfelelő gondozásra van szüksége. Hogyan kell ápolni a tetoválást az alkalmazás után? Mit kell tenni a bőrrel, hogy hegek nélkül gyógyuljon?

Hasznos tippek a tetoválás gondozásához - érdekes tények - tippek és fotók a tetoválásról

Hogyan kell gondoskodni egy friss tetoválásról?

Munkája befejezése után a tetoválóművész fóliával tekeri vissza az alkalmazás helyét. Több órán keresztül nem veheti le. Ezen idő elteltével el kell távolítania a filmet, és hagynia kell a bőrt lélegezni. Nagyon fontos a design védelme a szennyeződésektől és a fertőzésektől. Azonnal mossa le a tetoválást meleg vízzel és szappannal. Ezután óvatosan szárítsa meg a tetoválást egy eldobható, tiszta törülközővel. A tetoválás gondozása az eljárás után a bepanthen vagy hasonló kenőcsök rendszeres alkalmazását jelenti. Ez nagyon fontos, mert a tetoválásnak nem szabad kiszáradnia..

Ezután újra fel kell vennie a fóliát a tetováláson. Ezt a rituálét naponta háromszor kell elvégezni két hétig. A film eltávolítása után duzzanatot és vörösséget észlelhet a bőrön. Nem szabad pánikba esni, mert ez természetes reakció. Tovább kell kenni a bőrt kenőccsel. A duzzanat az első 3-4 nap után enyhül.

Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №067 -férfi tetoválás rajza Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №066 -férfi tetoválás rajza Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №063 -férfi tetoválás rajza

A friss tetoválás különleges kezelést igényel éjszaka. Puha törlőruhával tekerje vissza a tetoválást. Minden attól függ, hogy hol található a rajzunk. Gondoskodnia kell a tiszta ágyneműről is, hogy elkerülje a tetoválás szennyeződéssel, porral és baktériumokkal való érintkezését..

Hogyan kell ápolni a tetoválást a gyógyulás után?

A gyógyulás után ideje áttérni a napi tetoválásápolásra. Ő ugyanolyan fontos. Annak érdekében, hogy a tetoválás megőrizze a világos kontúrokat és ne veszítse el színét, be kell tartani az alapvető szabályokat..

Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №061 -férfi tetoválás rajza Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №057 -férfi tetoválás rajza Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №056 -férfi tetoválás rajza

Először is emlékeznie kell a higiéniára. A tetoválást enyhe gélekkel vagy tetováló szappannal kell leöblíteni, amely nemcsak tisztítja, hanem hidratálja is a bőrt, ami viszont fenntartja a szín intenzitását. A bőr megfelelő hidratálására van szükség. Nem kell hosszú órákat szánnia erre a feladatra. Elég, ha rendszeresen megkenjük a rajzot krémmel vagy tetováló olajjal a megfelelő hidratálás érdekében. A tetoválást minden zuhanyozáskor kenni kell. Ez megakadályozza az epidermisz túlszáradását és túlzott hámlását, ez pedig lehetővé teszi a fakulás megállítását és a tetoválások körvonalainak megőrzését..

Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №030 -férfi tetoválás rajza Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №029 -férfi tetoválás rajza Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №027 -férfi tetoválás rajza

A legjobb, ha kifejezetten tetovált bőrre tervezett kozmetikumokat használ. Gazdag esszenciális hidratáló és tápanyagokban, amelyek nem elegendőek a hagyományos bőrápolási termékekben..

Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. № 005 -férfi tetoválás rajza Férfi tetoválás rajza 2020.12.29. №012 -férfi tetoválás rajza Példa egy női tetoválási rajzra 2020.12.29. №072 -női tetoválás

Hogyan kell gondoskodni a tetoválásról nyáron?

Ez az az időszak, amikor a tetoválások sokkal hajlamosabbak a fakulásra, és különös figyelmet kell fordítani rájuk. A legfontosabb szabály az, hogy alaposan védje tetoválásait a naptól. Szükséges magas védelmi faktorú (spf 50) krémek használata, amelyek pajzsként szolgálnak a bőr számára. A kifejezetten tetoválásra szánt kozmetikumokba is érdemes befektetni itt. Képletük célja a szín megszilárdítása.

Fényképek érdekes tetoválásrajzokról 2020.12.29 -én (142 fotó)

A cikk szövegét készítette: SUMASOYDESH (Khismatullin Anton Airatovich)

Read more
Tetoválás

Testfestés és mehndi ápolás

Itt tájékozódhat a testfestés és mehndi ápolás, ismerkedjen meg érdekes információkkal, tekintse meg a menő rajzok fényképeit, kapjon tippeket és trükköket.

