hírek

Zombie Boy (Rick Genest) – tetováló modell öngyilkos lett

Rick Genest, ismertebb nevén Zombie Boy, 2018. augusztus 1 -én holtan találták otthonában, Montrealban. A híres kanadai tetoválómodell halálakor 32 éves volt, és csak egy hétig élt 33. születésnapjáig..

Zombie Boy (Rick Genest) - információk az öngyilkosságról és a tetoválások fotó példái

Zombie Boy (Rick Genest) – információk az öngyilkosságról és a tetoválások fotó példái

Miről híres?

Teljesen eltakarta testét tetoválásokkal, amelyek miatt Rick csontváznak tűnt. Hála nekik, a srác kétszer lett a Guinness -könyvelő. Első tetoválását a rák elleni győzelem emlékére készítette, és 20 éves korára a testét 90% -ban tetoválás borította. Többségük ötletei és szerzősége Frank Lewis tetoválóművészt illeti..

Genest egyik interjújában elismerte, hogy pénzért fényképezett emberekkel az utcán, és ezzel kereste a kenyerét. 2010 -ben Facebook -fiókja nagyon népszerűvé vált, és felkeltette egy Lady Gagával dolgozó tervező figyelmét, aki felajánlotta a srácnak az együttműködést. Később Zombie Boy részt vett a “Born This Way” videó forgatásában, amelyben az énekes sminkje teljesen megismételte Genest tetoválását. Ezt követően hihetetlen népszerűségre tett szert. A srác részt vett divatbemutatókon és fényes magazinok forgatásán. Több filmben is szerepelt, és különböző televíziós műsorokban is szerepelt. 2011 végére a modell a Mugler kollekció arca lett. Halála előtt Rick Mike Riggs -szel dolgozott együtt új albumán..

fotó Zombie Boy Rick Genest 2018.12.04. №279 - Zombie Boy fotója -

fotó Zombie Boy Rick Genest 2018.12.04. №276 - Zombie Boy fotója - fotó Zombie Boy Rick Genest 2018.12.04. №275 - Zombie Boy fotója - fotó Zombie Boy Rick Genest 2018.12.04. №274 - Zombie Boy fotója -

Volt -e öngyilkosság?

15 éves korában Rick -nél agydaganatot diagnosztizáltak. Annak ellenére, hogy a helyzet sokáig kritikus volt, az eltávolítási művelet sikeres volt, de az élethez való hozzáállása megváltozott, gyakran elkezdett “viccelni és játszani” a halállal. Úgy gondolják, hogy mentális egészségügyi problémák miatt a srác úgy döntött, hogy öngyilkosságot követ el. Lady Gaga, miután értesült az esetről, Twitter -bejegyzést írt, amelyben arra buzdított, hogy ne féljen segítséget kérni barátaitól és szeretteitől, ha szenved. A modell hozzátartozói azonban tagadják az öngyilkosság lehetőségét. Menedzsere kijelentette, hogy a halálesetet baleset okozta. Genest 3. emeleti házának erkélye volt, nagyon veszélyes korlátokkal. Egyszer már leesett róla, közvetlenül a halála előtt. Valószínűleg a srác kiment dohányozni, és leült a korlátra, de nem tudott ellenállni, és ismét elesett, csak ezúttal végzetes volt az eredmény. Aznap este otthon volt a barátnőjével, aki azt is állítja, hogy nem öngyilkosság. Rick remek hangulatban volt, mesélt neki a közelgő forgatásokról, majd elment dohányozni az erkélyre. Anélkül, hogy megvárta volna a srác visszatérését, úgy döntött, hogy ellenőrzi, minden rendben van -e, de már holtan találta. A lány azonnal hívta a rendőrséget és az orvosokat. Az ilyen részletek után Gaga törölte a bejegyzést, és bocsánatot kért az elhunyt hozzátartozóitól..

fotó Zombie Boy Rick Genest 2018.12.04. №273 - Zombie Boy fotója -

fotó Zombie Boy Rick Genest 2018.12.04. №260 - Zombie Boy fotója - fotó Zombie Boy Rick Genest 2018.12.04. №258 - Zombie Boy fotója - fotó Zombie Boy Rick Genest 2018.12.04. №257 - Zombie Boy fotója -

Egy nappal a tragédia után egy titokzatos bejegyzés jelent meg a modell Instagram -fiókján. Valószínűleg időzítőre tette a kiadványt. A fényképen fénygyűrű látszott a sötétben, a bejegyzés leírásában pedig egy verset csatoltak Damballah -ról, egy misztikus entitásról, amelyet ő maga írt. Néhányan öngyilkossági feljegyzésnek vették, amely megerősítette az öngyilkossági változatot..

A Dulcedo menedzsment modellügynökség képviselői elmondták, hogy halálakor a modell teljesen józan volt, és nem volt kábítószer hatása alatt..

Mark Quinn szobrászművész, Rick munkájának ihletése mellett, úgy döntött, hogy létrehoz egy bronzszobrot, amely eléri a 3,5 métert, és megjelenik a londoni Múzeum Orvosi Galériájában. A szobor eredeti változatát még 2010 -ben mutatták be, de most Mark felgyorsult, és kész 2019 -ben bemutatni alkotását..

Zombi Fiú (Rick Genest) – fotó 2018.12.04

Nézd meg a videót:

Készítette: lissara (Lissara Kesler)