hírek

Zach Braff tetoválást készít Nick Cordero emlékére, aki a COVID-19 miatt halt meg

Nehéz tagadni a tetoválás pozitív hatását az emberre bánatának, sajnálatának és gyászának idején. Sokan nézik tetoválásaikat, amelyeket egy elhunyt személy tiszteletére készítettek, és jobban érzik magukat. Egy ilyen történetről van szó, amit tovább fogsz tanulni..

Zach Braff tetoválást készített Nick Cordero emlékére, aki a COVID -19 miatt halt meg - 2. fotó

Zach Braff tetovált a Covid -19 -ben meghalt Nick Cordero emlékére – tények

Zach Braff színész és rendező, aki világszerte híres, néhány nappal ezelőtt tetováltatott halott barátja – Nick Cordero – tiszteletére, aki nem tudta legyőzni a Covid -19 -et.

Nick Cordero sokáig nem adta fel, és sok időt töltött az intenzív osztályon, azonban nem tudott megbirkózni a Covid-19 betegséggel, és 2020 júliusában a kórházban meghalt..

Már 2020. augusztus 6 -án Zach Braff meglátogatta a híres tetováló sztárt – Dr. Wu -t, és testének tetoválásában örökítette meg barátja emlékét..

Zach Braff tetoválást készített Nick Cordero emlékére, aki meghalt a COVID -19 miatt - 1. fotó

Braff közösségi oldalain elmondta, hogy soha nem találkozott kedvesebb és vidámabb emberrel, mint Cordero. Azt is mondta, hogy a COVID-19 szörnyű betegség, amely nem figyel az emberi tulajdonságokra. Elmondta, hogy rendkívül fontos számára, hogy ne csak jól beszéljen az elhunyt barátjáról, hanem figyeljen a fia gondozására és ellátására is..