Mehndi ellátás - információk és fotók

Mehndi ellátás – információk és fotók

Érdekes tények a testre festésről és a mehndi gondozásáról

A Mehndi hagyományos henna minták. Az ilyen falfestmények akár 30 napig is maradhatnak a testen. A henna vöröses árnyalatot kölcsönöz, ezért más színű festékek is megengedettek. Érdemes alaposan kiválasztani a kívánt színt, mivel a kompozíció természetellenesnek bizonyulhat, és allergiás reakciót vagy égési sérülést okozhat. Eddig vita folyik a szakemberek között arról, hogy honnan származik a természetes festékek segítségével a testre festés művészete. Akár Indiából érkezett hozzánk, akár az ókori Egyiptomból. Bár az indiai festmények nagy népszerűségre tettek szert Európában.

A mehndi alkalmazásának technikája

1. Alkalmazás arab stílusban. A festmény elsősorban virágos témájú. Monogramokat, különböző típusú fürtöket is használnak. A rajzok homályosan hasonlítanak a népi hímzésre, amelyet a Közel -Keleten készítettek..

2. marokkói technika. Ez egy lakonikus és visszafogott stílus. A rajzok geometriai ismereteken alapulnak. Sima vonalak, formák, világos minták és szögek. És győződjön meg róla, hogy tiszta és kiemelt kontúrok.

3. Indiai stílusú technika. Az emberek szellemi szimbolikáján alapul. Gyakoribbak a különböző növény- és virágtípusok motívumai..

4. Ázsiai technika. Egyszerre két elemet egyesít. Indiai és keleti elem. Nagyon gyakran az ujjak, tenyerek és lábak teljesen át vannak festve.

A rajzolás sorrendje

– A minta expozíciós idejének növelése érdekében a mester munkája elején zsírtalanítja azt a helyet, ahol a minta található. Ez az eljárás kötelező, meghosszabbítja a viselési időszakot..

Példák a fényképekre:

Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 050Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 001Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 002Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 003Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 004Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 005Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 006Fotóápolás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 007Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 008Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 009Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 010Fényképápolás a mehndi számára (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 011Fotóápolás mehndi -hez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 012Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 013014015016. Fotó gondozás mehndiFényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 017Fotóápolás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 018019Fényképápolás a mehndi számára (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 020Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 021Fotó gondozás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 022Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 023Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 024Fotó gondozás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 025Fotó gondozás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 026Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 027Fényképápolás mehndi (tetoválás henna) (jelentése) - példa rajz - 028Fotó gondozás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 029Fényképápolás a mehndi számára (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 030Fotóápolás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 031Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 032Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 033Fotóápolás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 034Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 035Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 036Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 037Fotóápolás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 038Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 039Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 040Fotó gondozás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 041Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 042Fotó gondozás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 043Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 044Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 045Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 046Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 047Fotó gondozás mehndi (tetoválás henna) (érték) - példa rajz - 048Fényképápolás mehndihez (henna tetoválás) (érték) - példa rajz - 049

– Ezután kezdődik a mintázás. A mester ecseteket, botokat használhat, bármivel kényelmes lesz neki festeni. A sablonokat összetett rajzokhoz használják..

– Az alkalmazási eljárás után az ügyfélnek legalább fél órát ülnie kell, a pasztának meg kell száradnia, különben elkenődhet és elronthatja a rajzot.

– Csak 6 óra elteltével a paszta teljesen megszárad, és leesik. Amíg a rajzot megszórjuk, nem kell nedvesíteni. Miután a paszta eltűnt, ajánlatos citrommal dörzsölni, ami növeli a viselési napok számát és javítja a kompozíció fényerejét..

Alkalmazás előtti kezelések a jobb eredmény érdekében

1. Elemezze a bőrfelületet, a pórusok kinyílnak, és a festék jól tapad a felülethez.

2. Tisztítsa meg jól a területet egy termékkel.

3) héja.

4. Zsírtalanítsa a terület felületét alkoholtartalmú termékek használatával, vagy hagyja ezt az eljárást a mesterre.

Mehndi érdekel

Fontos, hogy a kezelést az alkalmazás utáni első napon kezdje el. Ne öblítse le a hennamaradványokat vízzel, ez árthat és lemoshatja a tetoválás egy részét. Vásárolhat olajat egy speciális mehndi boltban, és alkalmazhatja a rajzára. Másnap kezelje a területet olíva infúzióval..

Nézd meg a videót:

Fontos megjegyezni

Az első két napban előfordulhat, hogy a rajz nem olyan világos, mint szeretnénk, de ezt követően elsötétül és fényességet kap. A tenyéren és a lábon a minták világosabbak lesznek, mivel vannak kemény területek. De a leghétköznapibb rajzok a belső könyökízületeken és térdeken találhatók..

Készítette: leomargo (LeoMargo)

Read more
Tetoválás

Tetoválás gondozási tevékenységek

Az anyagból megismerheti a tetoválás ápolási intézkedéseit, amelyeket hasznos lesz elvégezni a tetoválás alkalmazása előtt, az eljárás során és a friss tetoválás után..

