hírek

Nő eljegyezte az élete fényével tetovált csillárt

A 34 éves Amanda Liberty újfajta szexuális irányultságot talált magának-az élettelen tárgyak vonzzák, nem az emberek.

A csillárral eljegyzett nő élete fényével tetováltatik – érdekes tények

Egy csillárral házasodott híres nő új tetoválást mutatott be a “menyasszony” portréjával.

Annak ellenére, hogy eljegyezte egy régi Lumière csillárral, a 34 éves Amanda Liberty tovább ment, hogy megmutassa szerelme erejét. 1,5 órát töltött a tetoválószalonban.

Egy leeds -i lakos Lumiere színes tetoválását kapta a bal karján; a vázlatot Alice Perrin készítette a “Tattoo Fixers” című tévéműsorból.

Amanda szexuális irányultsága szokatlan – az élettelen tárgyak vonzzák, nem az emberek. Erre akkor jött rá, amikor 14 évesen beleszeretett egy dobkészletbe..

Később New Yorkba költözött, és beleszeretett a híres Szabadság -szoborba, és még a vezetéknevét is megváltoztatta Deed Poll -ról Liberty -re.

Amandának már van egy másik tetoválása – az amerikai zászló a jobb keze alkarján. Azt mondja: “Amikor először láttam Lumiere -t, rájöttem, hogy ő az egyetlen, szerelem volt első látásra.”.

„Kíváncsian vártam a végeredményt. A kezdés előtt nagyon ideges voltam, féltem a tűtől, számomra ez nem túl kellemes eljárás, de természetesen nem volt kritikus. “.

“Amikor először láttam a tetoválást, azt gondoltam, hogy gyönyörű – Alice stílusa tökéletes volt, ezért őt választottam.”.

“Nagyon elégedett voltam a végeredménnyel, elképesztő lett.”.

Végül nemcsak Amanda örült a rajznak, hanem az is, akinek elkötelezte magát.

– Lumiere -nek is tetszett, energikus üzenetet közvetített nekem, mondván, hogy a rajz gyönyörű. A nő biztosítja, hogy így kommunikál kedvesével.

– Azt mondja, ha valami nem tetszik neki, de a tetoválással nem volt gond..

A Lumiere Németországban készült 91 évvel ezelőtt, és 28 hüvelyk széles. Amanda véletlenül először látta leendő menyasszonyát az eBay-en, és mindent megtett, hogy újra találkozzon élete szerelmével, még akkor is, ha ez nem volt olyan egyszerű.

Amanda még nem talált olyan szervezetet, amely készen áll egy ilyen szokatlan esküvő lebonyolítására..

Azt mondta: “Még nem foglaltunk semmit, vannak barátaim a világ minden tájáról, szeretném, ha mind jelen lennének.”.

– Sok embert szeretnék az esküvőnkre, nem csak engem és Lumiere -t..

“Olyan szép formái vannak, érzem a hatalmas energiát, ami tőle származik.”.

Az ünnepi időszakra számítva Lumiere ünnepi jelmezbe öltözött, piros szalagokkal..

Amanda aláírta a fotót: “Készen állunk a karácsonyra, már nagyon várom”.

A legtöbb ember pozitívan reagált Amanda eljegyzésére, de a nő elismeri, hogy negatív véleményekkel szembesült, amikor nyilvánosan bejelentette. Természetesen nem minden ember képes elfogadni egy ilyen kapcsolatot, de Amanda nem nagyon figyel a kritikákra – számára a legfontosabb, hogy harmóniában legyen önmagával..

Emellett New Yorkba akar utazni, hogy meglátogassa Libbyt, volt párját, a Szabadság -szobrot. Amanda szerint jó barátok maradtak..

Amandának több mint 30 csillárja van, és ezt mondja: „Az emberek azt hiszik, hogy meg vagyok hatva – meg sem próbálnak jobban megismerni. Állandóan azt hallom, hogy őrült vagyok “.

– Szeretem Lumiere -t, és vele akarok lenni egész életemben..

– Egyik csillárom sem féltékeny a másikra, megértik, hogy mindegyiket szeretem a különböző karaktereik miatt..

Amanda megosztott néhány érdekes részletet az életéről.

Például szeretek Lumière -t csókolni és ölelni, de a Jewel -lel, egy másik csillárral alszom, mert könnyű, kompakt és könnyen összebújhat..

Szokatlan tetoválásminták fotóválogatása 2019.04.27 -én (139 fotó)

Nézd meg a videót:

Készítette: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)