Tetovaža

Može li se tetovaža ukloniti?

Lijepe tetovaže postale su moderne. Ljeti na ulicama gradova možete sresti prilično velik broj mladih ljudi koji su na ovaj način ukrasili izložene dijelove tijela. Ali što učiniti ako vam je ovaj ukras prestao ugoditi oku i zagrijati dušu? Je li moguće ukloniti tetovažu?

Je li moguće ukloniti tetovažu - fotografija - slika 1

U ovom trenutku kozmetologija pruža svima jedinstvenu priliku da potpuno bezbolno uklone sve tetovaže, bez obzira na vrijeme njihove primjene i područje pokrivanja. Ovaj se postupak provodi pomoću laserskog snopa. To vam omogućuje da jamčite izvrsne rezultate i nema nuspojava..

Kako se uklanja tetovaža??

Kako bi se uklonila tetovaža, potrebno je uništiti obojeni pigment koji je ušao u stanične strukture kože. Neovisno, naše tijelo još nije naučilo razgraditi kemijske pigmente za bojenje. Stoga se ne biste trebali nadati da će tetovaža s vremenom nestati sama od sebe. Najviše što se može dogoditi je zamagljivanje kontura i smanjenje intenziteta boje..

Je li moguće ukloniti tetovažu - fotografija - slika 2

Princip laserske zrake iznimno je jednostavan. Zbog specifičnog toplinskog zračenja s ciljanim djelovanjem dolazi do uništavanja obojenog kemijskog pigmenta. U budućnosti se boja izlučuje limfnim sustavom ljudskog tijela..

Je li moguće ukloniti tetovažu - fotografija - slika 3 Je li moguće ukloniti tetovažu - fotografija - slika 4

Lasersko uklanjanje tetovaža ne zahtijeva korištenje tehnika za ublažavanje boli. Metoda ne uzrokuje apsolutno nikakve neugodne senzacije. Najčešće je potrebno tri do pet sesija s razmakom od dva dana da se potpuno ukloni prosječna tetovaža..

A ako je tetovaža bila jako gusta i pigment se ne može potpuno ukloniti, uvijek možete prekriti staru tetovažu novom! =)

Je li moguće ukloniti tetovažu - fotografija - slika 6 Je li moguće ukloniti tetovažu - fotografija - slika 5