Tetoválásápolási tevékenységek - információk és fényképes példák a kész tetoválásmintákról

Tetoválásápolási tevékenységek – információk és fényképes példák a kész tetoválásmintákról

Tetoválásgondozási tevékenységek – Tények és tippek

A tetoválás a hozzáállás, a véleménynyilvánítás és az emlékek megőrzésének egyik módja lett. Nagyon óvatosan kell vigyáznia tetoválására az alkalmazás után, hogy elkerülje a korrekciót..

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №025 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №024 -hűvös tetoválás - Fotó a menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №023 -hűvös tetoválás -

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №022 -hűvös tetoválás - Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №021 -hűvös tetoválás - Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №020 -hűvös tetoválás-

Készítmény

A megfelelő bőrápolás még a tetoválás előtt is fontos. A szalon meglátogatása előtt egy -két órával zuhanyozzon le meleg vízzel, és alaposan tisztítsa meg a tetoválás helyét, és távolítsa el az elhalt hámokat. Ne vigyen fel krémet a bőrére. Ha sérült vagy leégett, át kell ütemeznie az ülést a következő alkalomra..

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №019 -hűvös tetoválás- Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №018 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №017 -menő tetoválás -

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №016 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №015 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №014 -hűvös tetoválás -

Elsősegély

A legfontosabb lépéseket azonnal meg kell tenni a tetoválás szalonban történő megszerzése után. Végül is a tetoválás nyílt seb, amely professzionális kezelést igényel. A tetovált területet műanyagba kell csomagolni, amelyet egy éjszakán át kell hagyni. Ezután óvatosan mossa le a bőrt semleges pH -értékű szappannal és meleg vízzel. Érdemes egy időre megfeledkezni az illatosított tusfürdőkről és a durva szivacsokról vagy mosogatórongyokról. Szárítsa meg a felületet tiszta törülközővel, de ne dörzsölje. Várjon egy kicsit, majd vigyen fel gyógyító kenőcsöt.

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №013 -hűvös tetoválás - Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №012 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №011 -hűvös tetoválás

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №010 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23., 009 -hűvös tetoválás - Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23., 008 -hűvös tetoválás

További ellátás

Ezt a folyamatot hetente legalább kétszer -háromszor meg kell ismételni egy hónapig. Felejtsd el a medencét, a napot vagy a pezsgőfürdőt néhány napra. Ezenkívül a gyakorlást is el kell halasztani, mert az izzadás zavarhatja a gyógyulást. És semmilyen körülmények között ne karcolja meg a tetoválását! Még ha enyhe viszketés is van, hamarosan magától elmúlik..

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23., 007 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23., 006 -hűvös tetoválás Fénykép egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №005 -hűvös tetoválás

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23., 004 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23., 003 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23., 002 -hűvös tetoválás -

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.23. №001 -hűvös tetoválás- Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.18. №010 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.18. №009 -hűvös tetoválás

Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.18. №008 -hűvös tetoválás - Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.18. №007 -hűvös tetoválás Fotó egy menő tetoválásmintáról 2020.05.18. №006 -hűvös tetoválás

Amikor a tetoválás gyógyulni kezd, hidratálhatja bőrét a szokásos testápolójával. Mindaddig, amíg rendszeresen hidratálja a bőrt, és nem megy ki a napra fényvédő alkalmazása nélkül, a tetoválása sokáig friss marad. Ezzel szemben rendszeres és elegendő karbantartás nélkül a tetoválás gyorsabban eltűnik..

A cikk szövegét az oldalhoz készítette: SUMASOYDESH (Khismatullin Anton Airatovich)

Read more
Tetoválás

Hogyan kell gondoskodni a tetoválásról?

Az anyagból megtudhatja, hogyan kell ápolni a tetoválást. Tanácsokat kaphat a viselkedésről közvetlenül az alkalmazás után, és tanácsokat, hogy mit tegyen annak érdekében, hogy a tetoválása hosszú távon is jól nézzen ki.

Hogyan kell gondoskodni a tetoválásról - tippek és fotók

Hogyan kell gondoskodni a tetoválásról – tippek és fotók

Minden a legfontosabb a tetoválás gondozásáról

Egy tetoválószalonba utazás és a tetoválásra fordított idő nem elegendő. A tetoválás gondozása az első napokban különösen gondos. Minősége és a tulajdonos jó hangulata a kellő odafigyeléstől függ ebben az időszakban..

Fotó Hogyan kell ápolni egy tetoválást (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 001 Fotó Hogyan kell ápolni egy tetoválást (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 002 Fotó Hogyan kell ápolni egy tetoválást (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 003

