nyheder

Megan Fox ‘nye tatovering af kærlighed til Machine Gun Kelly (Colson Baker)

Fra materialet lærer du om det nye tatoveringsdesign af den sexede filmstjerne Megan Fox, som hun lavede som en hyldest til sin unge udvalgte, ikke mindre populære – Machine Gun Kelly (Colson Baker). Du kan finde ud af nogle interessante fakta og se et foto af en tatovering med påskriften “El Pistolero” (“El Pistolero” – “Shooter”).

Megan Fox nye tatovering som et tegn på kærlighed til Machine Gun Kelly (Colson Baker) - foto til 4

Megan Fox nye tatovering som et tegn på kærlighed til Machine Gun Kelly (Colson Baker): alt det vigtigste + tatoveringsfoto

Fans af et par bestående af Megan Fox og Machine Gun Kelly (Coulson Baker eller MGK) slår alarm, fordi ved at sammenligne de nyeste oplysninger kan du roligt komme til den konklusion, at parret er gået videre til den femte fase af officielle forhold.

Vær ikke nervøs, herunder lærer du om alle faser!

Scene 1

Flirt og interesse – alle dem, der følger parret, er godt klar over, hvor interessant det skete med dem. De ved også, at for at starte ethvert forhold uden denne fase – NEJ!

Trin 2

Møder og datoer. Uanset hvordan det berømte par forsøgte, så og vidste alle om de første møder i detaljer. Eller måske gemte de sig ikke?

Trin 3

Møder venner. På dette stadium lærer normale mennesker deres kære at kende. Hvis vi taler om en bestemt sag, var de mere tilbøjelige til at være der og så velkendte.!

Megan Fox 'nye tatovering af kærlighed til Machine Gun Kelly (Colson Baker) - foto til 6

 Trin 4

Grådig spisning af ribben uden tøven i nærvær af en partner. Forstår du, hvad vi handler om?

Trin 5

Tatovering til ære for en partner. Dette er et klart signal om, at “alt er lort” begynder at blive temmelig forbandet seriøst.!

Søndag viste skønheden Megan Fox alle sine fans (og hadere) en tegning af hendes nye tatovering via sociale medier. En lille ny tatovering med en indskrift på kravebenet.

Megan Fox nye tatovering som et tegn på kærlighed til Machine Gun Kelly (Colson Baker) - foto til 1

Kendere af det franske sprog forstår muligvis ikke, hvad denne tatovering betyder, men dem, der studerede spansk i skolen, vil straks indse, at tatoveringen er dedikeret til Machine Gun Kelly (Colson Baker eller MGK), og det tyder på, at Megan “specifikt blev forelsket”.

Bogstaveligt talt oversættes Megan Fox’s tatovering med påskriften “El Pistolero” som “Shooter”, nogen oversætter som “Bandit”, men vi indså alle, at denne tatovering handler om vores elskede MGK.

Nu er det eneste, man skal gøre, at finde en gensidig tatovering på Machine Gun Kelly’s krop. Det her bliver lidt svært. Ingen! Det bliver forbandet hårdt, fordi fyren er fuld, vil det være meget vanskeligere at finde en lille tatovering med påskriften “El-Foxy”!

Men vi venter allerede, ser og håber.

Megan Fox nye tatovering som et tegn på kærlighed til Machine Gun Kelly (Colson Baker) - foto til 2 Megan Fox nye tatovering som et tegn på kærlighed til Machine Gun Kelly (Colson Baker) - foto til 3

Men Megan Fox viste sig også at være erfaren og tankevækkende, hun fik ikke en åben tatovering med navnet på sin elsker, som, som det populære tegn siger, er “den automatiske afslutning på et forhold.”.

Hendes tegning er tilsløret, ikke specifik og interessant. Selv efter bruddet vil det ikke være overflødigt, for vi kunne bare have misforstået alt.!