Tetovaža

8 korisnih savjeta od tattoo umjetnika za one koji se žele tetovirati

Nanošenje tetovaže na tijelo vrlo je odgovoran i hrabar korak koji zahtijeva pažljivo, promišljeno i promišljeno djelovanje. Nakon što primijenite određeni uzorak, simbol ili uzorak na svoje tijelo, više ga se nećete riješiti tako brzo kao što će to učiniti umjesto vas. Stoga je bolje slijediti preporuke koje sam umjetnik tetovaža daje svima koji razmišljaju o ovom važnom koraku..

8 korisnih savjeta umjetnika tetovaža za one koji se žele tetovirati - fotografija za članak

8 korisnih savjeta od tattoo umjetnika za one koji se žele tetovirati

čovjek s tetovažom pod tušem

Obilna hrana i tuširanje

Prije odlaska u salon obavezno se istuširajte, jer se tetovaža može nanijeti na najneočekivanije i začinske dijelove tijela, kako ne biste došli u neugodnu situaciju, bolje je osvježiti tijelo. Rad će biti dug i ponekad bolan, stoga zahtijeva snagu, jer bez njih možete izgubiti svijest.

čovjek s tetovažom jede

Visoka cijena – visoka kvaliteta

Dobar i kvalitetan rad vlasnika će koštati urednu svotu, pa ako želite napraviti složeni veliki crtež, apsolutno je glupo računati na tisuću rubalja. Majstori često objavljuju cijenu nakon završetka posla, jer tek nakon što to učine mogu vidjeti koliko je tetovaža bila složena. I potpuno je besmisleno i glupo cjenkati se s majstorom, jer ovo nije tržište i ako niste spremni izdvojiti određeni iznos – nemojte se tetovirati.

tetoviran čovjek s novcem

Samo vaša osobna želja

Bez obzira koliko bi čudna i besmislena bila narudžba za umjetnika tetovaža, on je mora bezuvjetno prihvatiti ako je klijent čvrsto uvjeren da mu je potrebna ova i nijedna druga skica. Majstor može odbiti raditi samo u jednom slučaju – posao mu je pretežak. U drugim slučajevima majstori vide samo način da dodatno zarade, a misli, emocije i mišljenja drže kod sebe dugo..

djevojka želi tetovažu - fotografija

Tetoviranje nije masovno pješačenje prijatelja

Naravno, svi shvaćamo da je ovaj postupak prilično bolan i zastrašujući, iz kojeg pridošlice sa sobom povedu prijatelje ili obitelj koji će podržati i pomoći izdržati sve ove muke. Jedna je stvar ako dovedete svog najvjernijeg i najbližeg prijatelja, ali druga je stvar kada klijenti počnu dovoditi cijelu gomilu svojih prijatelja, a važan proces se pretvori u bučno okupljanje s ljudima koji se glasno smiju i koji neprestano žele dodirnuti, pogledati ili pitati nešto. Prije svega, onaj koji se odlučio tetovirati izravno će patiti od toga, jer ako neprestano ometate, vučete i ometate majstora, on može učiniti nešto pogrešno.

Tetoviranje nije masovna kampanja prijatelja na grudima - fotografija

Ime je vrlo hrabra tetovaža

Prilikom odabira nečijeg imena za tetovažu dobro razmislite jer se sudbina ponekad razvija na potpuno nepredvidljiv način za nas. Kao što pokazuje praksa, više od devedeset posto posjetitelja požalilo je zbog odabira imena tetovaža i nanošenja na njihovo tijelo..

Što je tetovaža veća, potrebno je duže vrijeme za njezinu izradu.

Neki klijenti vjeruju da se full-back dizajn može primijeniti za nekoliko sati. U pravilu je potrebno nekoliko sesija za primjenu crteža velikih razmjera, jer tetovaža nije papir za kopiranje koji trenutno prenosi uzorke, već naporan i složen proces..

Ime - vrlo hrabra tetovaža - fotografija

Posljednja riječ je vaša

Naravno, prije odlaska u salon trebali biste imati barem neku ideju o budućnosti tetovaže. Svakako se posavjetujte s majstorom koji će vam preporučiti određenu skicu. I konačni izbor, u svakom slučaju, morate napraviti vi, ne morate to vjerovati nikome drugome..

Zadnja riječ je vaša - izbor tetovaže - fotografija

Jeste li spremni mirno sjediti, a ponekad osjećate bol i oticanje udova?

Klijent mora cijelo vrijeme biti nepomičan, jer će svaki pokret upropastiti svu ljepotu budućeg rada. Kako kažu majstori, nisu oni krivi što su neki radovi ispali, ne tako točni, jer svaka osoba ima svoj prag boli, ali će on zasigurno biti kriv za sve grijehe – majstor.

Pripremili: SMOLINA-IRA (Irina Smolina)