Gondozási módszerek

Ajánlott

Abszolút tilos

Első nap

Tömörítés vagy kötés Három órával az alkalmazás után távolítsa el. Ha száraz, csak nedvesítse meg vízzel. Ne tetováljon újra, lélegezzen. Tartsa tovább, mint az előírt idő, mert a kötés súlyosan kiszáradhat.
Mosás Öblítse le a tetoválást szobahőmérsékletű vízzel naponta körülbelül 4-5 alkalommal, antibakteriális szappannal. Habosítsa és körkörös mozdulatokkal mossa le az ujjaival. Használjon forró vagy hideg vizet; mossa szappannal színezékekkel, illatanyagokkal, bármilyen adalékanyaggal; használjon bármilyen mosogatórongyot, ruhadarabot, szivacsot (ezek még jobban károsítják a bőrt); kaparja le és tépje le a vért vagy a vért.
Áztatás Törölje le a tetoválás területét puha papírtörlővel, lehetőleg babatörlővel. Jobb, ha megvásárolja őket a gyógyszertárban. A maradék nedvességnek önállóan el kell párolognia, amíg teljesen megszárad.. Dörzsölje le bármilyen törülközővel vagy WC -papírral. Először is, sok káros mikrobát tartalmaznak, és fertőzést okozhatnak. Másodszor, fájdalmas érzéseket okoznak.
Kenőcsök vagy krémek típusai Kozmetikai vazelin, “Bepanten”, “D-Panthenol”, valamint az A, D, C, E, F vitamint tartalmazó termékek. Használjon alkoholt, aloe verát, kortizont és érzéstelenítést tartalmazó termékeket. Jellemzőjük, hogy mélyen behatolnak a bőrbe, ami károsíthatja a tetoválás biztonságát..
Kenőcs vagy krém alkalmazása Minden öblítés után alkalmazza, pl elősegítik a gyorsabb gyógyulást. Finom ujjmozdulatokkal dörzsölje be, amíg teljesen fel nem szívódik a tetoválás közepétől a széléig. Ne használjon olyan termékeket, amelyek a bőr elégtelen hidratáltságához és kemény nyirokkéreg kialakulásához vezetnek. Kitörve megzavarhatja a rajzot és fájdalmat okozhat.

Következő 2-3 hét

Mosás Az eljárást naponta 2 -szer megismételjük, figyelembe véve a fenti szabályokat reggel és este.. Hagyja el az első nap után, mert gyulladás vagy gennyesedés jelenhet meg.
Kenőcsök vagy krémek Alkalmazza naponta többször, még akkor is, ha nem jött el az öblítés ideje.

A tetoválás területén feszesítő hatás van – kenet.

Hagyja figyelmen kívül a használatot, mert a gyógyulási időszak a repedések és viszketés kialakulása miatt tart.
ruházat Viseljen laza pamut ruházatot. Jól felszívja az izzadságot a tetoválás területén, ami bosszantó.. Viseljen szűk ruhát. A tetoválás és a ruházat folyamatos dörzsölése fájdalmat, viszketést és elszíneződést okoz..
Napsugarak, szolárium, szolárium A közvetlen napsugárzásnak és a szoláriumkezeléseknek ki kell zárniuk, mert a sérült érzékeny bőr megéghet, és a tetoválás kiéghet.
Fürdés Rövid fürdő vagy zuhanyzás, legfeljebb 10 perc.

Kerülje el az úszást a medencében és a természetes víztestekben.

Hosszú ideig ülni a fürdőszobában vagy a zuhany alatt, mert a bőr nedvesség hatására ráncosodik, és elronthatja a tetoválás tisztaságát.

Úszás a medencében és más víztestekben. A bennük lévő víz sókat, klórt és különféle kémiai elemeket tartalmaz, amelyek befolyásolják a kép minőségét..

Fizikai aktivitás, sport Ebben az időszakban ki kell zárnia a sportot, a nehéz fizikai tevékenységet és minden olyan tevékenységet, amely az izzadság felszabadulásával jár.. Edzés, fürdő, szauna. A túlzott izzadás a bőr pórusain keresztül a festék kiszabadulásához és a tetoválás elhalványulásához vezethet..

A jövő gondozása

Nem igényel fáradságos karbantartást, de némi figyelmet kell fordítani a következőkre:

1. Minden típusú barnulás előtt vigyen fel fényvédőt vagy krémet.

2. Viseljen olyan ruhát, amely jól felszívja az izzadságot.

Fotó Hogyan kell ápolni egy tetoválást (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 004 Fotó Hogyan kell ápolni egy tetoválást (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 005 Fotó Hogyan kell ápolni egy tetoválást (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 006

Fotó Hogyan kell ápolni egy tetoválást (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 007 Fotó Hogyan kell ápolni egy tetoválást (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 008 Fotó Hogyan kell ápolni egy tetoválást (tetoválás) (jelentése) - példa rajz - 009

A tetoválás utáni első napokban és hetekben való helyes viselkedés jutalma egy világos, világos és fájdalommentes rajz..

Készítette: mama1965vlad (Voilenko Olga Alexandrovna)

Read more
Tetoválás

Henna tetoválás – természetes bőrszépítés vagy egészségkárosító?

Henna tetoválás – természetes bőrszépítés vagy egészségkárosító? Hogyan készítsünk ideiglenes tetoválást a kezünkre, és melyik henna biztonságos?

Az anyagból mindent megtudhat a hennarajzok testre történő felvitelének jellemzőiről, tanácsokat kaphat és megismerheti a szabályokat, megtekintheti a kész hennarajzok fotó példáit.

