Tatovering

Brud med mange tatoveringer, piercinger, tunneler

Fra materialet lærer du om billedet af brude med tatoveringer og piercinger, materialet vurderer positivt en sådan modetrend, du kan se på interessante fotoeksempler på billeder af tatoverede brude i kjoler.

Brud med tatoveringer - information og fotos af tatoveringer

Brud med mange tatoveringer – positivt udseende og tatoveringsfoto

Vi er vant til at se beskedne brude i hvide outfits. Men ikke alle brude er sådan. I dag forsøger flere og flere mennesker at se ud af boksen, usædvanligt. Hvis en sådan person er bruden, skal hun være tålmodig og forberede sig på, at ikke alle vil forstå hendes ændringer, og ikke alle vil betragte hende som smuk..

Det plejede at være, at brude plejede at skjule en enkelt tatovering. Hvad skal jeg gøre nu, hvis mange brude har flere tatoveringer på deres bemærkelsesværdige drømme? Sådan kombineres et bryllupsslør med piercinger og tunneler?

Foto af bruden med tatoveringer 10.11.2020 №003 -brud med tatovering- Foto af bruden med tatoveringer 10.11.2020 №002 -brud med tatovering- Foto af bruden med tatoveringer 10.11.2020 №001 -brud med tatovering-

Hvis du ser sådan ud, skal du ikke foregive at være hvid og luftig på denne særlige dag. Når du har gjort dit udseende lyst, skal du gøre det til dit højdepunkt. Vær naturlig ved brylluppet, og tænk ikke over, hvad folk vil synes om dig. Det vigtigste er, at du kan lide dig selv!

At prøve at blive anderledes er ikke det værd, og desuden kan nogle tatoveringer simpelthen ikke skjules. Hvordan skjuler du en tatovering på din hals eller ansigt? Der er særlige fonde til salg, som du kan bruge til at skjule dine tatoveringer. De vil ikke være i stand til at skjule tatoveringen uden at blive bemærket. Du kan også plette din hvide kjole med denne creme..

Foto af bruden med tatoveringer 10.11.2020 №074 -brud med tatovering- Foto af bruden med tatoveringer 10.11.2020 №073 -brud med tatovering- Foto af bruden med tatoveringer 10.11.2020 №072 -brud med tatovering-

Lad alle se dine tatoveringer. Præsenter dig selv for gæsterne, som du er. Du bør heller ikke fjerne piercing – dine øreringe ser meget smukkere ud end de huller, der vil forblive fra dem. Det samme kan siges om tunnelerne i ørerne. Hvis du fjerner dem, vil der være store huller i øret. Det vil se meget grimt ud. Du kan købe ferietunneler med sten. De vil se meget søde ud..

At have tatoveringer og piercinger betyder ikke, at du skal have lækkert tøj på. Tværtimod bør en usædvanlig brud være i en traditionel hvid kjole. I denne form vil hun se unik ud, og alle gæsterne genkender bruden som den mest chokerende.

Foto af bruden med tatoveringer 10.11.2020 №070 -brud med tatovering- Foto af bruden med tatoveringer 10.11.2020 №069 -brud med tatovering- Foto af bruden med tatoveringer 10.11.2020 №068 -brud med tatovering-

Piercinger vil ikke ødelægge brudens udseende. Gør det mere attraktivt – køb rhinestone piercing øreringe. Dette vil gøre dit look mere blidt og romantisk..

Foto af brude med tatoveringer fra 11/09/2020 (75 billeder)

Teksten er forfatterens mening, hævder ikke at være den ultimative sandhed.

Forberedt af: ZEETOONT ​​(Eliseev Anton Viktorovich)