Татуировка

Най -големите татуирани разочарования – те ще ви изненадат, но не по начина, по който мислите

Когато планирате да нарисувате нещо по тялото си (и като се има предвид, че това “мастило” не е толкова лесно да се отмие), трябва да знаете кои дизайни на татуировки е най -добре да избягвате. Може би едно от последните статистически проучвания ще ви помогне в това. Респондентите му бяха хора, които вече са успели не само да си направят татуировка, но и … съжаляват.

Най -големите разочарования от татуировките - аналитична информация и колекция от снимки

Най -големите разочарования от татуировките – аналитична информация и колекция от снимки

Най -големите разочарования от татуировките – цялото забавление

Някои от следните „откровения“ изглеждат съвсем очевидни, други – напротив, са доста неочаквани. Във всеки случай, ако планирате да си направите татуировка в близко бъдеще, вземете предвид тази информация – това ще ви помогне да избегнете най -често срещаните грешки..

Хиляди хора бяха интервюирани за този проект. В резултат на това се оказа, че най -често хората са недоволни, че не избират дизайн на татуировка, който съдържа име. 31% от мъжете и 24% от жените съжаляваха за това. Изненадва ли ви това? Вероятно не. Да, хората все още обичат да украсяват кожата си с имената на своите близки или най -добри приятели. По -късно може да съжаляват и за това – татуировки с имена са водещи в списъка на най -често премахваните татуировки..

Може да има смисъл да си спомним, че любовта (и приятелството) отминава. Ето защо е по -добре да дарите на близките и близките си радостта от общуването сега, а не … няколко сантиметра от кожата си … завинаги (или почти завинаги).

Но следващата точка, може би, заслужава изненада. Тук мненията на мъжете и жените са леко разделени – показва проучването,

Какво:

  • 13% от силния пол съжаляват за татуировки, направени в някога популярния стил „племенни“;
  • 12% от жените са недоволни от татуировки, изобразяващи съзвездия.

Кой би предположил, че тези дизайни са толкова популярни, че са успели да предизвикат съжаление сред толкова много от анкетираните??

Богатство. Кой не е чувал за хора, избрали този азиатски символ като скица за татуировка. Вярно, те научиха за истинското му значение, след като символът беше отпечатан върху кожата с мастило. Както се оказа, толкова много са направили това прибързано. Има и много от тези, които вече съжаляват за това – 12% от анкетираните мъже и жени са разочаровани от дизайна на татуировки с участието на различни екзотични символи.

Въпреки това, дори татуистите са уморени от такива “снимки”. И един от майсторите говори за любопитен случай: човекът твърди, че има татуировка на китайския характер „смелост“ на ръката си, но всъщност този символ означава „костенурка“.

Обобщавайки казаното, можем да формулираме два съвета:

  • използвайте за дизайн на татуировки само онези снимки / знаци / йероглифи, по смисъла на които сте 100% сигурни;
  • нанасяйте върху кожата си само това, което ще има значение за вас, както сега, така и след 50 години.

Последният съвет е особено актуален поради факта, че:

  • една четвърт от анкетираните жени съжаляват за татуировките само защото са уморени от картината;
  • една четвърт от всички респонденти твърдят, че не са доволни от татуировките си, защото са загубили значението си за тях.

Мястото, където се планира поставянето на новата татуировка, също е важно. Опитът на много хора показва, че татуировките на пръстите или гърдите (на места в контакт с бельо) определено не са най -доброто решение, само защото такива снимки бързо губят вида си.

Между другото, 15% от анкетираните жени не са доволни от татуировките на долната част на гърба си, а една пета от мъжете съжаляват, че веднъж са си направили татуировка на предмишницата.

При това и двата пола са съгласни, че татуирането на раменете, гърдите и горната част на гърба не е добра идея..

Разбира се, татуировката е преди всичко начин на самоизразяване. Следователно изборът на дизайн е много личен въпрос, в който трябва да разчитате единствено на вашите предпочитания. И (ако е възможно, разбира се) – избягвайте имена и съзвездия.

Избор на снимки на „не най -успешните татуировки“ от 29.04.2019 (193 снимки):

Гледай видеото:

Подготвено от: annett-anna (Anna)