Henna tetoválás - a bőr természetes díszítése vagy egészségkárosító - fényképes példák

Henna tetoválás – természetes bőrszépítés vagy egészségkárosító?

A henna tetoválás egy ünnepi testdísz, amelyet bizarr minták bőrre való felvitelével készítenek növényi festékkel. Az a szokás, hogy ilyen ideiglenes tetoválásokat készítenek a karokon és a lábakon, mehendinek, Afrikában és Ázsiában népszerű volt az ókorban, amikor a védtelen törvények szárított gyógynövényéből készült pasztát használtak erre a célra. Érdemes azonban tudni, hogy a jelenleg használt henna tetováló keverékek nagyon súlyos allergiás reakciókat okozhatnak. Tehát mit érdemes tudni, hogy egy ilyen kozmetikai eljárás biztonságos legyen?

Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13. №376 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №375 -henna tetoválás- Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13. №374 -henna tetoválás

Mik azok a henna tetoválások??

Az ideiglenes henna tetoválások hagyománya, a mehendi, még mindig él a világ számos részén, ahol évszázadok óta gyakorolják. A henna (Lawsonia inermis) leveleiből készítenek egy adott színt.

A minta, amelyet akkor kapunk, ha a szárított henna és víz természetes pasztáját a bőr felületére viszik, színe narancssárgától sötétbarnáig terjedhet.

A henna így festi a bőrt, míg az erre a célra használt paszta a bőrön marad, és domború szerkezetet képez. Ennek a gyakorlatnak semmi köze a valódi tetoválás létrehozásának folyamatához, amely a megfelelő festék bőr alatti alkalmazása..

Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №449 -henna tetoválás Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №448 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №447 -henna tetoválás

A henna tetoválás biztonságos??

A henna tetoválás általában biztonságos a bőr számára, de mint minden növényi termék, allergiás reakciót is okozhat, ha túlérzékeny. Amikor tetoválást végez otthonon kívül, érdemes ellenőrizni a használt színezőanyag összetételét..

A tetováláshoz használt henna soha nem lehet fekete. Az ilyen termék szintetikus festékeket tartalmazó keverék, amely általában nem kapcsolódik a gyógynövényekhez..

Ez az anyagfajta sajátos kémiai illattal rendelkezik, ellentétben az erősen aromás gyógynövény -hennával. Hogyan lehetséges, hogy a szintetikus színeket félrevezető márkanév alatt árulják? Ez annak köszönhető, hogy hiányoznak a keleti eredetű kozmetikumok behozatalára vonatkozó vonatkozó jogszabályok, ahol nincs olyan jogszabály, amely előírná a csomagolásán szereplő termék összetételére vonatkozó információkat..

Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №437 -henna tetoválás Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №436 -henna tetoválás Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №435 -henna tetoválás

A fekete henna agresszivitásáról tanúskodik az alkalmazása ideje, ami csak néhány perc. Eközben a bőr festése természetes hennával akár 12 órát is igénybe vehet..

A tetováláshoz használt hennát nem szabad összetéveszteni a szempilla- és szemöldökfestő termékekkel, más néven henna. Összetételük erős szintetikus festékeken alapul. Ha a bőr nagy területeire alkalmazzák, veszélyes reakciót okozhatnak a szervezetben, akár az anafilaxiás sokk halálához is vezethetnek..

Bár a természetes henna allergiás reakciókat is okozhat, ezek soha nem olyan súlyosak, mint a PPD-t tartalmazó termékek használatakor (a p-fenilén-diamin egy fekete festék, amelyet többek között hajfestékek, szövetfestékek, nyomdafestékek gyártásához használnak) és egyéb szintetikus anyagok színezékek.

Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №430 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 № 429 -henna tetoválás Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №428 -henna tetoválás

Ideiglenes henna tetoválás – hogyan kell csinálni otthon?

Henna tetoválást csak akkor érdemes választani, ha a Lawsonia BAQ jelzésű szárított gyógynövényét használja – ez a testművészet minősége, amely alkalmas a test színezésére. A legegyszerűbb módja az online vásárlás..

A henna tetoválás házilag is elvégezhető. A gyógynövényport vízzel összekeverve sűrű masszát kapunk. Kívánt esetben cukrot is hozzáadhat a keverékhez, ami viszkózusabbá teszi a keveréket, valamint illóolajat. Használatának ellenjavallata a bőrirritációra és allergiára való hajlam..

Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №427 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №426 -henna tetoválás Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №425 -henna tetoválás

A tetováló henna alapreceptje 50 g természetes gyógynövényes henna 1 pohár vízzel (250 ml) és 2 evőkanál cukorral vagy 10 csepp levendulaolajjal kombinálva.

