hírek

Ez a szokatlan tetoválás legelkötelezettebb rögbi rajongója?

Mit hajlandó tenni, hogy támogassa kedvenc csapatát? Úgy gondoljuk, hogy egyetlen olyan lehetőség sem hasonlítható össze, ami eszébe juthat a Manly-Warring Sea Eagles rögbi csapat rajongóinak..

Ez az, amit a rugby játék legelkötelezettebb rajongója a szokatlan tetoválásnak szentel - 1. fotó

Szokatlan rögbi rajongó tetoválások – tények és fotók

Két Manly rajongó nagyon szokatlan, sőt rendkívüli módon fejezte ki szeretetét és támogatását a csapat iránt – az egyik srác szimbolikus tetoválást kapott, a másik pedig teljesen megváltoztatta a nevét.

Néhány rajongónak csak be kell szereznie a csapatból kedvenc játékosa autogramját, hogy boldog legyen. De a Manly-Warring Sea Eagles rajongója, Ay Redman nyilvánvalóan nem tartozik közéjük. Úgy tűnik, hogy a férfi szó szerint kész arra, hogy életét ennek az izgalmas sportágnak, vagy inkább a legkiválóbb sportolóknak szentelje..

Redman annyira kifejezte tiszteletét a nagyszerű játékos, Steve Menzies, becenevén “Beaver” iránt, hogy felülmúlta az összes többi rajongót. A férfi Instagram -blogján megmutatta a Manly egyenruhát viselő rajzfilm hód új tetoválását és a híres Menzies -sisakot.

Ha úgy gondolja, hogy egy tetoválás elég, akkor nem: Redman sem állt meg itt. A kedves fenevad mellett Menzies elsöprő aláírását is lepecsételte a csuklójára. Röviddel azután történt, hogy kézhez kapta a sport veterán autogramját. Az aláírás virágzása örökre Redmannél marad.

“Köszönöm Galic Ádám tetoválásnak ezt a vicces képet, amelyet ma készítettünk” – mondta a tetováló ember a blogján. “! Még Steve autogramját is sikerült beszereznem, most a csuklómon van ” – osztotta meg örömét Redman az előfizetőkkel.

Redman tette nem maradt észrevétlen. Steve maga posztolt Instagramra egy közös fotót egy rajongóval és egy tetoválás kollázsával. „Szeretném kifejezni hálámat @hashtagredman -nek @manlyseaeagles ilyen szeretetéért!”, A sportoló aláírta a fotót. “Nagyszerű munka!”

„Haha, te vagy a legendás hód!” – válaszolta Redman. – Köszönöm az autogramot! A sportoló rajongói a kiadványhoz fűzött megjegyzésekben is kifejezték helyeslésüket, az aranyos hód kevés embert hagyott közömbösen. Ki tudja, talán valaki úgy dönt, hogy megismétli Aya bravúrt a jövőben..

Azonban nem a férfi volt az egyetlen rajongó, aki úgy döntött, hogy ilyen (őszintén szólva, kétségbeesett) lépést tesz. Sok Manly rajongó szereti nagyon szokatlan, és ami a legfontosabb, nagyszabású módon kifejezni szeretetét a csapat iránt..

Például a “Manly” elkötelezett rajongója, David Rutherford nem díszítette a bőrét rajzokkal, de a csapatnak adott tisztelete minden bizonnyal sokáig vele marad. A férfi megváltoztatta középső nevét “Sas” -ra (sas), hogy bebizonyítsa őszinte szeretetét. Hivatalos neve most David “Eagle” Rutherford. Még azt is nehéz megítélni, hogy kinek a cselekedete tűnik őrültebbnek: az ő vagy még mindig Redman?

Ez az, amit a rugby játék legelkötelezettebb rajongója a szokatlan tetoválásnak szentel - 2. fotó

Maga Dávid azonban nem lát semmi különöset a tettében. „Azt akartam, hogy mindenki lássa valódi odaadásomat – egyszerűen szeretem a Manly -Warring Sea Eagles -t” – magyarázta Rutherford egy interjúban..

“Azt hittem, hogy még nagyobb támogatást tudok mutatni a csapatnak, ezért az Eagle -t a középső nevemre választottam” – tette hozzá védekezésképpen a férfi. Remélni kell, hogy Dávid nem folytatja ezt a tendenciát gyermekeivel, valószínűleg nem fogják értékelni apja nemes impulzusát..

Nos, úgy tűnik, hogy Ay és David a legőrültebb és legelkötelezettebb Manly -rajongók, igaz? Csak azt kívánom, hogy minden csapat találjon ilyen hűséges szurkolókat! Bizonyára az ilyen meggondolatlanság önbizalmat kelt, és akkor még a legerősebb ellenfél sem fél..

Nézd meg a videót:

Készítette: MPRIBYTKOVA (Maria Pribytkova)