Татуировка

Татуировка и слънце

Игли, болка, понякога дори сълзи и малко кръв … Средновековни изтезания? Не! Обичайният процес за доброволно татуиране в салон.

мъж с татуировка на плажа - снимка 1

Преди това татуировките се смятаха за чисто мъжки атрибут, но в днешно време много момичета вече събраха смелост и се татуираха, нарушавайки този стереотип. Татуировките могат да бъдат красиво допълнение към тялото за тях или нещо по -дълбоко и по -смислено..

мъж с татуировка на плажа - снимка 2

Но не всеки знае, че за татуировка трябва да се грижи не само по време на нейното заздравяване, но и в някои допълнителни ситуации. Един от онези моменти, в които е необходима татуировка: вниманието и грижите са пряка слънчева светлина..

Лятото дойде: слънцето грее, прохладната вода вика и момичетата разкъсват досадните си дрехи, обличат бански и отиват да се къпят. И, разбира се, момиче с такава естетическа черта като татуировка има желание да го покаже..

мъж с татуировка на плажа - снимка 3

Минават няколко плажни сезона и гордият собственик на татуировката с горчивина отбелязва, че татуировката е станала много по -лека. Често недоволните се оплакват от майстора (качество, дълбочина на нанасяне) или от качеството на боята. Но те не са виновни тук.

мъж с татуировка на плажа - снимка 4

Татуировката просто избледнява от пряка слънчева светлина и колкото по -дълго трябва да сте на слънце, толкова по -силен и активен е процесът на избледняване. Ето защо е наложително да използвате слънцезащитни продукти с най -високо ниво на защита. След като се върнете от водата или след няколко часа блаженство на слънце, не забравяйте да подновите слоя слънцезащитен крем.

мъж с татуировка на плажа - снимка 5

Не забравяйте, че директната слънчева светлина всъщност може да съсипе най -добрата татуировка и резултатът е многократно болезнена и скъпа акупунктура. Правилната грижа ще ви позволи да се наслаждавате на избора на вашата татуировка в продължение на много години..

Подготвил: TONITA_1 (Антонина Исакова)