A hennafestés némi gyakorlatot igényel. A hennatetoválás otthoni módszere az, hogy a pasztát celofán kúpba tekerjük, amelyet ezután filctollként használunk, és a hullámos hegyével megrajzoljuk a mintát. Az egyéni gyakorlat idővel lehetővé teszi a paszta ideális konzisztenciájának meghatározását, amely alapján könnyű vázlatokat készíteni.

Az allergiás reakció lehetősége miatt a tetoválás előtt 24 órával allergiavizsgálatot kell végezni úgy, hogy egy csepp pasztát visznek fel a bőrre, és ott hagyják legalább néhány órán keresztül. Ezután a pasztát le kell mosni vagy le kell kaparni, és meg kell vizsgálni a helyet. Ha egy nap alatt semmi szörnyű nem történik, akkor ideiglenes henna tetoválást készíthet. A természetes színkeverék körülbelül egy hétig tárolható a hűtőszekrényben..

Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №422 -henna tetoválás Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №421 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №420 -henna tetoválás

Mennyi ideig tart a henna tetoválás, és hogyan kell gondoskodni róla, miután elkészült?

A természetes henna pasztával készült rajzot több órán keresztül védeni kell a napfénytől és a terjedéstől – ehhez a paszta fölött szárított kéreg kialakulása után a tetoválást fóliával vagy maszkolószalaggal csomagolják. Az elkövetkező néhány órában a fűben lévő természetes festék fokozatosan behatol az epidermiszbe, és félig állandó mintázatot hoz létre. Ezután a szárított masszát vízzel eltávolítjuk.

A valódi henna tetoválások idővel elsötétülnek, oxidálódnak. A legintenzívebb szín 12 óra múlva jelentkezik a paszta felvitele után, a tartósság pedig körülbelül egy hónap.

Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №410 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №408 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №407 -henna tetoválás

Az ideiglenes henna tetoválás időtartama sok tényezőtől függ, beleértve azt is, hogy milyen gyakran zuhanyozik, és mennyi ideig tartózkodik a napon..

Szintetikus festékek felhasználásával készült ideiglenes tetoválás esetén a minta néhány perc elteltével rögzül, és azonnal intenzív fekete színt kap, ami körülbelül 6 hétig tart.

Fénykép egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №404 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №403 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020/11/13 №402 -henna tetoválás

Hogyan lehet eltávolítani a henna tetoválást?

A hennával és a hennához hasonló anyagokkal készült ideiglenes tetoválások eltávolítása nem lehetséges vízzel, szappannal vagy más anyagokkal, mivel ez magában foglalja a bőr nagy rétegének eltávolítását, amelybe a festék behatolt.

A tetoválások megszüntetése érdekében erősen ellenjavallt a bőrt súroló és dörzsölő tetoválás megszüntetése. Ez a művelet csak fokozhatja az irritációt és gyulladás kialakulásához vezethet. Mivel ezek a tetoválások ideiglenesek, mindössze néhány hetet kell várnia, amíg a természetes hámlasztási folyamat eredményeként eltávolítják a festéket az epidermissel együtt..

Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №390 -henna tetoválás- Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №389 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №388 -henna tetoválás

A henna tetoválás nem mindenkinek való, és természetesen nem gyerekeknek.

A henna tetoválás nem ajánlott ekcémás és atópiás dermatitisben, pikkelysömörben vagy bármilyen bőrbetegségben szenvedőknek. A henna tetoválás szintén nem alkalmas gyerekeknek, és ennek kérdése viszonylag népszerű kérdés az interneten..

Azok között, akik számára az ilyen ékszerek súlyos egészségügyi következményekkel járhatnak, vannak különösen érzékeny és világos bőrű emberek, valamint terhes nők. Ha azonban a használt festék teljesen természetes, és a terhes nőnek nincsenek bőrváltozásai vagy túlérzékenysége, akkor nem kell lemondani a természetes henna tetoválásról. Érdemes azonban ügyelni arra, hogy a paszta ne tartalmazzon illóolajokat..

Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13 №366 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13. №365 -henna tetoválás Fotó egy érdekes henna mintáról a testen 2020.11.13. №367 -henna tetoválás

Még akkor is, ha természetes összetevőket használnak az ideiglenes tetováláshoz, a tinta bőrre történő felhordása előtt 24 órával allergiavizsgálatot kell végezni..

És természetesen rengeteg fotó a henna tetoválás rajzok példáiról és hatalmas mennyiségű tematikus, hasznos információ a rovatban – henna tetoválás honlapunkon .

Fotó példák a henna rajzokról a testen 2020.11.13 -án (590 fotó)

A szöveg a szerző véleménye, nem állítja, hogy a végső igazság.

Készítette: TXT-STAR (Gorin Miron Alexandrovich)

Read more
Tetoválás

Hogyan válasszunk témát a tetováláshoz

Az oldal egyik szerzőjének véleménye. Az anyagban megtudhat egy kicsit érdekeset és hasznosat a tetoválás kiválasztásáról, tippeket kaphat, és több mint 1686 fényképet tekinthet meg gyönyörű, rendkívül művészi kész tetoválásmintákról..

