Татуировка

Коя татуировка да изберете и как да я получите?

Отговор на въпроса: Каква татуировка да изберете и как да я направите?

Мечтаете дълго, размишлявате, избирате рисунка и сега, накрая, решихте – решихте да си направите татуировка. Само не забравяйте, че да си направите татуировка не е лесно и болезнено, затова преценете добре плюсовете и минусите, не бъдете несериозни и не си правете татуировки, свързани с краткосрочни хобита. Изучаването на този въпрос не е обезпокоителен процес и дори интересен, така че не бъдете мързеливи и разберете възможно най -много информация. Всяка рисунка има специално значение и смисълът не винаги е добър, по -добре е да ровите в интернет и да определите какво ви подхожда. Препоръчително е също да научите повече за процеса на „пълнене на татуировка“, няма да е излишно.

Коя татуировка да изберете и как да я направите 1

Татуировка под формата на дърво, от което птиците отлитат върху рамото на момичето

1. Изберете чертежа, който ви подхожда най -добре.

Статистиката показва, че най -често срещаните шаблони за татуировки са абстрактни символи, китайски и японски символи. Животни, птици и друга флора и фауна също са популярни. По -рядко се срещат човешки образи и всякакви фрази и изявления. Ако стигнете до добър майстор, той ще ви помогне с избора и ще обясни какво означава тази или онази рисунка. Основното нещо, не забравяйте – по -добре е да поверите такъв важен въпрос в ръцете на компетентен специалист..

2. Намерете професионалист.

Има различни начини да намерите специалист и всеки има свой собствен. Може би се доверявате на приятелите си, които вече имат повече татуировки и това е може би най -добрият вариант. Може би нямате такива познати – тогава интернет или рекламите от други източници ще ви помогнат. Преди да направите татуировка с майстор, трябва да се срещнете с него, да разгледате предишните му произведения, да разберете в какъв стил работи, за да не се разочаровате в бъдеще..

Каква татуировка да изберете и как да я направите 2

Татуировка в ярък цвят под косата на момиче

3. Оценете безопасността на работа, стерилността на инструментите и др..

Както знаем, безопасността е на първо място. Не пренебрегвайте какви инструменти използва вашият капитан – те трябва да бъдат за еднократна употреба и какво е самото работно място.

Сега нека поговорим за самия процес на татуиране. Разбира се, не е необходимо да се четат огромни томове за майстори на татуировки, но няма да навреди да се изучат някои от тънкостите..

Коя татуировка да изберете и как да я направите 3

Селекция от татуировки на китката за мъже и жени

Татуиране.

1. Чертежът, който ще стане ваша татуировка, се прилага върху специална хартия. Обсъдете предварително със специалист какъв размер и форма ще бъде татуировката.

2. Сега уточнете къде точно ще се татуира на тялото ви.

3. Чертеж от хартия се прехвърля върху тялото.

4. За да се предотврати разпространението на мастилото, избраната зона се омекотява с вазелин..

5. След това чертежът се очертава с една линия..

6. С игла, според очертанията на чертежа, професионални бои за колит.

7. Когато това приключи, мястото за татуиране се обезврежда със специални дезинфектанти..

8. На част от тялото се налага медицинска превръзка.

Каква татуировка да изберете и как да я направите 4

Няколко символа за безкрайност, които са преплетени в татуировка на китката

Последните две точки обикновено се повтарят, отново и отново, това се прави, за да няма инфекция и кожата, върху която се намира татуировката, е напълно излекувана..

Ако се чудите дали процесът на татуиране е болезнен – ​​да, болезнен е, бъдете подготвени за това. Хората с висока чувствителност на кожата трябва да бъдат психически подготвени. Но всички болезнени усещания обикновено траят не повече от десет минути..

Почти всеки, решил да предприеме такава стъпка, е загрижен по въпроса за премахването на татуировка. В крайна сметка много хора са склонни към импулси, за които могат да съжаляват. Струва си да помислите за това предварително, както вече беше споменато по -горе, помислете внимателно и не предприемайте несериозни действия.

Премахването на татуировка не е лесен процес и е много скъп. Това се нарича фрезоване. Премахвам татуировката с лазер. Татуировката не се премахва напълно веднага – салонът ще трябва да бъде посетен поне 10 пъти.

Замислили ли сте се и няма да промените решението си? Не е нужно да мислите повече за това, каква татуировка да избера? Намерете истински майстор и резултатът няма да ви разстрои. Късмет!