hírek

Mike Tyson hamarosan egész testét tetoválásokkal borítja

A híres ökölvívó, Mike Tyson (53) elmondta, hogy fontolóra veszi, hogy lenyűgöző, új tetoválásmintákat kapjon a testére.

Mike Tyson hamarosan egész testét tetoválásokkal borítja - fotó a hírekhez

Legendás harcos tetoválási tervei és néhány információ

Mi itt végeztünk egy kis kísérletet – megkérdeztünk 5 alkalmazottat, hogy milyen tetoválásokat tartanak a világ legismertebbnek. Minden válaszadó top 10 -ben Mike Tyson tetoválása volt az arcán, 10 -ből 6 -ban az 1. helyen álltak.

Kevés tény

Mike Tyson mindössze néhány nappal a Clifford Etienne -nel vívott harc előtt kapta híres tetoválását törzsi mintával az arcán. Ez a küzdelem volt Mike 50. és utolsó győzelme a profi ökölvívásban..

Valószínűleg az esemény után – ez a bokszoló kép az egyik legismertebbé vált az egész világon, ami többször is pereskedéshez vezetett, a tetoválás és a kép különböző promóciós anyagokban való használata miatt.

Nemrégiben Mike Tyson ötlete támadt, hogy készítsen még néhány tetoválást. Sokkal több tetoválás. Sokkal nagyobb tetoválások.

A bokszoló ezt nyilatkozta egy friss interjúban, amelyet adott Zoom a FightHype.com számára, megtalálod a YouTube -on.

fényképes példa egy tetováló rajzra, Mike Tyson boxer portréjával egy férfi kezén

Visszahívás

Mint tudják, Tyson testén már több fekete és szürke tetoválás van, és a portrékon ábrázolt személyiségek lehetővé teszik, hogy saját elképzelést alkosson ennek a személynek a pszichológiájáról. Tysonnak tetoválása van Che Guevara, Arthur Ash, Mao Zedong és volt felesége, Monica Turner portréival.

Emlékezzünk vissza, hogy Mike 15 évig nem jelent meg az ökölvívó ringben, és minden tetoválóbarát számára fontos lenne látni, amint hatalmas tetoválásból készült szűk ingben lép be az arénába..

Szerinted ez meg fog történni? És mit gondol Mike Tysonról és általában a tetoválásairól, írja meg a megjegyzésekben.