Hogyan válasszuk ki a témát a tetováláshoz - információk és fényképes példák a tetoválásmintákról

Hogyan válasszunk témát a tetováláshoz: tények, információk és kész tetoválások fotógyűjteménye

Annak ellenére, hogy most minden tetoválás sikeresen eltávolítható lézerrel, a tetoválás még mindig nagyon fontos lépés. A cselekmény és a vázlat megválasztását pedig a lehető legtudatosabban kell megközelíteni. Ne vegye le az első vázlatot, amely az internetről származik, és menjen a mesterhez, mert nem tükrözi az ember személyiségét.

Női tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №021 -női tetoválás realizmus- Női tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №017 -női tetoválás realizmus- Női tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №012 -női tetoválás realizmus-

Miért tetováljon?

Mielőtt vázlatot keresne, és elmenne a mesterhez, feltétlenül fel kell tennie magának egy egyszerű kérdést: mit jelent a jövőbeli tetoválás, miért csinálja? Mert ha a fő cél a figyelem felkeltése, akkor világos és nagy parcellát kell választania. És ha a tetoválásnak olyan jelentést kell hordoznia, amelyet csak a tulajdonosa ismer, akkor jobb megállni a kis méreteknél, de létre kell hozni egy szimbolikus vázlatot, amely különösen értékes és drága lesz. És az is előfordul, hogy ha felteszi magának ezt a kérdést, az ember rájön, hogy egyáltalán nincs szüksége tetoválásra..

Női tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №010 -női tetoválás realizmus- Női tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №007 -női tetoválás realizmus- Női tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №002 -női tetoválás realizmus-

Megtalálni a jelentését

Miután eldöntötte a célt, elkezdhet vázlatot keresni. Fontos, hogy olyan cselekményt találjunk, amely pontosan közvetíti azt, amit a tetoválás tulajdonosa meg akar örökíteni. Ezért a legcsekélyebb értelme sincs a gyakori, feltört témák, például pünkösdi rózsa, farkas, homályos absztrakt szimbólumok vagy tér kiválasztásának. Nem olyan, mintha teljesen feladnánk ezeket a vázlatokat. A lényeg nem a népszerű cselekmények használata, amelyeknek valójában nincs értelme, hanem valami egyedi létrehozása.

Színes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №215 -színes realizmus tetoválás Színes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №212 -színes realizmus tetoválás Színes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №213 -színes realizmus tetoválás

Színspektrum

Egy másik nagyon fontos szempont a tetoválás színösszeállításának megválasztása. Ha nem tudja eldönteni a színt, akkor jobb, ha hagyományos feketét használ. Néhány vázlat azonban lenyűgözőbb színű lesz, például összetett absztrakt kompozíciók vagy virágok. De ha már vannak tetoválások a testen, akkor feltétlenül biztosítani kell, hogy az új tetoválás színben és stílusban egyezzen a meglévővel..

Színes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №210 -színes realizmus tetoválás Színes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №209 -színes realizmus tetoválás Színes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №206 -színes realizmus tetoválás

Egyedi kialakítás

És végül, ne használjon kész tervet az internetről, még akkor sem, ha illeszkedik a cselekményhez. A tetoválás nagyon személyes dolog. Minden vázlatot az Ön kívánságainak megfelelően kell átalakítani. Ezt maga is megteheti, vagy segítséget kérhet a varázslótól. Sőt, egyesek teljesen egyedi vázlatot rendelnek maguknak a cselekményüknek megfelelően, és ennek is van értelme..

Színes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №201 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №199 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №198 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №196 -színű realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №193 -színű realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №184 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №175 -színű realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №163 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №155 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №151 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №150 -színű realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №140 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №124 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №123 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №112 -színű realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №107 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 02.01.2021 №114 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №095 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №087 -színes realizmus tetoválásSzínes tetoválás a realizmus stílusában 2021.02.01. №075 -színes realizmus tetoválásif (window.SUImageCarousel) {setTimeout (function () {window.SUImageCarousel.initGallery (document.getElementById ("su_image_carousel_6151197fb9a6e"))}, 0);} var su_image_carousel_6151197fb9a6e_script = document.getElementById ("su_image_carousel_6151197fb9a6e_script"); if (su_image_carousel_6151197fb9a6e_script) {su_image_carousel_6151197fb9a6e_script.parentNode.removeChild (su_image_carousel_6151197fb9a6e_script);}

Néhány mester maga tanácsot ad és segít kiválasztani a legmegfelelőbb formatervezést. Általánosságban elmondható, hogy ha nincs konkrét vázlatos kívánság, akkor talán még nincs itt az ideje tetoválásnak, és jobb várni egy kicsit, mint megbánni az egész életében elkövetett hibát..

Fényképek csodálatos tetoválásmintákról 2021. 01. 01. (1686 fotó)

A cikk szövegét készítette: TXT2018 (Ivanova Alina)

Read more
Tetoválás

Az arc tetoválása problémát jelent mások kinevetésével

Egy pszichológus diplomát tetoválással az arcán kinevetnek. Az emberek folyamatosan azt mondják neki, hogy csökkenteniük kell a rajzokat..

Egy pszichológus diplomás meg van győződve arról, hogy a tetoválás még mindig egyfajta tabu a taranaki munkaadók számára, bár itt tartják Ausztrália legnagyobb tetováló fesztiválját..

Arctetoválások - mások kinevetésének problémája - tények és fényképes példák

Arctetoválások – mások kinevetésének problémája – tények és fényképes példák

Az arc tetoválása problémát jelent mások kinevetésével

A 20 éves Chiquita Ngeru szerint a potenciális munkaadók viccelődtek a tetoválásai miatt – 10 kis szív és egy rózsa az arcán. Azt mondták neki, hogy össze kell hoznia őket, ha munkát akar kapni..

Ngeru nemrég ismét visszatért Taranakiba. A lány azt mondja, hogy nem voltak ilyen problémái, amikor Waikatóban dolgozott és tanult. A fiatal pszichológust rendkívül meglepi a mentalitásbeli különbség.

Arctetoválás - probléma mások kinevetésével - 1. fotó

„Ott senki sem beszélt a tetoválásaimról, és Taranakiban úgy tűnik, az embereknek kétségeik vannak, számukra ez valami tabu”-mondja egy 20 éves lány.

– Számomra úgy tűnik, hogy ezt nem szabad ilyen keményen elítélni..

“De számomra ez valahogy furcsa, tekintettel arra, hogy itt tartanak nagyszabású tetováló fesztivált”-tette hozzá..

Ngeru körülbelül három éve kezdett eltömődni, most húsz rajz van a testén, és persze tudta, hogy ez nem múlhat el következmények nélkül..

Arctetoválás - probléma mások kinevetésével - 2. fotó

A lány azonban remélte, hogy a munkaadók megértik, hogy a szakterületén is jól tud dolgozni, az arca tetoválása ellenére. Sőt, Ngeru esetében a rajzai nem nevezhetők provokatívnak, és nagyon kompaktan helyezkednek el..

„A külsejük alapján ítéled meg az embereket, nem képességeik és képességeik alapján. De ez legyen a prioritás “.

Végül igazság lett. Hosszú interjúk után Ngeru a kiskereskedelemben kapott állást.

Arctetoválás - probléma mások kinevetésével - 3. fotó

Brent Taylor, a héten megrendezett éves új -zélandi tetováló- és művészeti fesztivál szervezője elmondta, hogy a taranaki tetováláshoz való hozzáállás megváltozott a fesztivál kilenc éve alatt..

Azt mondja azonban, hogy mindig lesznek emberek, akik nem tudják elfogadni ezt a művészeti formát..

„Széles körben elterjedt az a vélemény, hogy csak a banda tagjai és a bűnözők borították tetoválással magukat. De most az emberek távolodni kezdenek tőle ” – mondta Taylor..

Tetoválás az arcon - probléma a mások kinevetésével - 4. fotó

„Mindig lesznek olyanok, akik nem lelkesednek bizonyos dolgokért, nem tud mindenkinek egyszerre tetszeni” – véli helyesen a férfi.

Nem Chiquita az egyetlen, aki valamilyen módon szenved a tetoválások fokozott figyelemétől. Nem kell messzire keresni a példát. Todd Williams, ismertebb nevén rapper Louie Knuxx, meg sem tudja számolni, hány tetoválása van a testén (beleértve az arcát is). A zenész Taranakiban is él.

A Taranaki utcáin sokan nyíltan bámulnak rá, de egyszerűen figyelmen kívül hagyja ezeket a nézeteket..

Arctetoválás - probléma mások kinevetésével - 5. fotó

„Csak abbahagytam a figyelmet, és azt hiszem, ennek így kell lennie. De a barátaim kívülről is észreveszik ezeket a nézeteket. “.

Williams most fiatalokkal dolgozik Taranakiban, és Ngueru reméli, hogy egy napon ilyen munkát kap, de nem okozott nehézséget az álláskeresés, mielőtt a megyébe költözött. Williams meglehetősen ironizál az álláskeresés helyzetével kapcsolatban, és ő maga sem idegenkedik a viccelődéstől..

„Az álláskeresés nem volt olyan nehéz; Tetoválás volt az arcomon, nem volt különleges képességem, de mégis találtam munkát ” – mondta..

Tetoválás az arcon - probléma a mások kinevetésével - 6. fotó

„Mindenesetre, amikor munkát kerestem, ez még egyfajta előny is volt számomra. Az embereknek bizonyos benyomásuk volt, majd őszintén meglepődtek, amikor kiderült, hogy én is tudom, hogyan kell szavakat mondatokra kötni. ”.

Fotós példák tetoválásmintákról az arcon 2019.04.29 -én (234 fotó):

Nézd meg a videót:

Készítette: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)

Read more